NextMapping - Antisipasi, Napigasi & Nyiptakeun Masa Depan Karya

Buku BARU “NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi sareng Jantenkeun Masa Depan Karya ”Ayeuna dileupaskeun sareng sayogi dina Amazon.

 

 

NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi sareng Jantenkeun Masa Depan Karya

Laju robih nyaéta sapuluh kali langkung gancang tibatan dasawarsa ka tukang sareng 40% tina Fortune 500 ayeuna moal aya dina sapuluh taun ka hareup. Aya kabutuhan anu penting pikeun pamimpin proaktif, tim sareng pengusaha aktip sacara aktif milarian sareng nerapkeun strategi pikeun nyiptakeun masa depan damel.

NextMapping ™ nyadiakeun alat sareng strategi anu bakal ngagancangkeun anjeun sareng organisasi kamampuan pikeun ngajantenkeun masa depan kerja ku paningkatan inovasi, ketangkasan sareng adaptasi. Kalayan panalitian anu lega kana masa depan padamelan, catetan lagu anu kabuktian sukses klien sareng dua dekade janten salah sahiji bisnis utama di dunya 'angkat ka' konsultan Cheryl Cran nyayogikeun rusiah pikeun ngarobih parobahan anu ngaganggu kana kasempetan sareng kauntungan. NextMapping ™ mangrupikeun modél anu kabuktian anu ngarencanakeun léngkah pikeun ngabantosan anjeun dina arahkeun masa depan kalayan kapastian anu langkung saé dina dunya anu teu stabil sareng teu yakin. Nganggo prinsip modél NextMapping ™ anjeun bakal diajar kumaha gampang antisipasi, navigasi sareng nyiptakeun masa depan kerja anu saé pisan pikeun anjeun sorangan, tim sareng perusahaan anjeun anu nyayogikeun kauntungan anu langkung saé.

Pamiarsa bakal diajar:

 Tren mangaruhan pangaruh masa depan pagawéan kaasup paripolah manusa sareng téknologi

 Tilu pola pikir anjeun kedah janten siap hareup ayeuna sareng robih tabah

 Kumaha maca tanda-tanda parobahan supados ngantosan sareng payuneun kakuatan anu ngaganggu

 Kumaha cara ngagunakeun NextMapping modél nyiptakeun kabudayaan siap sareng perusahaan

 Peta sareng rencanana strategi jangka pondok sareng jangka pondok kana kasempetan kamekaran

 Kumaha masihan inspirasi batur pikeun nyiptakeun nyiptakeun masa depan sareng 'mingpin parobihan' pikeun ka ditu

 

 

 A Kudu- Maca Ku Saha waé Anu Atawa Ngalaksanakeun Usaha Atur Tingkat
"Kuring gaduh kasempetan pikeun ngadangukeun Cheryl Cran dina salah sahiji ceramah na taun kamari, sareng buku ieu mangrupikeun hal anu pangsaéna pikeun saha waé anu resep kana masa depan damel sareng épolusi dunya damel ayeuna dugi ka dunya énjing, ayeuna. Buku ieu kedah dibaca sareng dibahas ku sadaya padamel sareng pamimpin bisnis di sadaya tingkatan, pikeun ngartos naon anu ngamotivasi budaya kerja énggal (milénium sareng Get-Z) sareng kumaha budaya warisan tiasa ngahubungi sareng mekar sareng budaya-budaya anu bakal datang pikeun minuhan umum pikeun masa depan damel. Buku éta kedah dibahas di paguron luhur, dina Today Show, dimana waé anu diarepkeun sareng kamajuan pikeun kahareup damel dibahas. Cheryl's Infographics dina tungtung unggal bab buku ieu mangrupikeun harga panarimaan, nyalira. Téknologi, tingkah laku sosial, sareng psikologi ngajantenkeun gampang dina penjelasanana anu ngajantenkeun raos akademik sareng praktis. "

- Chester M. Lee, Palanggan Amazon

 

