kabijakan privasi

Sintésis di Work Inc., dba Cheryl Cran sareng NextMapping henteu ngumpulkeun inpormasi anu tiasa diidentifikasi sacara pribadi ngeunaan anjeun nalika nganjang wéb kami kecuali anjeun sacara sanésna nyayogikeun inpormasi ieu, contona ku ngahubungi kami ngalangkungan bentuk email, kalebet ngirimkeun patarosan. Kami moal masihan inpormasi anjeun ka pihak katilu luar organisasi kami, sanés pikeun perluna pikeun nyusun tatanan anjeun.

Kecuali anjeun nanya urang teu, urang bisa ngontak anjeun via email di mangsa nu bakal datang ngabejaan Anjeun tentang specials, produk atawa jasa anyar, atawa parobahan kawijakan privasi ieu.

Aksés anjeun ka na Control Émbaran Leuwih

Anjeun tiasa milih kaluar kontak anu bakal datang ti kami iraha waé. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu iraha waé kalayan ngahubungan kami liwat alamat email atanapi nomer telepon anu dipasihan dina situs wéb kami. Inpormasi pribadi anu dikumpulkeun dina kasus ieu tiasa ngalebetkeun nami anjeun, detail kontak, alamat email, sareng nomer telepon. Kami moal masihan atanapi ngajual inpormasi pribadi anjeun ka saha waé.

Sakur patarosan anu kedah diarahkeun ka: info@nextmapping.com