Kajadian Live

Miluan pangadeg urang Cheryl Cran pikeun acara langsung ekslusif anu difokuskeun kana masa depan tiasa damel.

Acara NextMapping langsung kaasup pokus sapertos:

  • Pertumbuhan Usaha Exponential
  • Masa depan Gangguan Gawé- Anjeun Siap?
  • Ngarobih Kapamingpinan- Gedong Kahanan
  • Transformasi nyetir Dina Industri Anjeun
  • Inovasi Dina Laju Parobihan
  • Robotika, AI sareng Automation - Kumaha Ngakibatkeun Di hiji Teknik Dominan
  • Transformasi Digital - Cara Ngatur Sadayana sareng Prosesor sareng Inovasi Téknologi

Kajadian Anyar Deui Geuwat!

Parios deui kanggo Jadwal 2019