logo

Pemetaan Anu 'Kumaha' Janten
Siap Wanci Ayeuna

Sareng Anjeun:

Panaliti & antisipasi tren

Navigasi laju parobahan gancang

Ngagancangkeun inovasi

Ngadamel masa depan na Pagawean, Kapamingpinan, Bisnis, Kahirupan,

Anyar Keynote!

Masa depan Kapamingpinan

Naon ciri-ciri, naon kana pola pikir sareng naon rusiah pikeun janten pamimpin parobahan anu nyetir nuju masa depan damel.

Panggihan leuwih

94%

94% pimpinan global anu ditaliti aya teu sugema kalayan kinerja inovasi maranéhna.

McKinsey

77%

77% karyawan hoyong jalma-jalma anu munggaran - digital kadua salaku strategi konci pikeun ngajantenkeun usaha pikeun masa depan.

Gartner

16%

16% tina perusahaan ngalaporkeun aranjeunna suksés sareng transformasi digital usaha.

Studi Oxford

70%

70% tina perusahaan nyatakeun yén aranjeunna entong ngagaduhan bakat siap hareup.

Grup Adecco

NextMapping ™ pikeun
pamingpin

Naha pamimpin anjeun siap pikeun naon anu salajengna? Naha pamingpin anjeun ngagaduhan 'kaahlian masa depan' pikeun mingpin parobahan anu diperyogikeun pikeun ditu? Kami gaduh solusi terpadu pikeun ngabantosan pamimpin janten siap ayeuna.

NextMapping ™ pikeun
tim

Naha tim anjeun lincah sareng inovatif? Kami ngagaduhan alat pikeun ngabantosan tim anjeun janten pimpinan parobahan nimble nyiptakeun naon anu salajengna pikeun masa depan.

NextMapping ™ pikeun
pangusaha

Naha anjeun pangusaha siap-siap? Naha anjeun bisnis anu ngadegkeun atanapi ngamimitian ngamimitian urang tiasa ngabantosan anjeun peta naon salajengna.

Kumaha NextMapping tiasa dianggo pikeun anjeun

Kami nawiskeun sababaraha strategi konci pikeun ngabantosan anjeun pikeun napigasi masa depan damel - kami ngabantosan anjeun mapkeun naon anu salajengna pikeun perusahaan, pimpinan sareng tim anjeun sareng rencanana naon anu kedah dilakukeun pikeun siap hareup.

NextMapping ngirimkeun hasil!

Kéngingkeun pangaruh tina parobihan anu badé di gaw nyaéta kaunggulan kompetitif - ngalakukeun naon anu diperyogikeun siap pikeun masa depan damel ayeuna mangrupikeun kasempetan strategis. Anjeun siap kanggo naon salajengna?

Sababaraha klien anu kami dipikacinta damel sareng