buku

Cheryl Cran nyaéta panulis tujuh buku pengembangan pimpinan kaasup buku énggalna, "NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi sareng Damel Masa Hadé Gawé "Ogé penjual pangsaéna"Art of Change Kapamingpinan - Transformasi nyetir Dina Dunya Paced"(Wiley 2015).

E-Buku anyar sareng publikasi énggal anu badé ogé.

Ayeuna sayogi! Mesen salinan anjeun ayeuna!

panerapan buku-buku

NextMapping ™: Antisipasi, Navigasi & Jieun Masa Depan

Édisi kadua kalayan inpormasi anu diropéa sareng buku kerja pendamping siap pikeun préparasi tanggal 4 Pebruari 2020. Vérsi ieu ngamungkinkeun individu, pamimpin sareng tim nyiptakeun masa depan sareng peta kaluar 'What Next.'

NextMapping ™: Antisipasi, Navigasi & Jieun Masa Depan

Laju robih nyaéta sapuluh kali langkung gancang tibatan dasawarsa ka tukang sareng 40% tina Fortune 500 ayeuna moal aya dina sapuluh taun ka hareup. Aya kabutuhan anu penting pikeun pamimpin proaktif, tim sareng pengusaha aktip sacara aktif milarian sareng nerapkeun strategi pikeun nyiptakeun masa depan damel.

Amazon

Art of Change Kapamimpinan ku Cheryl Cran

Art of Change Kapamingpinan

Dina 'Art of Change Kapamimpinan - Transformasi nyetir Dina Dunya Paced Fast,' kuring ngalangkungan pamiarsa ngalangkungan parobihan pangembangan pamimpin kumaha janten pamimpin parobahan anu nyiptakeun hasil isukan ayeuna. Kaasup kumaha mendakan gaya pamimpin anjeun sorangan anu ngarobah, sareng kumaha cara mangaruhan sareng terlibat batur janten ngarobih pamimpin ogé.

Amazon

Barnes tur mulya


Kami ngagaduhan nawaran khusus kanggo pesenan bulk upami anjeun mesen salah sahiji jumlah di handap waé kintunkeun kami ka email info@nextmapping.com kalayan buktina pameseran anjeun bakal masihan anjeun bonus anjeun!

Cara 101 Jieun Generasi X, Y sareng Zoomers Bagéan Gawé

Cara 101 Jieun Generasi X, Y sareng Zoomers Bagéan Gawé

Bayangkeun taun 2020 Naon anu bakal katingali ku bisnis? Kumaha carana bisnis bakal robih akibat dampak generasional? Dina konsultan buku ieu sareng panulis Cheryl Cran, CSP nyayogikeun 101 cara pikeun pamingpin sareng pamilik usaha ningkatkeun urusan padamelan sareng kepuasan padamelan. Panaliti nunjukkeun yén Gen X sareng Y sakedap milarian padamelan di tempat sanés upami aranjeunna henteu resep damel. Gancang sareng gampang dibaca sareng seueur tip berharga.

Amazon

Barnes tur mulya

Kapamingpinan Kapamingpinan Dina Jaman Digital: Cara Ngatur Parobihan, Ngubah Modél Jalma & Tumuwuh

Salaku pamimpin, kabutuhan pangabisa ditingkatkeun téh ningkatkeun. Pamimpin nu bakal datang mangrupikeun pamimpin kolaborasi jeung kapamingpinan paréntah baheula sareng pamimpin na ngan ukur dipotong deui. Pimpinan ayeuna kedah fleksibel sareng adaptasi sareng pamimpin perubahan. Dina buku ieu, strategi pangembangan kapamimpinan aya dina kumaha carana ningkatkeun sagala bidang janten pamimpin kalebet, kaahlian kapamimpinan dumasar kakuatan, komunikasi, konflik manajemén, urusan tim jauh, ningkatkeun téknologi téknologi sareng seueur deui.

Amazon

Barnes tur mulya