Klién

Klién sadayana urang ngagaduhan hiji hal anu umum: Kasarir nyetir nyiptakeun masa depan anu ngarobih bisnis, industri sareng pamustunganana dunya.

Pikeun leuwih ti dua puluh taun Cheryl Cran parantos damel sareng puluhan industri, ratusan klien sareng rébuan pamiarsa di dunya kanggo nyiapkeun aranjeunna langkung saé pikeun masa depan damel.

Maca kasaksian

Cheryl Cran disarankan pisan ku grup Kaiser anu sanés anjeunna damel sareng- sareng kami nembé ngupayakeun anjeunna salaku Speaker Keynote nutup pikeun rapat taunan kami - naon waé anu pas! Pesen Cheryl dirumuskeun sacara lengkep dumasar kana bisnis urang, pamirsa anu rupa-rupa sareng anjeunna ditutup konperénsi sacara saé.

Anjeunna tiasa ninun kontén ti elemen anu sanés dina program ogé nyocogkeun kana tantangan unik anu jalma dina tim kami berurusan sareng nyayogikeun ideu mereun. Latar sareng pangalaman dirina sareng wawasan intuitif nya sareng pangiriman dinamis anu nyayogikeun kelompok urang sareng inspirasi sareng cara anu hébat pikeun ngabungkus konperénsi urang! "

Kauntungan Karyawan Federal VP
Kaiser Permanente
Maca kasaksian sanés