NextMapping - Antisipasi, Napigasi & Nyiptakeun masa depan damel

Buku anyar "NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi sareng Damel Masa Hadé Gawé "Ayeuna dileupaskeun sareng sayogi on Amazon.

NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi sareng Damel Masa Hadé Gawé

Laju robih nyaéta sapuluh kali langkung gancang tibatan dasawarsa ka tukang sareng 40% tina Fortune 500 ayeuna moal aya dina sapuluh taun ka hareup. Aya kabutuhan anu penting pikeun pamimpin proaktif, tim sareng pengusaha aktip sacara aktif milarian sareng nerapkeun strategi pikeun nyiptakeun masa depan damel.

NextMapping ™ nyadiakeun alat sareng strategi anu bakal ngagancangkeun anjeun sareng organisasi kamampuan pikeun ngajantenkeun masa depan kerja ku paningkatan inovasi, ketangkasan sareng adaptasi. Kalayan panalitian anu lega kana masa depan padamelan, catetan lagu anu kabuktian sukses klien sareng dua dekade janten salah sahiji bisnis utama di dunya 'angkat ka' konsultan Cheryl Cran nyayogikeun rusiah pikeun ngarobih parobahan anu ngaganggu kana kasempetan sareng kauntungan. NextMapping ™ mangrupikeun modél anu kabuktian anu ngarencanakeun léngkah pikeun ngabantosan anjeun dina arahkeun masa depan kalayan kapastian anu langkung saé dina dunya anu teu stabil sareng teu yakin. Nganggo prinsip modél NextMapping ™ anjeun bakal diajar kumaha gampang antisipasi, navigasi sareng nyiptakeun masa depan kerja anu saé pisan pikeun anjeun sorangan, tim sareng perusahaan anjeun anu nyayogikeun kauntungan anu langkung saé.

Pamiarsa bakal diajar:

Tren mangaruhan pangaruh masa depan pagawéan kaasup paripolah manusa sareng téknologi

Tilu pola pikir anjeun kedah janten siap hareup ayeuna sareng robih tabah

Kumaha maca tanda-tanda parobahan supados ngantosan sareng payuneun kakuatan anu ngaganggu

Kumaha cara ngagunakeun NextMapping modél nyiptakeun kabudayaan siap sareng perusahaan

Peta sareng rencanana strategi jangka pondok sareng jangka pondok kana kasempetan kamekaran

Kumaha masihan inspirasi batur pikeun nyiptakeun nyiptakeun masa depan sareng 'mingpin parobihan' pikeun ka ditu

A Kudu- Maca Ku Saha waé Anu Atawa Ngalaksanakeun Usaha Atur Tingkat
"Kuring ngagaduhan kasempetan ngadangukeun Cheryl Cran di salah sahiji ceramah anjeunna taun ka tukang, sareng buku ieu mangrupikeun hal anu pangpayunna pikeun saha waé anu resep kana masa depan damel sareng épolusi dunya damel dinten ayeuna pikeun dunya énjing, ayeuna. Buku ieu kedah dibaca sareng dibahas ku sadaya para padamel sareng pamimpin bisnis di sadaya tingkat, pikeun paham naon anu mendorong budaya kerja anyar (millénélén sareng Get-Z) sareng kumaha budaya warisan tiasa nyambung sareng mekar sareng jalma-jalma budaya anu bakal datang pikeun hiji minuhan anu umum. pikeun masa depan damel. Buku éta kudu dibahas di akademi, dina Dina Pidangkeun, dimana waé yén harepan sareng kamajuan pikeun masa depan damel anu dibahas. Infographics Cheryl di tungtung unggal bab buku ieu mangrupikeun harga pangakuan, nyalira. Téknologi, paripolah sosial, sareng psikologi intertwine sacara henteu upaya dina panjelasan dirina anu nyababkeun akademik sareng akal praktis. "