Masa depan damel, kapamimpinan sareng organisasi aya di dieu!
"Buku anu pangsaéna dina topik ieu ngeunaan masa depan damel.
Cheryl nyayogikeun seueur carita sareng tips praktis anu upami henteu maca ieu ayeuna, anjeun leres-leres sono ka payun. Janten Gen XI rumaos diberdayakeun sareng kuring bakal ti ayeuna nangtang sorangan pikeun ngagaduhan pola pikir anu réa, kreatif sareng jalma! Nuhun Cheryl pikeun nyerat buku ieu sareng bagikeun ka dunya pikeun masa depan urang anu langkung cerah. "

- Alice Fung, Palanggan Amazon

 

Pitunjuk anu alus kumaha ngarencanakeun sareng nyiapkeun kanggo masa depan damel
"Salaku freelancer, kuring mendakan buku NextMapping janten pituduh anu saé pikeun ngarencanakeun sareng nyiapkeun masa depan damel. Kuring kedah janten luhur tren ngabentuk kumaha usaha dioperasikeun. Buku ieu relevan sareng tepat waktos kanggo kuring. ”

- Michelle, Palanggan Amazon

 

Dibuka Panon Pikeun Usaha Ka hareup Usaha
"Buku ieu mangrupikeun padamelan anu luar biasa dina proyék hareup sareng nyayogikeun léngkah-léngkah anu tiasa ditindak sareng kaukur pikeun disiapkeun pikeun lingkungan bisnis anu robih. Tulisan sareng ideu jelas ditampilkeun ku cara anu resep maca buku bisnis sapertos kuring sorangan tiasa ngaapresiasi. Abdi pasti nyarankeun upami anjeun milarian tetep payun tina kurva inovasi. "

- Keran S., Palanggan Amazon

 

Kuring diideuan ku poténsi téknologi sareng dampak positipna.
"Cheryl ngagaduhan cara anu unik sareng motivasi pikeun ngabagi kepala sekolah sareng kepala sekolah anu maju anu ngalangkungan kapinteran sareng ngahubungkeun sareng motivasi internal. Pas kuring maca Bab 1 kuring rivet sareng diideuan ku potensi téknologi sareng pangaruh positip na. Kuring hususna ngahargaan infographics pikeun tiap bab sahingga gampang ningali recap unggal bab dina pandangan - cemerlang! Buku ieu mangrupikeun pandangan anu mereun dina waktos payun sareng kumaha pamimpin, anggota tim sareng pengusaha sacara proaktif nyiptakeun masa depan anu maju. "

- Teresia LaRocque, Palanggan Amazon

 

Anjeun moal kersa nahan buku ieu.
"Napigasi masa depan tenaga kerja urang mangrupikeun tantangan anu gedé. Ieu mangrupikeun bacaan anu hebat sareng ngageleger. Kuring nyarankeun pisan buku ieu kanggo saha waé anu badé tumuh sareng suksés di lingkunganana. "

- Christine, Palanggan Amazon

 

Rencanaan masa depan anjeun
"Cheryl Cran's NextMapping masihan anjeun inpormasi hébat ngeunaan tren ngawangun boh alam pribadi sareng bisnis. Abdi resep cara anjeunna ngagedéan sareng kaluar. Tren gedé, pangaruh pribadi. Kuring nyarankeun pisan buku ieu! ”

- Shelle Rose Charvet, Palanggan Amazon

 

Waca Anu Saé
"Malah kuring sanés wirausaha atanapi boga bisnis, kuring masih resep pisan buku sareng éta pisan matak panasaran. Hébat maca! Éta nyayogikeun kuring ku sudut pandang sareng pandangan anu énggal ngeunaan lingkungan bisnis anu caket. Tanpa ragu, éta pasti mangrupikeun pituduh anu manpaat sareng naséhat anu saé pikeun pangusaha sareng pamilik perusahaan. Nyarankeun pisan! "

- Wyatt Sze, Palanggan Amazon

 

