Anyar Kursus! Masa Depan rekrutasi sareng Mertahankeun Bakat Luhur

recruitment-retention-online-kursus

Salah sahiji masalah utama anu dihadapi usaha ayeuna nya éta mendakan sareng ngajaga jalma-jalma anu hadé.

Kabeneran aya cara cara ngeposkeun padamelan, ngalamar padamelan sareng mudahan jalma-jalma bakal nempel dina moal aya deui jalanna.

Ka hareupna nyaéta ngeunaan 'pagawéan' sanés 'padamelan' - dina usaha anu bakal datang bakal ningali padamelna sacara sadayana teras bakal cita-cita naon atanapi anu pangsaéna pikeun dilakukeun pagawéan.

Misalna naon padamelan anu kedah dilakukeun ku AI sareng naon tiasa dianggo otomatis sareng tungtungna naon padamelan anu paling dilakukeun ku manusa.

Kursus modul 8 ieu ngalangkungan anjeun sadaya elemen anu siap hareup ayeuna sabab aya hubunganana sareng milarian jalma anu saé.

Anjeun bakal diajar:

  • Gancangna engké kerja sareng jalan kumaha siap-siap waé
  • Akibat ngeunaan transformasi digital di gaw sareng kumaha téknologi ngarobah sipat pagawéan
  • Tangtangan luhur pikeun narik bakat luhur
  • Trén pagawé mangaruhan realitas milari sareng ngajaga jalma anu bageur
  • Saliwat 20 ngarencanakeun gagasan pikeun narik jalma pangsaéna pikeun 'karya'
  • Kumaha cara ningali jalma-jalma dina cara anu anyar sareng naon anu kudu dilakukeun béda
  • Kaahlian luhur anu dibutuhkeun ku pamimpin pikeun mertahankeun bakat top
  • Kumaha carana tetep urang bageur luhurna langkung panjang tibatan waktos rata dina waktos padamelan
  • Sumber, kuis sareng bahan dukungan pikeun mantuan anjeun ningkatkeun kasuksesan dina ngarékam sareng nahan bakat luhur