- Chester M. Lee, Pelanggan Amazon

Masa depan damel, kapamimpinan sareng organisasi aya di dieu!
"Buku anu pangsaéna dina topik ieu ngeunaan masa depan padamelan.
Cheryl nyayogikeun seueur carita sareng tips praktis anu upami henteu maca ieu ayeuna, anjeun leres-leres leungit pikeun masa depan. Janten hiji Gen XI rumaos dikuatkeun sareng kuring ayeuna bakal nangtang sorangan pikeun gaduh pola pikir anu loba pisan, kreatif sareng jalma mimiti! Hatur nuhun Cheryl pikeun nyerat buku ieu sareng ngabagi ka dunya pikeun masa depan anu langkung cerah. ”

- Alice Fung, Pelanggan Amazon

Pitunjuk anu alus kumaha ngarencanakeun sareng nyiapkeun kanggo masa depan damel
"Salaku freelancer, kuring mendakan buku NextMapping janten pituduh anu saé kumaha pikeun ngarencanakeun sareng nyiapkeun masa depan damel. Abdi kedah di luhur tren kumaha bentukna usaha. Buku ieu relevan sareng pas wektuna pikeun kuring. ”

- Michelle, Pelanggan Amazon

Dibuka Panon Pikeun Usaha Ka hareup Usaha
"Buku ieu ngalakukeun proyéking luar biasa pikeun waktos kapayunna sareng nyayogikeun léngkah-léngkah anu tiasa dipikabutuh sareng tiasa diukur kanggo dilaksanakeun dina ngarobih lingkungan bisnis. Tulisan sareng ideu jelas dipidangkeun ku cara anu maca gemar buku bisnis sapertos kuring sorangan tiasa ngahargaan. Abdi pasti badé nyarankeun upami anjeun badé teras payuneun kurva inovasi. "

- Keran S., Pelanggan Amazon

Kuring diideuan ku poténsi téknologi sareng dampak positipna.
"Cheryl gaduh cara anu unik sareng motivasi pikeun ngabagi jalan anu motong sareng pimpinan utama anu ngalangkungan akal sareng nyambungkeun ku motivasi internal. Pas kuring maca Bab 1 kuring diréspon sareng diideuan ku poténsi téknologi sareng dampak positipna. Kuring hususna ngahargaan infographics pikeun unggal bab anu matak ningali deui maca unggal surah sakaligus - cemerlang! Buku ieu mangrupikeun tampilan inspirasi di masa depan sareng kumaha pamingpin, anggota tim sareng pangusaha tiasa sacara proaktif ngadamel masa depan anu maju. ”

- Teresia LaRocque, Pelanggan Amazon

Anjeun moal kersa nahan buku ieu.
"Nyapigasi masa depan tenaga kerja urang mangrupakeun tantangan anu ageung. Ieu hebat anu dibaca sareng terang. Kuring nyarankeun pisan buku ieu kanggo saha waé anu hoyong tumuh sareng suksés di lingkunganana. ”

- Christine, Pelanggan Amazon

Rencanaan masa depan anjeun
"NextMapping Cheryl Cran masihan anjeun inpormasi anu hébat ngeunaan tren anu bentukna pribadi sareng bisnis. Abdi resep cara ngagedekeun na asup. Tren gedé, dampak pribadi. Abdi nyarankeun pisan buku ieu! "

- Shelle Rose Charvet, Pelanggan Amazon

Waca Anu Saé
“Sanaos sanés pangusaha atanapi anu boga bisnis, kuring masih resep kana buku anu seueur sareng éta pikaresepeun pisan. Saé baca! Éta nyayogikeun kuring perspektif anu anyar sareng refleksi dina lingkungan bisnis caket-jauh. Tanpa ragu, éta pasti pituduh anu hadé sareng naséhat anu hadé pikeun pangusaha sareng perusahaan. Kacida nyarankeun! "