Ngarepkeun
"NextMapping mangrupikeun pandangan dimana bisnis nuju di dunya dimana AI sareng robotika maénkeun peran anu ningkat dina bisnis. Cheryl Cran nampilkeun visi masa depan anu teu jauh. Anjeunna ngabahas pentingna tetep dina luhur panalungtikan pikeun ngajaga bisnis anjeun nuju ka hareup moal leungit di jaman baheula. Gaya tulisan Cran jelas sareng pikaresepeun. Kuring resep maca buku ieu sareng mendakan pisan informatif sareng pikaresepeun. Buku ieu ditulis ku cara anu teratur sareng kahartos anu ngajantenkeun gampang dibaca sareng gambar sareng grafik anu ditambihkeun kana ieu. Abdi resep pisan bagian-bagian dina prediksi sareng nangtang cara anjeun mikir. Maca anu pikaresepeun sareng mereun. ”

- Emerson Rose Craig, Palanggan Amazon

 

Kedah Dibaca pikeun pamimpin, tim sareng pengusaha
"NextMapping kedah dibaca pikeun pamimpin, tim sareng wirausaha janten siap pikeun ka hareup, AYEUNA! Kuring mendakan buku éta nyayogikeun kuring léngkah-léngkah praktis sareng kuring resep modél PREDICT. Nyarankeun pisan !! "

- WomenSpeakersAssociation, Palanggan Amazon

 

Mastikeun kasuksésan masa depan
"Tiasa napigasi sareng ngungkit masa depan padamelan penting pisan pikeun kasuksesan bisnis ayeuna ogé di pikahareupeun, sareng NextMapping ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun éta Nganggo conto kahirupan nyata, pakakas, sareng nungtun buku-buku jelas ngarecahna léngkah-léngkah anu kudu dilaksanakeun pikeun ngungkit tren, sareng ngendalikeun kasuksésan anjeun. Ieu sanés ngan ukur ngeunaan robot, AI, data sareng téknologi. Éta buku ngeunaan jalma, tim, konsumén sareng bisnis. Salaku konsultan penjualan, kuring mendakan diskusi dina "Masa Depan Dibagi" bab anu kuat pisan. Mindset pola pagawé, diperlukeun pendekatan anyar pikeun bisnis anu bakal mangaruhan kana padamel anjeun sareng konsumén anjeun. Paduli jabatan anjeun, pasar kerja atanapi bisnis, baca buku ieu upami anjeun badé teras-terasan berkembang sababaraha taun ka pengker! ”

- Colleen, Palanggan Amazon

 

Nyiapkeun usaha anjeun kanggo masa depan
"Panulis buku ieu negeskeun yén usaha sareng pengusaha kedah nyiapkeun ayeuna pikeun masa depan damel sabab robih akibat tina AI, otomatisasi, robotika sareng laju parobihan anu gancang. Ieu raos pisan: "NextMapping ngabantosan ngajantenkeun vison ka hareup janten solusi kreatif sareng rencana anu tiasa ditindak pikeun… klien kami". Perusahaan konsultasi NextMapping bakal nyandak upaya tina nalungtik tren ka hareup sareng anjeun tiasa nganggo kauntungan tina pangalaman berharga éta. Panulis katingali sacara rinci dina pangaruh robotics anu parantos aya dina bidang kasehatan, manufaktur, kauangan sareng ritel. Anjeunna nalungtik gaya hirup sareng pilihan padamelan anu dilakukeun ku jalma ayeuna pikeun ngaramal tren kapayunna. Latihan anu narik ati sareng bacaan anu saé. "

- M. Hernandez, Palanggan Amazon

 

Waca Anu Intip pisan
"Salaku anu gaduh usaha leutik, kuring sok hariwang pisan ngeunaan pamikiran AI, otomatisasi sareng robotika, tapi dina sagala kajujuran, kuring pikir éta mangrupikeun hal anu kedah dipelajari ku sadayana anu gaduh usaha (sadaya ukuran) pikeun, diajar sareng leres-leres janten sadar dina hal kumaha manpaat éta tiasa mangaruhan tempat bisnisna nyalira. "NextMapping: Antisipasi, Navigasi & Jantenkeun Masa Depan Karya" jelas sareng ringkes ngarecah masa depan usaha ieu ku cara anu leres-leres muka sareng pastina kedah dibaca pikeun sadaya usaha, bahkan anu ngaku yén aranjeunna henteu bakal pernah ngasupkeun robotics, AI atanapi automation di perusahaanna. Buku ieu tungtungna bakal ngarobah pola pikir anjeun. ”

