logo

Kumaha NextMapping karya

Nganggo strategi konci pikeun ngabantosan anjeun napigasi masa depan damel - kami ngabantosan anjeun map naon éta pikeun perusahaan anjeun, pamingpin sareng tim anjeun sareng rencanana naon anu kedah dilakukeun siap hareup ayeuna.

Saha anu urang bantosan

pamingpin

Naha pamimpin anjeun siap pikeun naon anu salajengna? Naha pamingpin anjeun ngagaduhan 'kaahlian masa depan' pikeun mingpin parobahan anu diperyogikeun pikeun ditu? Kami gaduh solusi terpadu pikeun ngabantosan pamimpin janten siap ayeuna.

tim

Naha tim anjeun lincah sareng inovatif? Kami ngagaduhan alat pikeun ngabantosan tim anjeun janten pimpinan parobahan nimble nyiptakeun naon anu salajengna pikeun masa depan.

Pangusaha

Naha anjeun pangusaha siap-siap? Naha anjeun bisnis anu ngadegkeun atanapi ngamimitian ngamimitian urang tiasa ngabantosan anjeun peta naon salajengna.

Jasa strategis anu urang nawiskeun

Parios apdet panganyarna

Naha anjeun terang?

94%

94% pimpinan global anu ditaliti aya teu sugema kalayan kinerja inovasi maranéhna.

McKinsey

77%

77% karyawan hoyong jalma-jalma anu munggaran - digital kadua salaku strategi konci pikeun ngajantenkeun usaha pikeun masa depan.

Gartner

16%

16% tina perusahaan ngalaporkeun aranjeunna suksés sareng transformasi digital usaha.

Studi Oxford

70%

70% tina perusahaan nyatakeun yén aranjeunna entong ngagaduhan bakat siap hareup.

Grup Adecco

Sababaraha klien anu kami dipikacinta damel sareng