- Wyatt Sze, Pelanggan Amazon

Ngarepkeun
"NextMapping mangrupikeun tampilan dimana usaha nuju di dunya dimana AI sareng robotika maénkeun peran anu ningkat dina bisnis. Cheryl Cran nampilkeun visi masa depan anu teu jauh. Anjeunna ngabahas pentingna sésana dina hasil panalungtikan pikeun tetep usaha anjeun ka arah masa depan henteu leungit dina jaman baheula. Gaya tulisan Cran jelas tur pikaresepeun. Abdi resep maca buku ieu sareng mendakan janten informatif sareng menarik. Buku ditulis dina cara anu teratur sareng kaharti anu ngajantenkeun dibaca anu cukup gampang sareng gambar sareng grafik anu ditambah kana ieu. Kuring resep pisan dina bagian prediksi sareng nangtang cara anjeun mikir. Anu maca anu pikaresepeun sareng mereun. ”

- Emerson Rose Craig, Pelanggan Amazon

Kedah Dibaca pikeun pamimpin, tim sareng pengusaha
"NextMapping mangrupikeun maos pikeun pamingpin, tim sareng pengusaha janten siap pikeun masa depan, AYEUNA! Kuring mendakan buku nyayogikeun léngkah-léngkah praktis sareng kuring resep modél PREDICT. Kacida nyarankeun !! ”

- WomenSpeakersAssociation, Pelanggan Amazon

Mastikeun kasuksésan masa depan
"Tiasa pikeun nganapigasi sareng ngungkit masa depan kerja kritis pikeun kasuksésan bisnis ayeuna ogé di hareup, sareng NextMapping ngabantosan anjeun ngan ukur ku ngagunakeun conto kahirupan, alat, sareng nungtun buku-buku anu jelas ngarobih-léngkah anu kedah dilaksanakeun pikeun ngungkit tren, sareng ngadalikeun kasuksésan anjeun. Ieu mah sanés ngeunaan robot, AI, data sareng téknologi. Éta buku aa ngeunaan jalma, tim, palanggan sareng usaha. Salaku konsultan penjualan, kuring mendakan diskusi dina "The Future is Shared" bab anu langkung kuat. Mindahkeun mindset karyawan, pendekatan anyar pikeun bisnis anu diperyogikeun anu bakal mangaruhan kana karyawan sareng para nasabah anjeun. Paduli posisi anjeun, pasar kerja atanapi bisnis, baca buku ieu upami anjeun hoyong terus ningkat pikeun sababaraha taun ka hareup! "

- Colleen, Pelanggan Amazon

Nyiapkeun usaha anjeun kanggo masa depan
"Panulis buku ieu mertahankeun yén usaha sareng pangusaha kedah nyiapkeun ayeuna pikeun masa depan padamelan sabab janten hasil tina AI, automation, robotics sareng laju parobahan anu langkung gancang. Ieu nyiptakeun akal anu saé: "NextMapping ngabantosan ngahurungkeun vison hareup kana solusi kreatif sareng rencana anu tiasa dilaksanakeun pikeun ... klien kami". Perusahaan konsultasi NextMapping bakal nyandak usaha pikeun nalungtik tren masa depan sareng anjeun ku kituna tiasa nguntungkeun tina pangalaman anu berharga. Panulis ningali sacara terperinci dina dampak robotics anu parantos ngagaduhan dina bidang kaséhatan, manufaktur, keuangan sareng ritel. Anjeunna ngiringan gaya hirup sareng pilihan padamelan urang ayeuna pikeun ngaramalkeun tren masa depan. Latihan anu pikaresepeun sareng anu saé dibaca. "

- M. Hernandez, Pelanggan Amazon

Waca Anu Intip pisan
"Salaku juragan bisnis leutik, kuring salawasna prihatin ngeunaan pamikiran AI, automation sareng robotics, tapi dina sagala kajujuran, kuring nyangka yén éta yén sadaya pamilik bisnis (sadaya ukuran) kedah bener-bener diajar, ngajajah sareng leres janten sadar tina segi kumaha kauntungan anu tiasa mangaruhan tempat bisnis sorangan. "NextMapping: Antisipate, Navigate & Create the Work of Work" jelas sareng ringkes ngarobih masa depan usaha ieu sacara cara anu leres-leres dibukaan ku mataana pasti kedah maca pikeun sadaya usaha, bahkan jalma anu ngaku yén aranjeunna moal pernah ngagabungkeun robotics, AI atanapi automation di perusahaan na. Buku ieu pamustunganana bakal ngarobih pola pikir anjeun. ”