- Amy Koller, Palanggan Amazon

 

Buku anu pinuh ku inpormasi anu berharga
"Ieu mangrupikeun bacaan anu pondok tapi pinuh ku naséhat sareng strategi anu hadé pikeun pangusaha, pamilik perusahaan sareng pamimpin pikeun nyiapkeun masa depan bisnis sareng tetep payun game pikeun terus suksés sanajan bisnis janten langkung otomatis. Salaku freelancer, kuring resep buku ieu bakal ngabantosan kuring pikeun nyiapkeun langkung saé sareng tetep up to date sareng cara usaha bakal robih sareng berkembang. Salaku jalma anu ogé damel pikeun perusahaan alit Buku ieu bakal ngabantosan kuring nyandak inpormasi anu penting dina méja anu bakal ngabantosan perusahaan urang sareng ogé ngabantosan kuring ogé di perusahaan. Kuring ngaraos resep buku ieu kedah dibaca ku saha waé anu ngaraoskeun masa depan usahana gumantung kana tetep ayeuna sareng ngarencanakeun payun kanggo tempat bisnis tiasa maju salajengna! "

- Shanell, Palanggan Amazon

 

Robot datang! Tapi éta panginten sanés janten hal anu goréng ...
"Sateuacanna robot sareng parangkat lunak dikawasa AI pikaresepeun ku seueur cara, tapi ogé ngagaduhan sababaraha hartos sareng aplikasi anu praktis pisan. Ai tiasa ngarobih cara hirup urang dina sapuluh dugi ka dua puluh taun ka payun, sareng kumargi urang nyéépkeun bagian penting tina kahirupan urang damel, parobihan sigana bakal mangaruhan kana pasar tenaga kerja sareng lingkungan damel ogé.

Gampang ngan ukur teu merhatikeun révolusi téknologi salaku hal anu henteu kajantenan pikeun sababaraha dasawarsa deui, tapi nyatana, éta parantos kajantenan sareng mangaruhan kahirupan urang, ogé fungsi tina seueur usaha. Kaseueuran anu ngajual DVD henteu kantos ningali Netflix datang, sareng Uber henteu ngan ukur kecap lucu pikeun sadaya supir taksi anu kaleungitan bagian penting tina pendapatanana berkat aplikasi smartphone. Naha anjeun boga usaha alit atanapi CEO perusahaan utama, anjeun kedah waspada kana parobihan anu dilakukeun ku AI sareng ngarencanakeun tindakan anjeun salanjutna upami anjeun badé suksés dina dasawarsa. ”

- Pendeta Stephen R. Wilson, Palanggan Amazon

 

Buku anu informatif pisan!
"Nextmapping" mangrupikeun buku anu nyayogikeun strategi sareng ideu ngeunaan cara nyiapkeun jalma sareng bisnis pikeun adaptasi sareng wajah anu gancang ngarobah kecerdasan buatan, otomatisasi, sareng robotika. Buku na terstruktur pisan sareng gampang pikeun anu maca ningali yén panulis mémang ngalaman pisan sareng ngartos topikna sacara tuntas pisan. Panulis nyandak seueur conto kahirupan nyata sareng studi kasus pikeun ngabantosan pamaca anu penting pisan pikeun gancang adaptasi kana parobihan anu gancang dina téknologi anu mangaruhan sagala aspek kahirupan urang. Anu paling kuring resep ngeunaan buku nyaéta akronim PREDICT anu ngabantosan pamaca pikeun ngantisipasi masa depan sareng nyiapkeun langkung hadé pikeun éta. Buku ieu sanés ngan ukur pikeun pamilik bisnis sareng pamimpin perusahaan anu prihatin ngawangun usaha anu tiasa nahan parobihan musim. Buku ieu ogé seueur inpormasi sareng bakal nguntungkeun saha waé anu henteu kersa ditinggal ku ombak parobihan téknologi. ”

- Faith Lee, Palanggan Amazon

 

