NextMapping Vlog

The NextMapping VLOG diayakeun ku Cheryl Cran nampilkeun wawancara sareng tamu anu dihormat mimitian ti CEO, CIO's, ilmuwan perilaku, ahli robot, ahli AI sareng seueur deui.

Panggihan strategi, solusi sareng pikiran éksprési ti pamikiran pamikiran sakitar sadaya hal anu aya hubunganana sareng masa depan damel.

Rovy Branon, Wakil Provost pikeun Universitas Washington Continum College.

Rovy sareng Cheryl ngabahas masa depan pendidikan.

Ngiringan Ben Wright, CEO Ékspor Global.

Ben sareng Cheryl ngabahas kumaha perusahaan tiasa skala sareng ngagedekeun global ngalangkungan téknologi sareng kumaha nyiapkeun masa depan damel.

Ngenalkeun Amber Mac, Présidén, AmberMac Media, Inc.

Amber sareng Cheryl ngabahas tren téknologi, transformasi digital, inovasi sareng masa depan damel.

Ngiringan Matt Barrie, CEO kanggo Freelancer.com & Escrow.com

Matt sareng Cheryl ngabahas masa depan damel, masa depan padamelan sareng freelancer - pasar freelancing panglegana, nyambungkeun 30 juta juta di sakumna dunya.

CEO CEO UpWork Stephane Kasriel

Cheryl Cran ngawawancara Stephane ngeunaan naon anu katingali pikeun masa depan damel sareng pangna perusahaan kedah ngiringan gangguan ka 'pangusaha ékonomi'.

Ngayakeun Sebastian Siseles Diréktur Freelancer

Cheryl Cran ngawawancara Sebastian ngeunaan dampak freelancer dina bisnis. Anjeunna ngabagi kumaha usaha ayeuna kedah tiasa ngungkabkeun tempat gaw anu nyayogikeun waktos pinuh, part time sareng karyawan freelance.

Ngayakeun Shoshana Deutschkron, VP Komunikasi & Brand pikeun UpWork

Cheryl Cran ngawawancara Shoshana ngeunaan tim terpencil - kumaha suksés ngiringan sareng mingpin masa depan kanyataan kanyataan kerja ningkatkeun tim terpencil.

Ngadaptarkeun Hamoon Ekhtiari, CEO CEO Sasuai

Wawancara Cheryl Cran Niaga Hadir CEO Hamoon Ekhtiari ngeunaan masa depan damel sareng kunaon kolaborasi mangrupikeun masa depan.