Masa depan Kuis Gawé

Masa depan damel di dieu ayeuna tos siap? Kami di NextMapping ™ museurkeun kana sagala hal anu bakal datang sareng ngabantosan anjeun ka anu aya.

Kéngingkeun waktos ka hareup hartosna pamikiran bedah tina linear ka sababaraha sudut pandang.

Waktosna kanggo ngahijikeun masa depan sareng nyiptakeun strukturna dugi ka di dinya. Candak kuis gancang ieu pikeun ningali dimana anjeun dina jalan raya ka hareup. Kusabab cara anu pangsaéna pikeun bersaing di hareup nyaéta ngadamelna!

Patarosan 1:

Naha perusahaan anjeun dina téknologi anu canggih kaasup migrasi awan ti sistem warisan atanapi optimasi awan pikeun ningkatkeun daya usaha?

nuhun

teu

Catetan: Fokus masa depan nyaéta optimisasi awan kalebet perbaikan kaamanan, solusi multi awan, optimasi pangguna pikeun klien sareng kamampuan karyana ngungkit awan (sumber: enterprisersproject)

Patarosan 2:

Naha anjeun gaduh pola pikir, struktur sareng prosés di tempat janten masa depan siap siap?

nuhun

teu

Catetan: Pikeun nyiptakeun masa depan anu saé anjeun peryogi koléktif jalma anu fokus kana pamikiran salaku futuris, humanists, téknologi sareng produsén (sumber: SingularityU)

Patarosan 3:

Naha anjeun mapét tingkat pamikiran kritis anyar, sumberdaya sareng dukungan anu diperyogikeun pikeun némbalan masa depan?

nuhun

teu

Catetan: Anu kéngingkeun urang di dieu moal kéngingkeun kami di dieu (Marshall Goldsmith)

Patarosan 4:

Naha anjeun ngarobih cara pamimpin mikir ngeunaan masa depan bisnis ti luhur ka handap?

nuhun

teu

Catetan: Inovasi ganggu tiasa nyiksa upami anjeun sanés anu ngaganggu (Clay Christensen)

Patarosan 5:

Naha anjeun gaduh rencana strategis pikeun naon salajengna pikeun anjeun sareng perusahaan?

nuhun

teu

Catetan: Léngkah munggaran nyaéta netepkeun yén hiji hal kamungkinan kamungkinan tuluy lumangsung (Elon kasturi)

kasimpulan:

Upami anjeun némbalan TI dina salah sahiji patarosan ieu kasempetan na janten dialog sareng kami ngeunaan NextMapping masa depan anjeun.

Mangga wartosan kami pikeun nyetél panggero pelengkap pikeun ngobrol ngeunaan anjeun sareng masa depan anjeun michelle@nextmapping.com.