Kanggo target pamiarsa sareng bahan anu pikaresepeun pikeun sadaya pamiarsa.
"Saatos Bantahan anu biasa, buku dibuka ku kecap-kecap ngeunaan panulis, Pambuka sareng tilu bagian masing-masing. BAGIAN Kahiji ngandung 2 bab, Anu munggaran ngajelaskeun yén "Masa Depan AYEUNA" sareng naros "Naha Anjeun Siap?" pikeun kaayaanana anu parantos ngagagas robot, drone, AI sareng prosés pamikiran anu béda-béda tina padumukan padamel anyar anu badé anjeun urus. Bab Kadua - "Masa Depan, Ngaramalkeun Masa Depan - Cara Ramalan" ngajelaskeun dimana anjeun kedah mutuskeun iraha sareng kumaha elemen-elemen ieu bakal mangaruhan bisnis anjeun. BAGIAN DUA ngandung 3 bab anu nalungtik ngeunaan "Masa Depan Karya." Anu kahiji (Bab Tilu) "The Mindset of a Navigator of The Future of Work" ngajelaskeun sacara khusus naon anu diperyogikeun ieu. Bab Kaopat, "Masa Depan Dibagi" ngajelaskeun kumaha pola pikir pagawé anyar bakal bénten sareng anu sateuacanna ngabutuhkeun pendekatan anu anyar. Lima, “Napigasi Tantangan Dinten - Naon Salajengna” nalungtik unsur-unsur anu aya sareng pikahareupeun. BAGIAN TIGA diwangun ku bab 6 sareng 7 anu ngajelaskeun sarat mutlak pikeun nyiptakeun 'Budaya Amanah' dina angkatan kerja pikeun nyanghareupan masa depan manusa kalayan Robot, AI sareng Otomasi. Bab pamungkas nekenkeun NextMapping pikeun "Nyiptakeun Masa Depan anjeun tina Karya sareng Bagikeun Kahareup Anu Anjeun Nyiptakeun". Daptar "Sumberdaya" sareng Indéks anu paling ngabantuan nyimpulkeun buku.

Sawala: Ieu mangrupikeun buku anu sanés dina jumlah anu ageung tina buku anu muncul pikeun ngabantosan Pamilik bisnis, CEO, COO's et.al. dina nyanghareupan pangaruh tina seueur faktor. Otomatisasi parantos kéngingkeun perhatosan anu paling ageung dugi ka ayeuna kusabab paningkatan anu pikasieuneun dina data anu parantos janten masalah anu penting sareng anu teras-terasan sareng sababaraha buku khususna pikeun diperluas Awan sareng kamungkinan ngembangkeun Komputer Quantum. Sababaraha parantos fokus kana unsur pribadi sareng katerlibatan aspék kapribadian sababaraha generasi anu bénten. Panulis ieu parantos ngiringan seueur matérial anu terakhir ieu, sigana rada langkung ringkes tibatan anu sanés anu kuring kantos baca, sareng ngajelaskeun henteu ngan ukur béda-béda karakteristik pendatang énggal ti anu aranjeunna ngagantikeun kakuatan tanaga gawé, tapi hubunganana sareng anu gancang ngembang daérah Robot. AI sareng otomatisasi. Saperti dina kaseueuran buku anu ditulis ku sering dosen, aya pengulangan anu cukup anu tiasa dipopohokeun kusabab panggunaan 'make point'. Sadayana, sumbangan anu paling pantes pikeun sarat nambahan élmu pikeun bisnis salamet di dunya anu gancang ieu. Anu mawa pikiran anu pikaresepeun pikeun anu maca ieu. Pangawasan konstan anu bakal diperyogikeun ku batur dina sababaraha posisi kakawasaan pikeun mastikeun kasatiaan unggal komponén tina 'tim'. Kalayan tim énggal nyandak kaputusan, ngan ukur hiji jalma anu teu ngagaduhan dédikasi anu tiasa ngahasilkeun hasil anu teu dihoyongkeun pikeun nginget pepatah lami - Onta mangrupikeun kuda anu dirancang ku panitia. "

- John H. Manhold, Palanggan Amazon

 

