Masa depan Pagawean Kursus Online

Masa depan damel nyauran para pamimpin anu wani, otentik, prihatin sareng anu gaduh kaahlian interaksi manusa anu ditingkatkeun anu leres dina perobihan kerjakeun.

Kaahlian interaksi manusa anu ditingkatkeun di antarana gaduh seueur intelegénsi saluareun IQ, kapinteran sapertos intelijen kreatif, intelektual émosional, intelijen generasional sareng seueur deui.

Masa depan kursus online gawé ngagabungkeun masa depan panalungtikan gawé kalayan praktis sareng gampang nerapkeun strategi.

Pilihan kalebet pangajaran nyalira atanapi ATAWA dukungan palatih pikeun kasuksésan sareng ngalaksanakeun akuntabilitas.

Kuring mendakan ieu janten program anu saé pikeun tiap jalma dina tingkat naon waé hiji organisasi, henteu dugi ka jalma dina posisi kapamimpinan tradisional. ”

B. Wilkins, Komunikasi OmniTel

Masing-masing Kursus Kauntungan Gawé kaasup:

  • Aksés ka program (s) sareng sadaya konténer dina séhat ekslusif pikeun 1 taun lengkep!
  • Video Asynchronous anu dipidangkeun ku Cheryl Cran dirobih kana ruas menit 5-6 pikeun ngajaga fokus, pangertian sareng perhatian murid
  • 'Undian Guide' anu tiasa diunduh anu hi-lampu titik-titik utama pikeun tiap Unit, dianggo pikeun catetan catetan teras janten panduan rujukan anu teras-terasan.
  • Rupa-rupa alat anu kuat pikeun diunduh sareng panggunaan langsung kana padamelan
  • Penaksiran sareng kuis online pikeun mastikeun pamahaman pamilon
  • Palatih opsional ngadukung
recruitment-retention-online-kursus

Anyar Kursus!
Masa Depan rekrutasi sareng Mertahankeun Bakat Luhur

Salah sahiji masalah utama anu dihadapi usaha ayeuna nya éta mendakan sareng ngajaga jalma-jalma anu hadé.

Kabeneran aya cara cara ngeposkeun padamelan, ngalamar padamelan sareng mudahan jalma-jalma bakal nempel dina moal aya deui jalanna.

Ka hareupna nyaéta ngeunaan 'pagawéan' sanés 'padamelan' - dina usaha anu bakal datang bakal ningali padamelna sacara sadayana teras bakal cita-cita naon atanapi anu pangsaéna pikeun dilakukeun pagawéan.

Misalna naon padamelan anu kedah dilakukeun ku AI sareng naon tiasa dianggo otomatis sareng tungtungna naon padamelan anu paling dilakukeun ku manusa.

Kursus modul 8 ieu ngalangkungan anjeun sadaya elemen anu siap hareup ayeuna sabab aya hubunganana sareng milarian jalma anu saé.

Diajar deui

Nyiptakeun-innovate-course-image

Anyar Kursus!
Kumaha Cara Nyiptakeun sareng Nginovokeun Dina Laju Parobihan

Masa depan kasuksésan kerja henteu gumantung kana hiji atanapi dua 'pahlawan' dina bisnis - masa depan nyaéta ngeunaan 'urang' sareng kumaha carana ngaovatakeun sareng nyiptakeun laju parobahan.

Dina inovasi kapengker sareng kreativitasna siled janten kagiatan pikeun jurusan pemasaran atanapi jabatan IT - dina inovasi kapayunna diperyogikeun ku sadayana dina perusahaan.

83% pagawe anu ditaliti nunjukkeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan waktu pikeun ngahémat kusabab kumaha padamelan ayeuna terstruktur. Solusi perenahna dina nyiptakeun kreatip waktos nyata bagian tina kagiatan padamelan sapopoé.

Kursus modul 7 ieu nyayogikeun ideu, strategi sareng sumber pikeun individu sareng tim ningkatkeun kamampuan ngadamel sareng ngajantenkeun gancang sareng ningkatkeun ketangkasan.

Diajar deui

Kapamimpinan anu Dibagi

Kapamimpinan anu dibagi mangrupikeun masa depan strategi padamelan. Panaliti negeskeun yén Milenium sareng Gen Z maju dina budaya kapamimpinan babarengan.

Perusahaan sapertos Zappos, gé, sareng Amazon parantos nganggo vérsi modél kapamimpinan na dibagikeun sapertos holasrasi salami langkung. Anjeun bakal diajar kumaha janten pamimpin 'dibagi kapamimpinan'.

Diajar deui

Ngarobih Kapamingpinan

Tantangan pangbadagna anu siap pikeun masa depan damel nyaéta ngagentos jalma pikeun ngarobah dina gaw. Naha anjeun ngalaksanakeun téknologi anyar dina gaw atanapi proyék gedé sanés seueur pamimpin ngémutan tangtangan pikeun ngajantenkeun jalma-jalma pikeun robih. Program masa depan ieu program berpungsi dina kumaha tiasa janten pamimpin parobahan sareng kumaha nyiptakeun budaya pamimpin parobahan.

Dumasar dina buku, "Art of Change Leadership" kursus ieu nyayogikeun data sareng strategi ngeunaan cara henteu lincah, inovatif sareng siap hareup.

Diajar deui

Kapamingpinan Transformasional

Kami hirup dina waktos transformasi sareng KAU anu ngarubah! Masa depan damel bakal diciptakeun ku pamimpin transformasional anu tiasa ngémutan sareng adaptasi kana parobihan nyata di gaw.

Kapemimpinan Transformasional kalebet pamikiran desain, pendekatan palatih, sareng kahayang otentik pikeun ngabantosan jalma-jalma langkung hadé ti luar anjeun! Pimpinan Transformasional mangrupikeun modél inspirasi. Panaliti negeskeun yén pamimpin transformasional parantos naékna ngarékam sareng nahan bakat top.

Diajar deui

Saréréa mangrupikeun Pamimpin

Di hareup masa pagawéan 'Saha waé mangrupikeun Pamimpin'. Aya bakal kirang fokus dina 'judul' sareng langkung fokus dina lembaga akuntabilitas sareng kaahlian kapemimpinan dasar pikeun sadayana. Sarerea kedah ngamekarkeun kaahlian anu kalebet pamikiran kritis, nyieun kaputusan, interaksi manusa sareng seueur deui.

Diajar deui