- Amy Koller, Pelanggan Amazon

Buku anu pinuh ku inpormasi anu berharga
"Ieu dibaca anu saé pondok tapi éta pinuh ku saran sareng strategi hébat pikeun pangusaha, pamilik perusahaan sareng pamimpin pikeun nyiapkeun bisnis masa depan sareng tetep dihareupeun pertandingan pikeun terus suksés bahkan usaha janten langkung otomatis. Salaku freelancer, kuring resep yén buku ieu bakal ngabantosan abdi nyiapkeun anu langkung saé sareng tetep direncanakeun kalayan cara usaha bakal robih sareng tumbuh. Salaku jalma anu ogé damel pikeun perusahaan alit buku ieu bakal ngabantosan abdi ngiringan inpormasi anu penting pikeun méja anu duanana bakal ngabantosan perusahaan urang Galuh ogé ngabantosan kuring tumbuh dina perusahaan ogé. Abdi ngaraos buku ieu kedah dibaca ku saha waé anu merasakeun masa depan bisnisna gumantung kana tetep ayeuna sareng rarancang payuneun dimana bisnisna tiasa épék salajengna! ”

- Shanell, Pelanggan Amazon

Robot na datang! Tapi éta henteu tiasa janten goréng ...
"Pendamel anu ngan ukur robot sareng parangkat lunak dikendalikan AI matak pikaresepeun dina sababaraha cara, tapi éta ogé ngagaduhan hartos sareng aplikasi anu praktis pisan. Ai tiasa ngarobih cara urang hirup dina sapuluh ka dua puluh taun salajengna, sareng kusabab urang nyéépkeun bagian anu penting dina kahirupan urang damel, perobahan na bakal gaduh dampak dina pasar tenaga kerja sareng lingkungan kerja ogé.

Gampang kanggo ngan ukur ngaréalisasi révolusi téknologi salaku hal anu teu kajantenan pikeun sababaraha puluhan taun sanés, tapi kaleresan éta, éta parantos lumangsung sareng mangaruhan kahirupan urang, ogé fungsina ku seueur usaha. Kaseueuran penjual DVD henteu ningali Netflix datang, sareng Uber henteu deui ngan ukur kecap lucu kana sagala supir taksi anu leungit bagian anu penting tina panghasilan hatur nuhun kana aplikasi smartphone. Naha anjeun boga usaha leutik atanapi CEO hiji perusahaan utama, anjeun kedah waspada kana perobihan anu dibawa ku AI sareng rencanana lampah anjeun anu satuluyna upami anjeun hoyong tetep suksés dina dékade. ”

- Pdt. Stephen R. Wilson, Pelanggan Amazon

Buku anu informatif pisan!
"Nextmapping" mangrupikeun buku anu nyayogikeun strategi sareng ideu kumaha nyiapkeun jalma sareng usaha pikeun adaptasi dina raray kecerdasan jieunan, otomatis, sareng robotik. Buku pisan terstruktur sareng gampang pikeun pamaca ningali yén panulisna memang ngalaman sareng ngalaman topik anu tuntas. Panulis nyiptakeun seueur conto-conto kahirupan anu nyata sareng studi kasus pikeun ngabaca pamaca ngartos pentingna tiasa ngajadi gancang dina parobihan gancang dina téknologi anu mangaruhan sagala aspek kahirupan urang. Anu paling kuring resep ngeunaan buku nyaéta akronim PREDICT anu ngabantosan pamaca pikeun antisipasi masa depan sareng langkung saé nyiapkeunna. Buku ieu henteu ngan ukur pikeun pamilik bisnis sareng pamimpin perusahaan anu prihatin ngawangun usaha anu tiasa tahan parobahan musim. Buku ieu ogé kacida informatif sareng bakal nguntungkeun saha waé anu henteu kéngingkeun ditinggalkeun ku gelombang parobahan téknologi. ”

