buku

Cheryl Cran nyaéta panulis tujuh buku pengembangan pimpinan kaasup bukuna anu paling anyar, "NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi sareng Jantenkeun Masa Depan Karya ”Ogé tukang ngajualna anu pangsaéna“Art of Change Kapamingpinan - Transformasi nyetir Dina Dunya Paced"(Wiley 2015).

E-Buku anyar sareng publikasi énggal anu badé ogé.

Ayeuna sayogi! Mesen salinan anjeun ayeuna!

panerapan buku-buku

NextMapping ™: Antisipasi, Napigasi & Nyiptakeun Masa Depan Karya

Édisi kadua kalayan inpormasi anu diropéa sareng buku kerja pendamping siap pikeun préparasi tanggal 4 Pebruari 2020. Vérsi ieu ngamungkinkeun individu, pamimpin sareng tim nyiptakeun masa depan sareng peta kaluar 'What Next.'

 

NextMapping ™: Antisipasi, Napigasi & Nyiptakeun Masa Depan Karya

Laju robih nyaéta sapuluh kali langkung gancang tibatan dasawarsa ka tukang sareng 40% tina Fortune 500 ayeuna moal aya dina sapuluh taun ka hareup. Aya kabutuhan anu penting pikeun pamimpin proaktif, tim sareng pengusaha aktip sacara aktif milarian sareng nerapkeun strategi pikeun nyiptakeun masa depan damel.

Amazon

Art of Change Kapamimpinan ku Cheryl Cran

Art of Change Kapamingpinan

Dina 'Art of Change Kapamimpinan - Transformasi nyetir Dina Dunya Paced Fast,' kuring ngalangkungan pamiarsa ngalangkungan parobihan pangembangan pamimpin kumaha janten pamimpin parobahan anu nyiptakeun hasil isukan ayeuna. Kaasup kumaha mendakan gaya pamimpin anjeun sorangan anu ngarobah, sareng kumaha cara mangaruhan sareng terlibat batur janten ngarobih pamimpin ogé.

Amazon

Barnes tur mulya


Kami ngagaduhan nawaran khusus kanggo pesenan bulk upami anjeun mesen salah sahiji jumlah di handap waé kintunkeun kami ka email info@nextmapping.com kalayan buktina pameseran anjeun bakal masihan anjeun bonus anjeun!

Cara 101 Jieun Generasi X, Y sareng Zoomers Bagéan Gawé

Cara 101 Jieun Generasi X, Y sareng Zoomers Bagéan Gawé

Bayangkeun taun 2020 Naon anu bakal katingali ku bisnis? Kumaha carana bisnis bakal robih akibat dampak generasional? Dina konsultan buku ieu sareng panulis Cheryl Cran, CSP nyayogikeun 101 cara pikeun pamingpin sareng pamilik usaha ningkatkeun urusan padamelan sareng kepuasan padamelan. Panaliti nunjukkeun yén Gen X sareng Y sakedap milarian padamelan di tempat sanés upami aranjeunna henteu resep damel. Gancang sareng gampang dibaca sareng seueur tip berharga.

Amazon

Barnes tur mulya

Penguasaan Kapamingpinan Dina Jaman Digital: Kumaha Ngarah Parobihan, Transformasi Jalma & Tumuwuh Usaha

Salaku pamimpin, kabutuhan kamampuan ditingkatkeun beuki ningkat. Pamingpin kahareup mangrupikeun pamimpin kolaborasi sareng gaya paréntah sareng kepemimpinan kontrol anu lami ngan henteu motong deui. Pamingpin ayeuna kedah fleksibel sareng adaptasi sareng pamimpin parobihan. Dina buku ieu, strategi pamekaran kapamimpinan disayogikeun kumaha ningkatkeun sadaya bidang janten pamimpin kalebet, kamampuan kapamimpinan dumasar kakuatan sapertos komunikasi, manajemén konflik, hubungan sareng tim jauh, ningkatkeun kamampuan téknologi sareng seueur deui.

Amazon

Barnes tur mulya