NextMapping Kauntungan Blog Gawé

Cheryl Cran

Wilujeng sumping di Blog Pagawean Masa Depan - ieu mangrupikeun anjeun bakal mendakan tulisan dina sagala hal anu aya hubunganana sareng masa depan damel.

Kami ngagaduhan blogger tamu anu ngalebetkeun CIO, Élmu Prilaku, CEO, Data Élmuwan kaasup tulisan ku pangadeg urang Cheryl Cran.

Tingali sagala tulisan blog

2020 Taun Judi Taruhan Diri

Januari 2, 2020

Mangrupikeun awal dasawarsa anyar sareng 2020 mangrupikeun taun pikeun ngaronjatkeun diri.

Waktos waktuna pikeun unggal urang ningkatkeun komitmen urang pikeun janten individu anu langkung saé, pamaén tim anu langkung saé, sareng pamimpin langkung saé. Naha anjeun kersa narékahan kana éta?

Naha anjeun tiasa kéngingkeun tarik masa depan anu naroskeun yén konsisten kana kahayang urang pikeun robih?

Dina tingkat évolusionér, urang dipénta pikeun nempatkeun artos kami dimana sungut urang sareng kanggo leumpang obrolan urang. Pungkasan taun 2010 dina taun 2019 seueur perkawis panyebaran, ngungkabkeun sareng mendakan kabeneran diantara rame.

In 2020 sareng saluareun urang nuju ngalangkungan panggero-nami, ramo-tunjuk sareng ngajabkeun posisi kami. Jelas dasawarsa anyar nunjukkeun arah pamutahiran eling koléktif dimana unggal jalma unggal tingkatkeun tanggung jawab pribadi pikeun nyiptakeun perobihan anu hoyong unggal urang.

Kapayunna sadayana nyaéta ngeunaan mahluk manusa anu langkung hadé, ningkatkeun kahadean pikeun umat manusa sareng ngagunakeun téknologi anu saé. Teu aya patarosan anu 2020 mangrupikeun taun pikeun ningkatkeun diri urang sorangan.

Dina pidéo anu gancang di handap ieu kuring bagikeun sababaraha wawasan deui ngeunaan 2020 sareng saluareun panggero ti hareup.

Kieu ka 2020 sareng taun anu paling saé anjeun anu kantos ngeusi arti, tujuan, gairah, sareng sambungan!