- Iman Lee, Pelanggan Amazon

Kanggo target pamiarsa sareng bahan anu pikaresepeun pikeun sadaya pamiarsa.
"Saatos bantosan biasanipun, buku dibuka kalayan kecap-kecap anu nyeratna, Prakata sareng tilu bagéan individu. Bagean hiji ngandung bab 2, Anu kahiji ngajelaskeun yén "Masa Depan Ayeuna AYEUNA" sareng naroskeun "Naha Anjeun Siap?" Pikeun révisi anu parantos dimimitian ku robot, drones, AI sareng prosés pamikiran anu énggal pikeun populasi padamelan énggal dimana anjeun ayeuna badé hasil. Bab Kadua - "Masa Depan, Prediksi masa depan - Jalan Ramalan" ngajelaskeun dimana anjeun kedah mutuskeun iraha sareng kumaha elemen ieu bakal mangaruhan bisnis anjeun. Bagean DUA ngandung bab 3 nguji "Masa depan Pagawean." Anu munggaran (Bab Tilu) "Pikiran tina Navigator ngeunaan Masa Depan Gawé" ngécéskeun sacara khusus naon anu bakal diperyogikeun. Bab kaopat, "Masa Depan Dibagi" ngajelaskeun kumaha pola pikir karyawan anyar bakal bénten ti anu saacanna diperyogikeun pendekatan anu anyar. Lima, "Napigasi Tantangan Dinten ieu - Naon Salajengna" nalungtik elemen anu aya sareng anu bakal datang. BABAGAN TIGA diwangun ku bab 6 sareng 7 anu ngajelaskeun syarat mutlak pikeun nyiptakeun 'Culture of Trust' dina kakuatan pagawéan pikeun nyanghareupan masa depan anu sangat manusa sareng Robot, AI sareng Automation. A bab pamungkas nekenkeun NextMapping ka "Jieun Masa Deui Anjeun sareng Ngabagi Ka hareupna Anjeun Nyiptakeun". Daptar "Sumber" sareng Indéks anu tiasa ngabantosan buku nyimpulkeun buku.

Diskusi: Ieu sanés dina sajumlah anu rada ageung buku anu katingali ngabantosan Pamilik usaha, CEO, CEO COO's et.al. dina nyanghareupan dampak seueur faktor. Automation parantos nampi perhatian anu paling ageung dugi ka kusabab éta pikasieuneun data anu parantos janten masalah anu ageung sareng-kantos ningkat ku sababaraha buku khusus pikeun kabutuhan dilegakeun Awan sareng kemungkinan ngembangkeun Komputer Kuantum. Sababaraha urang parantos fokus kana unsur pribadi sareng partisipasi aspék kapribadian tina generasi anu béda. Panulis ieu parantos narik ngahiji tina bahan terakhir ieu, katingalina rada langkung suksés tibatan anu sanés ku anu ku kuring baca, sareng ngajelaskeun henteu ngan ukur karakteristik para pendatang énggal tina jalma anu aranjeunna ngagantikeun dina gaya pagawéan, tapi hubunganna sareng pesat gancang wilayah Robot. AI sareng automation. Saperti dina kalolobaan buku anu ditulis ku dosen sering, aya pangulangan lumayan tiasa diémutan kusabab kagunaan 'make titik'. Sadayana, kontribusi anu paling pantes pikeun kabutuhan ningkatkeun pangaweruh pikeun usaha pikeun salamet di dunya parobihan gancang ieu. Anu ngémutan pamikiran anu pikaresepeun pikeun pamaca ieu. Anu ngawartosan konstan anu dibutuhkeun ku batur dina sababaraha posisi kakuatan pikeun ngajamin kasatiaan unggal komponén tina 'tim'. Kalayan tim anyar anu nyandak kaputusan, ngan ukur hiji jalma anu teu resep anu tiasa nyababkeun hasil anu teu dihoyongkeun anu ngémutan adina anu lami - Kaméra nyaéta kuda anu dirarancang ku panitia. "

