Anyar Kursus! Kumaha Cara Nyiptakeun sareng Nginovokeun Dina Laju Parobihan

Nyiptakeun-innovate-course-image

Masa depan kasuksésan kerja henteu gumantung kana hiji atanapi dua 'pahlawan' dina bisnis - masa depan nyaéta ngeunaan 'urang' sareng kumaha carana ngaovatakeun sareng nyiptakeun laju parobahan.

Dina inovasi kapengker sareng kreativitasna siled janten kagiatan pikeun jurusan pemasaran atanapi jabatan IT - dina inovasi kapayunna diperyogikeun ku sadayana dina perusahaan.

83% pagawe anu ditaliti nunjukkeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan waktu pikeun ngahémat kusabab kumaha padamelan ayeuna terstruktur. Solusi perenahna dina nyiptakeun kreatip waktos nyata bagian tina kagiatan padamelan sapopoé.

Kursus modul 7 ieu nyayogikeun ideu, strategi sareng sumber pikeun individu sareng tim ningkatkeun kamampuan ngadamel sareng ngajantenkeun gancang sareng ningkatkeun ketangkasan.

Anjeun bakal diajar:

  • Sejarah inovasi - kumaha inovasi parantos dampak kana kanyataan
  • Kunaon urang kedah inovasi sareng nyiptakeun koléktif sareng kolaborasi supados nyiptakeun masa depan anu langkung positif sareng suksés
  • Usaha gawosan kanggo inovasi - naha nya pédah sareng kumaha carana ngagampangkeun sareng langkung diaksés
  • Tantangan individu pikeun inovasi - naha parobihan susah sareng kumaha pikeun ilham jalma pikeun konsistén mikir sareng pola pikir kreatif
  • Kaahlian anyar anu dibutuhkeun ku pagawé supaya ningkatkeun kamampuan nyiptakeun sareng ngabagéakeun
  • Kumaha cara nyiptakeun budaya inovasi anu ngahasuh, ngadukung sareng ngabantosan pagawé berkembang bari nyiptakeun solusi énggal
  • Sapuluh strategi luhureun budaya anu pohara inovatif sareng kumaha urang tiasa diajar sareng nerapkeun naon anu aranjeunna laksanakeun
  • Sumber, kuis sareng bahan dukungan pikeun mantuan anjeun ningkatkeun kreativitas sareng inovasi di gaw