"Buku anyar Cheryl mangrupikeun bacaan anu penting pikeun propésional anu proaktif anu badé nyandak tindakan sareng ngarangkul masa depan damel. Dirojong ku tren pangénggalna sareng data anu berharga pikeun sacara saksama analisa transformasi dadakan anu mangaruhan masa depan damel, buku ieu mangrupikeun alat anu berharga pikeun saha waé anu hoyong diajar kumaha antisipasi, sareng napigasi ka hareup kalayan ningkat kasuksésan. "

- Sebastian Siseles, VP International, Freelancer.com

 

"Salaku bagian tina peran salah saurang salaku CEO, anjeun kedah tiasa mingpin organisasi anjeun, henteu paduli kaayaan ékonomi, dina ngungkulan parobihan sosial sareng téknis anu gancang sareng kontinyu, babarengan sareng metik hadiah poténsialna. Buku Cheryl nyayogikeun kajian anu saé pikeun organisasi anu bakal datang kedah diarepkeun, ogé nyayogikeun katerampilan anu diperyogikeun pikeun ngabina parobihan anu diperyogikeun pikeun organisasi anjeun. ”

- Walter Foeman, Clerk Kota, Kota Karang Gables

 

  "Kuring parantos terang Cheryl Cran mangtaun-taun sareng firma kami migunakeun panaliten pikeun konsistén nganalisa upami kami beroperasi sareng pola pikir palaku dina fokus kana kamekaran sareng ékspansi. Kalayan NextMapping, Cheryl nyayogikeun komunitas wirausaha pikeun nyiapkeun organisasi pikeun dunya ka hareup di mana paripolah sareng téknologi bakal bersimpang ku cara teu saurang ogé tiasa ngabayangkeun 20 taun ka pengker. ”

 - John E. Moriarty, Pendiri & Présidén, e3 ConsultantsGROUP

 

  "NextMapping kedah dibaca pikeun pamimpin sareng profesional damel di industri. Nalika dunya damel janten langkung gancang sareng teu kaduga, individu sareng organisasi kedah langkung lincah sareng adaptasi pikeun tetep relevan. Cheryl nyayogikeun pandangan-panon pikeun masa depan damel kalayan tren sareng conto anu didasarkeun sareng masihan pamiarsa sareng tips praktis pikeun ngawangun kompeténsi parobihan anu kritis. "

- Liz O'Connor, Principal Associate, Daggerwing Group

 

"NextMapping nyageurkeun! Upami anjeun pamimpin bisnis milari strategi pikeun mindahkeun organisasi anjeun ka tingkat salajengna, buku ieu kanggo anjeun. Kuring ngahargaan pendekatan terus terang Cheryl sareng panilitian anu didorong data na masihan kredibilitas ka pemirsa. "

- Josh Hveem, COO, OmniTel Komunikasi

 

"Cheryl Cran mangrupikeun panyatur sareng panulis anu ngirut anu memotivasi para pamimpin pikeun ningali saluareun masa depan anu caket sareng inspirasi para pamimpin pikeun napigasi tantangan pikeun ngahontal tujuan. NextMapping ngagunakeun data anu relevan pikeun netelakeun arah sareng nyayogikeun naséhat praktis pikeun ngajantenkeun masa depan janten kanyataan. Dina lingkungan padamelan sareng sosial dimana parobihan ngagancangan sareng aturan robih, visi sareng jalur anu jelas ieu pikeun kahareup damel henteu pernah diperyogikeun. "

- Suzanne Adnams, Panilitian VP, Gartner

 

  "Buku ieu mangrupikeun perjalanan ka masa depan bisnis sareng kapamimpinan. Mangrupikeun gabungan anu éndah dina kawijaksanaan organisasi sareng juru salamet bisnis sareng élmu anu jero sareng pamahaman alam manusa sareng kumaha sistem hirupna rumit. Anu endah nyaéta cara pangarang nunjukkeun konsistén antara naon anu anjeunna nyerat sareng naon anjeunna. Ngabagikeun wawasanna ngeunaan kumaha cara nyiptakeun budaya sareng perusahaan anu siap di masa depan anjeunna nyebatkeun peran pamimpin épolusionér anu jelas kajawab sareng dijelaskeun dina buku. A workpiece Ngarobih game anu bakal masihan ka pamaca kajelasan anyar, inspirasi jeung kahayang pikeun aksi. "