- John H. Manhold, Palanggan Amazon

"Buku anyar Cheryl penting pisan dibaca pikeun professional proaktif daék nyandak tindakan sareng nangkep masa depan damel. Dirojong ku tren panganyarna sareng data anu berharga pikeun nganalisa sacara sakedapan transformasi anu mangaruhan pangaruh masa depan pagawéan, buku ieu mangrupikeun alat anu berharga pikeun saha waé anu hoyong diajar kumaha antisipasi, sareng arahkeun masa depan kalayan ningkat kasuksesan. ”

- Sisastes Sebastian, VP Internasional, Freelancer.com

"Salaku bagian tina peran hiji salaku CEO, anjeun kedah tiasa mingpin organisasi anjeun, paduli iklim ékonomi, dina ngaliwat perobihan sosial sareng teknis anu gancang sareng terus-terusan, ngiringan ganjaran poténsial na. Buku Cheryl nyayogikeun diajar anu saé pikeun organisasi anu bakal aya kedah diperhatoskeun, ogé nyayogikeun kaahlian anu dipikabutuh pikeun ngamajukeun parobahan anu diperyogikeun pikeun organisasi anjeun. "

- Walter Foeman, juru tulis Kota, Kota Gables Karang

"Kuring parantos terang Cheryl Cran mangtaun-taun sareng firma kami migunakeun panaliten pikeun konsistén nganalisa upami kami beroperasi sareng pola pikir palaku dina fokus kana kamekaran sareng ékspansi. Kalayan NextMapping, Cheryl nyayogikeun komunitas wirausaha pikeun nyiapkeun organisasi pikeun dunya ka hareup di mana paripolah sareng téknologi bakal bersimpang ku cara teu saurang ogé tiasa ngabayangkeun 20 taun ka pengker. ”

- John E. Moriarty, Ngadeg & Présidén, e3 ConsultantsGROUP

"NextMapping mangrupikeun maos pikeun pamimpin sareng profésional damel di industri. Salaku dunya damel janten gancang sareng gancang-gancang, individu sareng organisasi kedah janten langkung lincah sareng adaptasi tetep relevan. Cheryl nyayogikeun pambukaan panon pikeun masa depan damel ku tren dumasar conto sareng conto sareng masihan pamiarsa sareng tips praktis pikeun ngawangun kompetitif parobahan kritis. "

- Liz O'Connor, Associate Principal, Daggerwing Group

"NextMapping memang nyegerkeun! Upami anjeun pamimpin bisnis milari strategi pikeun mindahkeun organisasi anjeun ka tingkat salajengna, buku ieu kanggo anjeun. Kuring ngahargaan pendekatan berterus Cheryl sareng panaliten anu didorong ku data masihan kredibilitas pikeun panongtonna. ”

- Josh Hveem, COO, OmniTel Komunikasi

"Cheryl Cran mangrupikeun spiker sareng panulis anu narik motivasi pamimpin ningali saluareun masa anu énggal sareng masihan inspirasi pamingpin pikeun nganapasar tantangan pikeun ngahontal tujuanna. NextMapping ngagunakeun data anu relevan pikeun netelakeun arah sareng nyayogikeun saran praktis pikeun ngajantenkeun masa depan. Dina hiji padamelan sareng lingkungan sosial dimana parobahan nyaéta ngagancangkeun sareng aturan anu robih, visi anu jelas ieu sareng jalan ka masa depan padamelan henteu kantos langkung perlu. ”

- Suzanne Adnams, Panaliti VP, Gartner

“Buku ieu mangrupikeun perjalanan pikeun masa depan bisnis sareng kapamingpinan. Ieu mangrupikeun integrasi éndah kana kawicaksanan organisasi sareng juru saalam bisnis kalayan pangaweruh anu jero sareng pangertian sipat manusa sareng kumaha sistem hirup rumit. Anu ngajentulkeun nyaéta cara panulis nunjukkeun konsistensi antara naon anu nyeratna sareng kumaha anjeunna. Ngabagi wawasan anjeunna ngeunaan cara nyiptakeun budaya siap hareup sareng perusahaan anjeunna ngagem peran peran pamimpin évolusionér anu jelas kajantenan sareng dijelaskeun dina buku. Bahan kerja anu robih parobihan anu bakal ngajentrekeun pamaca, inspirasi sareng kahayang pikeun pamaca. ”

