Klién

Klién sadayana urang ngagaduhan hiji hal anu umum: Kasarir nyetir nyiptakeun masa depan anu ngarobih bisnis, industri sareng pamustunganana dunya.

Pikeun leuwih ti dua puluh taun Cheryl Cran parantos damel sareng puluhan industri, ratusan klien sareng rébuan pamiarsa di dunya kanggo nyiapkeun aranjeunna langkung saé pikeun masa depan damel.

Maca kasaksian

Cheryl Cran mangrupikeun spiker utama sareng fasilitator lokakarya pikeun KTT Kepemimpinan Calgary Stampede urang. Koncina: Tim Siap Masa Depan - Kumaha Nyiptakeun Tim Siap Lincah, Adaptif sareng Masa Depan éta fenomenal sareng pikaresepeun pisan pikeun pamimpin jalma urang.
 
Salami lokakarya, seueur pamingpin jalma urang nga-SMS Cheryl salami intina sareng pisan pujian ngeunaan penjelasan anu lengkep sareng réspon asli na. Pamingpin jalma urang bungah ngeunaan konténna sareng hoyong nerapkeun naon anu aranjeunna pelajari kana kalungguhanana. Waktos Cheryl sareng perawatan dina nyiapkeun sareng mastikeun yén anjeunna saé sareng grup kami dipikahoyong pisan kalebet survey pra na ka para hadirin, polling interaktif nalika intina ogé pesen téks patarosan. Cheryl dimodelkeun siga kumaha ngungkit téknologi bari ngiringan sareng mereun jalma pikeun angkat tina 'kuring ka kami'. 
 
Cheryl nyayogikeun wawasan anu hadé kana tren ka hareup anu mangaruhan bisnis sareng anjeunna masihan sababaraha ideu kreatif ngeunaan kumaha urang tiasa ngungkit kasuksésan urang. Pendekatan Cheryl intuitif, dumasar kana panilitian sareng interaktif pisan anu pas pikeun kelompok pamimpin anu jelas. ”

D. Bodnaryk / Direktur, Jasa Jalma 
Pameran Calgary sareng Stampede Ltd.
Maca kasaksian sanés