NextMapping pikeun Pamimpin

Perusahaan siap hareup diciptakeun ku pamimpin siap hareup anu terampil mah dina nyetir transformasi sareng inovasi dina laju parobihan.

Urang damel sareng klien kami pikeun map kaluar téknik ngembangkeun kapamingpinan janten langkung lincah, inovatif sareng ngabantosan organisasi janten siap ayeuna.

Buta huruf dina 21st abad moal janten jalma anu teu tiasa maca sareng nyerat, tapi jalma anu teu tiasa diajar, ngémutan sareng nyerat deui. "

Toffler Alvin

keynotes

Masa depan konci konci pagawéan masihan wawasan, panalitian sareng peta jalan kumaha kéngingkeun ayeuna sareng ka hareup.

Tombol kapamimpinan nyayogikeun ideu dinamis sareng pendekatan kreatif pikeun ngabantosan ngawangun kapamimpinan siap anu nyababkeun transformasi ka arah masa depan padamelan.

Panggihan leuwih

Ikon gunung sareng bandéra

Rancang masa depan anjeun

Urang damel sareng anjeun pikeun mawa visi diideuan anjeun pikeun masa depan pikeun kahirupan. Ngaliwatan prosés NextMapping ™ kami nyayogikeun lalaki sareng awéwé dina kapamimpinan sareng sumber daya, pamekaran sareng léngkah anu tiasa dilakukeun pikeun mantuan anjeun nyiptakeun masa depan éksponénsial anjeun.

Panggihan leuwih

Ikon leungeun anu nyekel rengkuh

Waktosna kanggo upskill & reskill sareng kaahlian kapamimpinan siap hareup

Pikeun salamet sareng maju di jaman gancang sareng énggal-énggalna, lalaki sareng awéwé dina kapamingpinan kedah ngembangkeun kaahlian, paripolah, alat sareng pikiran.

Panggihan leuwih

Ikon sirah kalayan tanda tanya

Tangtangan status quo

Jaman pola pikir linier parantos - pamimpin kedah nangkep pola pikir panasaran ngalawan teras milarian pikeun mastikeun naon anu aranjeunna hoyong leres pikeun ngembangkeun kapamingpinan anu efektif.

Panggihan leuwih

Ikon gulungan kertas nganggo pensil

Peta sesi strategi hareup anjeun

Strategi pangsaéna dimimitian ku 'naha' sareng mimitian ku hasilna hareup dina pikiran. Pimpinan anu siap payun ngadamel yayasan anu leres pikeun nyiptakeun masa depan anu dipikahoyong. Peta jalan-jalan ku ngarencanakeun sapuluh dinten, sapuluh bulan atanapi sapuluh taun ka luar.

Panggihan leuwih

Ikon beaker kalayan gelembung

panalungtikan

Kaputusan pangpentingna dilakukeun nganggo data anu ayeuna, akurat sareng kalayan kontéks anu leres. Metode panalungtikan urang kaasup survey, média sosial, tim futuris sareng élmuwan tingkah laku, ogé kelompok fokus lalaki sareng awéwé dina kapamimpinan sareng seueur deui.

Panggihan leuwih