Kumaha NextMapping nyiptakeun masa depan damel

NextMapping ™ museurkeun kadua pikeun masa depan damel ogé langkah-langkah salajengna ogé. Klien kami anu terhormat ngagunakeunana pikeun strategis pikeun minggu payun, taun payun, atanapi sapuluh taun ka hareup.

Proses NextMapping ™ kami nyayogikeun kontéks pikeun ngabantosan para klien ngajantenkeun kamajuan luar biasa ogé parobahan anu sustainable di tempat kerja anu diperyogikeun siap ayeuna.

NextMapping ™ mangrupikeun modél kaputusan kaputusan anu unik sareng propriétasi anu nyiptakeun kajelasan sareng langkah-langkah anu tiasa dipikagaduh pikeun dampak eksponensial langsung sareng jangka panjang pikeun klien / karyawan sareng pamustunganana dunya.

Naon na NextMapping prosés?

TINDAKAN

Saban bisnis gaduh tantangan sareng kasempetan anu unik.
Pikeun nyocorkeun sareng desain NextMapping pikeun anjeun, urang mimiti nyambung sareng anjeun sareng tim anjeun - sareng ngalaksanakeun panalungtikan awal urang sorangan - pikeun ngadegkeun pamahaman 'kaayaan ayeuna anjeun'.

IDEATE

Tangtangan anu umum pikeun pamingpin sareng tim nyaéta aranjeunna ningali usahana ngalangkungan lensa atanapi sudut pandang tunggal. Pikeun netepkeun pandangan anu langkung holistik, kami ngahormat sareng kami ngenalkeun anjeun sareng tim anjeun ka organisasi anjeun - tina lensa 'sababaraha sudut pandang' masa depan damel.

model

Kalayan pamahaman koléksi organisasi, ayeuna urang naros, "Kumaha péta dina bentang anu bakal datang?" Gedong tina boh tren anu muncul sareng masa depan anu dirojong ku data panalungtikan anu kami nyayogikeun kontéks kumaha janten siap hareup ayeuna.

MENULIS

Dilengkepan kerangka kontekstual pikeun masa depan padamelan, ayeuna kami nampi tanggapan anjeun. Ngaliwatan polling live, wawancara sareng paguneman kami ngasimilasi data-data anu dikumpulkeun ti anjeun sareng tim anjeun sareng ngaganggu émbaran ngahiji.

peta

Saatos motret diajar sareng ngajajah ideu, urang milari naon hartosna pikeun organisasi anjeun. Kami nyambungkeun titik-titik, jelaskeun visi sareng peta anjeun ngeunaan naon anu bakal dianggo pikeun usaha anjeun.

INTEGRATE

Kami parantos nyiptakeun peta masa depan anjeun - ayeuna waktuna pikeun dilaksanakeun. Tahap pamungkas dina NextMapping nyaéta ngagariskeun léngkah-léngkah anu tiasa dipikabutuh dina organisasi anjeun pikeun ngahasilkeun kanyataan ieu.