- Danilo Simoni, Pendiri sareng CEO BLOOM

 

"Nalika ngeunaan navigasi Future of Work, Nextmapping mangrupikeun mercusuar. Éta ngabantosan urang pikeun ngahindaran halangan batuan anu teu katingali nalika urang nyusun jalur anu paling langsung ka tempat tujuan anu padumukan, produktif. Inaction sanés mangrupikeun pilihan sabab parobihan aya di sakitar urang - Karya Cheryl masihan unggal kapercayaan kapercayaan pikeun mingpin diri sareng batur. "

- Christine McLeod, Pimpinan Sapopoé, Fasilitator Kapamingpinan & Penasihat

   

Bab 1 Preview

Cheryl Cran ngabagi ngintip Bab 1 buku anyarna, "NextMapping- Antisipasi, Navigasi sareng Nyiptakeun Masa Depan Karya" sabab kaluar dina bulan Pébruari 2019.

Bab 2 Preview

Cheryl Cran ngabagi Toong gancang dina Bab 2. Éta ngeunaan kumaha ngagunakeun pola pangakuan sareng tren paripolah manusa pikeun langkung hadé peta sareng ngarencanakeun masa depan anjeun salaku pamimpin, anggota tim, wirausaha atanapi organisasi.

Bab 3 Preview

Dina Bab 3 pokus nyaéta pikeun ngaapigasi masa depan anu mawa pola futuris sareng pola pikir anu loba pisan. Kakuatan dina ngajaga pikiran dina kanyataan ayeuna sareng ka hareup pikeun nyiptakeun hasil anu énggal.

Bab 4 Preview

Bab 4 museurkeun kana masa depan dibagi, ngabagi ékonomi sareng kapamimpinan dibagi. Millennial sareng Gen Z badé damel di tempat terbuka sareng sumber open source.

Bab 5 Preview

Dina Bab 5 fokus nyaéta pikeun napigasi tangtangan transformasi digital, mendakan sareng ngajaga jalma-jalma anu saé, sareng kumaha perusahaan ngarengsekeun sababaraha tantangan. Tantangan ngabutuhkeun solusi anu énggal sareng kreatif.

Bab 6 Preview

Bab 6 badé kéngingkeun nyiptakeun parobihan anu peryogi budaya anu amanah. Peryogikeun pamimpin pikeun nyiptakeun budaya transparan dimana tim tiasa karasa aman pikeun ngahémat, kolaborasi sareng robih.

Bab 7 Preview

Bab ieu museurkeun kana masa depan anu pohara manusa dina jaman robotics, AI, automation sareng robotics. Pagawe milarian gawana anu langkung jiwa sareng manusa. Ieu hartosna pokus kana pangalaman para nasabah sareng karyawan salaku fokus luhur sareng téknologi anu ngadukung BISA urang nyiptakeun pangalaman anu langkung manusa.

Bab 8 Preview

Cheryl Cran ngabagi sawangan ngeunaan Bab 8 tina bukuna énggal, NextMapping- Anticipate, Navigate and Create The Future of Work. Sadayana ngiringan kaasup prosés NextMapping pikeun ngabantosan pamimpin, tim sareng organisasi siap-siap ayeuna.

Speaker Speaker Keynote Cheryl Cran

Cheryl Cran mangrupikeun masa depan #1 pikeun pangaruh influencer, konsultan global luhur sareng dijantenkeun minangka salah sahiji spiker kapamingpinan Amérika Kalér. Anjeunna ngarang tujuh buku kaasup, "Art of Change Kapamimpinan - Transformasi nyetir di Dunya Gancang".

Anjeunna mangrupikeun konsultan anu tiasa dibantosan pamimpin, tim sareng pangusaha pikeun ngupayakeun, ningkatkeun kahangkasan sareng mingpin masa depan damel dina laju robih. Karya na parantos diulas di Washington Post, Huff Post, Metro New York, Majalah Pangusaha, sareng seueur deui.   Candak e-book anjeun ditanda ku Cheryl Cran