Kumaha NextMapping nyiptakeun masa depan damel

NextMapping ™ museurkeun kadua pikeun masa depan damel ogé langkah-langkah salajengna ogé. Klien kami anu terhormat ngagunakeunana pikeun strategis pikeun minggu payun, taun payun, atanapi sapuluh taun ka hareup.

Proses NextMapping ™ kami nyayogikeun kontéks pikeun ngabantosan para klien ngajantenkeun kamajuan luar biasa ogé parobahan anu sustainable di tempat kerja anu diperyogikeun siap ayeuna.

NextMapping ™ mangrupikeun modél kaputusan kaputusan anu unik sareng propriétasi anu nyiptakeun kajelasan sareng langkah-langkah anu tiasa dipikagaduh pikeun dampak eksponensial langsung sareng jangka panjang pikeun klien / karyawan sareng pamustunganana dunya.

Naon na NextMapping prosés?

TINDAKAN

Saban bisnis gaduh tantangan sareng kasempetan anu unik.
Pikeun nyocorkeun sareng desain NextMapping pikeun anjeun, urang mimiti nyambung sareng anjeun sareng tim anjeun - sareng ngalaksanakeun panilitian awal urang sorangan - pikeun ngawangun pamahaman 'kaayaan anjeun ayeuna'.

IDEATE

Tangtangan umum pikeun pamimpin sareng tim nyaéta aranjeunna ningali bisnisna liwat hiji lensa atanapi sudut pandang. Pikeun netepkeun pandangan anu langkung holistik, kami idéal sareng kami ngenalkeun anjeun deui sareng tim anjeun kana organisasi anjeun - tina lénsa 'sababaraha sudut pandang' pikeun masa depan damel.

model

Kalayan pamahaman koléksi organisasi, ayeuna urang naros, "Kumaha péta dina bentang anu bakal datang?" Gedong tina boh tren anu muncul sareng masa depan anu dirojong ku data panalungtikan anu kami nyayogikeun kontéks kumaha janten siap hareup ayeuna.

MENULIS

Dilengkepan kerangka kontekstual pikeun masa depan padamelan, ayeuna kami nampi tanggapan anjeun. Ngaliwatan polling live, wawancara sareng paguneman kami ngasimilasi data-data anu dikumpulkeun ti anjeun sareng tim anjeun sareng ngaganggu émbaran ngahiji.

peta

Saatos motret diajar sareng ngajajah ideu, urang milari naon hartosna pikeun organisasi anjeun. Kami nyambungkeun titik-titik, jelaskeun visi sareng peta anjeun ngeunaan naon anu bakal dianggo pikeun usaha anjeun.

INTEGRATE

Kami parantos nyiptakeun masa depan anjeun tina peta kerja - ayeuna parantos waktosna pikeun nerapkeun. Tahap pamungkas dina NextMapping nyaéta ngagariskeun léngkah-léngkah anu tiasa dipikabutuh dina organisasi anjeun pikeun ngahasilkeun kanyataan ieu.