kursus online

Ngagabungkeun masa depan panalungtikan karya kalayan praktis sareng gampang nerapkeun strategi. Pilihan kursus online urang kalebet diajar nyalira atanapi henteu ngadukung palatih pikeun sukses sareng ngalaksanakeun akuntabilitas.

Kaahlian Anyar Anu Diperyogikeun ku Pagawe pikeun Nginovasi

Urang hirup sareng digawé di jaman baheula. Pandémik parantos ngarobih kahirupan sareng bisnis salamina. Kumaha anjeun tiasa dina tungtung parobahan sareng gangguan dina jaman anyar ieu? Ka hareupna nyauran kanggo individu janten langkung kreatif sareng inovatif ti kantos sateuacan.

$ 79.00 USD
50%
off
Kumaha Cara Nyiptakeun sareng Nginovokeun Dina Laju Parobihan

Masa depan kasuksésan gawé moal ngandelkeun hiji atanapi dua 'pahlawan' dina hiji usaha. Diajar naha masa depan sadayana ngeunaan 'urang' sareng kumaha nyiptakeun budaya inovasi anu parantos robih.

$ 150.00 USD $ 300.00 USD
50%
off
Kumaha Rekrut sareng Ngurus Bakat Top Ayeuna Ayeuna sareng Di Padamelan Anu Deui

Salah sahiji masalah utama anu dihadapi usaha ayeuna nya éta mendakan sareng ngajaga jalma-jalma anu hadé. Kabeneran aya cara cara ngeposkeun padamelan, ngiring padamelan sareng mudahan jalma-jalma bakal nempel dina moal aya deui jalanna.

$ 150.00 USD $ 297.00 USD
50%
off
Kumaha Janten Pamimpin Transformasional Anu Nginspirasi sareng Ngadamel Tim

Kapemimpinan Transformasional ditumpes kana unsur-unsur transformasi budaya. Aya tradisional 4 'I ngeunaan Transformational Kapamingpinan anu urang bakal nyéépkeun waktos sapanjang program ieu.

$ 150 USD $ 297.00 USD
50%
off
Masa Depan Dibagi - Kumaha Cara Nyiptakeun Budaya Dianggo Kepemimpinan Dibagi

Kapamimpinan Dibagi mangrupikeun budaya. Aya tujuan anu dibagi, akuntabilitas anu dibagi sareng pangakuan babarengan. Éta budaya tangkas, inovasi sareng kolaborasi. Pertimbangkeun salaku vérsi luhur gawé babarengan.

$ 150 USD $ 297.00 USD
50%
off
Kumaha Ngatur Parobihan VS Ngatur Parobihan Pikeun Nyiptakeun Masa Depan Gawé

Kaahlian kapamimpinan parobihan penting pisan pikeun padamelan jauh sareng gancang ngarobah tempat damel.

$ 150.00 USD $ 297.00 USD
50%
off
Kumaha Kalungguhan Dina Hareup Karya - Kalayan atanapi Tanpa Judul

Masa depan damel ayeuna! Ka hareupna dibagi sareng meryogikeun sadayana pikeun ngawangun kamampuan kapamimpinan dasar henteu paduli judul.

$ 150 USD $ 297.00 USD

Kursus kaasup

Geura wasa
Diajar sorangan
Dirojong palatih
Studi Kasus anu Dilaksanakeun pribadi pikeun anjeun sorangan dina skenario padamelan nuhun nuhun
Akses kana alat belajar infographics unduh sertipikat parantos réngsé nuhun nuhun
Aksés nganggo alat 24 / 7 365 Dinten dina sataun nuhun nuhun
Harga léngkah sareng payun pendaptaran garis kanggo Acara Live NextMapping ™ nuhun nuhun
Tinjauan prioritas anu diulinkeun kanggo ngalamar Program NextMapping ™ ekslusif ka hareup nuhun nuhun
Aksés ka Podcast Web Topic Hotin sareng acara online sanésna nuhun nuhun
Aksés ka panel wawancara global para ahli wawancara sareng kontribusi luar biasa na nuhun nuhun
Salin eBook gratis, "Kepemimpinan Kapamingpinan dina Jaman Digital" nuhun nuhun
Aksés anu terbatas ka sadaya kontén anu aya sareng énggal pikeun bulan 6! nuhun nuhun
Transkrip Kursus anu tiasa diunduh nuhun nuhun
Palatih Ahli Anjeun sorangan dipilih sareng ditugaskeun pikeun lilana kursus nuhun
3 Pribadi Hiji Jam Pelatih Nelepon sapanjang unggal kursus nuhun
Dipersonalisikeun kana aplikasi padamelan tina eusi; pelatih bakal ngabahas kaayaan unik anjeun nuhun
Pendaptaran prioritas pikeun kursus online anyar kami pikeun jalan hareup nuhun
Aksés ka rekomendasi buku buku weblink eusi sareng seueur deui nuhun

Kuring mendakan ieu janten program anu saé pikeun tiap jalma dina tingkat naon waé hiji organisasi, henteu dugi ka jalma dina posisi kapamimpinan tradisional. ”

B. Wilkins, Komunikasi OmniTel

Janten di tepi anu ngarah

NextMapping ™ mangrupikeun prosés propriétasi kami anu ngabantosan organisasi, pamimpin, tim sareng pengusaha pikeun manjangkeun kamampuan pikeun ngaapigasi masa depan sareng janten masa kerja siap ayeuna.

keynotes

Ilham, informatif, interaktif sareng ngaropéa pikeun kaperluan unik anjeun.

Diajar deui
asah

Hiji-on-hiji palatihan virtual pikeun nyepetkeun kamampuan anjeun.

Diajar deui
konsultan

Wawasan strategis sareng panalungtikan pikeun ngadamel anjeun bisnis.

Diajar deui
palatihan

Leres ngaréka pikeun ngamekarkeun kaahlian anjeun anu diperyogikeun pamingpin sareng tim.

Diajar deui