Kajadian Langsung & Undur

Miluan pangadeg urang Cheryl Cran pikeun acara langsung ekslusif anu difokuskeun kana masa depan tiasa damel.

Acara NextMapping langsung kaasup pokus sapertos:

  • Pertumbuhan Usaha Exponential
  • Masa depan Gangguan Gawé- Anjeun Siap?
  • Ngarobih Kapamingpinan- Gedong Kahanan
  • Transformasi nyetir Dina Industri Anjeun
  • Inovasi Dina Laju Parobihan
  • Robotika, AI sareng Otomasi - Kumaha Anjog Dina Tempat Kerja Dominan Tech
  • Transformasi Digital - Kumaha Ngajajarkeun Jalma sareng prosés sareng Inovasi Téhnologi

Kajadian Anyar Deui Geuwat!

Parios deui kanggo Jadwal 2020

Peryogi pitulung urang?

Kami nampi anjeun ditutupan - jongjon kami hoyong ngahubungan sareng anjeun.