Anyar Kursus! Kumaha Cara Nyiptakeun sareng Nginovokeun Dina Laju Parobihan

Kursus Online Anyar - Kumaha Cara Nyiptakeun & Ngaregepkeun dina Laju Parobihan

Masa depan kasuksésan kerja henteu gumantung kana hiji atanapi dua 'pahlawan' dina bisnis - masa depan nyaéta ngeunaan 'urang' sareng kumaha carana ngaovatakeun sareng nyiptakeun laju parobahan.

Baheula inovasi sareng kreativitas disayogikeun salaku kagiatan pikeun jurusan pamasaran atanapi jurusan IT - dina waktos hareup inovasi diperyogikeun ku sadayana perusahaan.

83% pagawe anu ditaliti nunjukkeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan waktu pikeun ngahémat kusabab kumaha padamelan ayeuna terstruktur. Solusi perenahna dina nyiptakeun kreatip waktos nyata bagian tina kagiatan padamelan sapopoé.

Kursus modul 7 ieu nyayogikeun ideu, strategi sareng sumber pikeun individu sareng tim ningkatkeun kamampuan ngadamel sareng ngajantenkeun gancang sareng ningkatkeun ketangkasan.

Anjeun bakal diajar:

  • Sejarah inovasi - kumaha inovasi parantos mangaruhan kanyataan ayeuna
  • Kunaon urang kedah inovasi sareng nyiptakeun koléktif sareng kolaborasi supados nyiptakeun masa depan anu langkung positif sareng suksés
  • Tempat gawé tantangan pikeun inovasi - naha hésé sareng kumaha carana ngajantenkeun langkung gampang sareng langkung gampang diaksés
  • Tantangan individu pikeun inovasi - naha parobihan sesah sareng kumaha cara méré ilham pikeun jalma pikeun konsistén mikir ku pola pikir kréatip
  • Kaahlian anyar anu dibutuhkeun ku pagawé supaya ningkatkeun kamampuan nyiptakeun sareng ngabagéakeun
  • Kumaha cara nyiptakeun budaya inovasi anu ngahasuh, ngadukung sareng ngabantosan pagawé berkembang bari nyiptakeun solusi énggal
  • Sapuluh strategi luhureun budaya anu pohara inovatif sareng kumaha urang tiasa diajar sareng nerapkeun naon anu aranjeunna laksanakeun
  • Sumber, kuis sareng bahan dukungan pikeun mantuan anjeun ningkatkeun kreativitas sareng inovasi di gaw