Media Mentions

Cheryl Cran parantos diulas janten ahli matéri ngeunaan masalah masa depan damel, ngarobih kapemimpinan sareng tren di gaw di sababaraha média kalebet The Fanny Kiefer Show, Fox Morning Show, CNBC, Metro New York, Washington Post sareng parantos dikutip dina sababaraha publikasi kaasup Forbes, NBC online, CBS online, sareng seueur deui. Cheryl ogé mangrupikeun blogger anu diulas Républik Silicon, gandum jeung NextMapping Blog.

Cheryl Cran, Ahli sareng Kadali Usaha sareng pangadeg NextMapping parantos diulas dina sababaraha média kalebet:

Salaku ahli tamu Cheryl Cran nyadiakeun panalungtikan anu sanés sareng data ogé eusi anu pikaresepeun pikeun média di handap ieu:

  • Tulisan ciri majalah
  • Tulisan tulisan blog
  • Petikan buku pikeun tulisan sareng tulisan blog.
  • Wawancara Radio
  • Wawancara Télévisi
  • Fitur patarosan sareng Jawaban
  • Ulasan buku
  • Wawancara Podcast
  • Wawancara Citak
  • Wawancara Anjeun Tube
  • Ahli Saran
  • Op Ed Pieces
  • Artikel Adat pikeun Surat kabar Bisnis sareng Industri sareng Majalah