- Danilo Simoni, Ngadegkeun sareng CEO BLOOM

"Lamun datang ka napigasi Future of Work, Nextmapping mangrupikeun mercusuar. Éta ngabantosan urang pikeun nyegah halangan-halangan anu teu kawih bari urang nyéépkeun jalan anu paling langsung pikeun tempat kerja anu dituju ku tempat padamelan urang, produktif. Inaction sanes mangrupikeun pilihan sabab perobihan di sakurilingeun urang - padamelan Cheryl masihan kayakinan pikeun unggal pamimpin pikeun nyalira masing-masing sareng anu sanés. "

- Christine McLeod, Pamimpin Sapopoé, Pamimpin Pamimpin & Panaséhat

Bab 1 Preview

Cheryl Cran ngabagi Ndeleng di Bab 1 tina bukuna énggal, "NextMapping- Anticipate, Navigate and Create The Future of Work" margi kaluar dina bulan Pebruari 2019.

Bab 2 Preview

Cheryl Cran ngabagi mesék gancang dina Bab 2. Éta ngeunaan kumaha cara ngagunakeun pola pangakuan sareng tren dina tingkah laku manusa pikeun ngajantenkeun peta anu hadé sareng ngarencanakeun masa depan anjeun salaku pamimpin, anggota tim, pangusaha atanapi organisasi.

Bab 3 Preview

Dina Bab 3 pokus nyaéta pikeun ngaapigasi masa depan anu mawa pola futuris sareng pola pikir anu loba pisan. Kakuatan dina ngajaga pikiran dina kanyataan ayeuna sareng ka hareup pikeun nyiptakeun hasil anu énggal.

Bab 4 Preview

Bab 4 museurkeun kana masa depan dibagi, ngabagi ékonomi sareng kapamimpinan dibagi. Millennial sareng Gen Z badé damel di tempat terbuka sareng sumber open source.

Bab 5 Preview

Dina Bab 5 fokus nyaéta pikeun napigasi tangtangan transformasi digital, mendakan sareng ngajaga jalma-jalma anu saé, sareng kumaha perusahaan ngarengsekeun sababaraha tantangan. Tantangan ngabutuhkeun solusi anu énggal sareng kreatif.

Bab 6 Preview

Bab 6 badé kéngingkeun nyiptakeun parobihan anu peryogi budaya anu amanah. Peryogikeun pamimpin pikeun nyiptakeun budaya transparan dimana tim tiasa karasa aman pikeun ngahémat, kolaborasi sareng robih.

Bab 7 Preview

Bab ieu museurkeun kana masa depan anu pohara manusa dina jaman robotics, AI, automation sareng robotics. Pagawe milarian gawana anu langkung jiwa sareng manusa. Ieu hartosna pokus kana pangalaman para nasabah sareng karyawan salaku fokus luhur sareng téknologi anu ngadukung BISA urang nyiptakeun pangalaman anu langkung manusa.

Bab 8 Preview

Cheryl Cran ngabagi sawangan ngeunaan Bab 8 tina bukuna énggal, NextMapping- Anticipate, Navigate and Create The Future of Work. Sadayana ngiringan kaasup prosés NextMapping pikeun ngabantosan pamimpin, tim sareng organisasi siap-siap ayeuna.

Speaker Speaker Keynote Cheryl Cran

Cheryl Cran mangrupikeun masa depan #1 pikeun pangaruh influencer, konsultan global luhur sareng dijantenkeun minangka salah sahiji spiker kapamingpinan Amérika Kalér. Anjeunna ngarang tujuh buku kaasup, "Art of Change Kapamimpinan - Transformasi nyetir di Dunya Gancang".

Anjeunna mangrupikeun konsultan anu tiasa dibantosan pamimpin, tim sareng pangusaha pikeun ngupayakeun, ningkatkeun kahangkasan sareng mingpin masa depan damel dina laju robih. Karya na parantos diulas di Washington Post, Huff Post, Metro New York, Majalah Pangusaha, sareng seueur deui. Candak e-book anjeun ditanda ku Cheryl Cran