Philanthropy

Di NextMapping ™ kami ngarepkeun ka masa depan - masa depan anu utami nyaéta pikeun budak urang. Kami percanten percanten yén nyayogikeun kaahlian budak anu ngan ukur bakal ngabantosan aranjeunna dina ngan ukur tantangan ayeuna tapi ogé ngajantenkeun masa depan gaw janten tempat anu langkung saé sareng pamustunganana dunya.

Kami nyiptakeun Barudak Bisa Nerangkeun salaku salah sahiji cara pikeun masihan deui - urang ngalakukeun program taunan pikeun murangkalih sareng urang nuju ngusahakeun hiji proyék gairah pikeun nyiptakeun situs web gamified pikeun ngabantosan budak diajar diajar kapemimpinan dasar.

Visi kami: Nyiptakeun masa depan anu langkung saé kalayan nyiapkeun pamimpin masa depan urang… barudak!

Anu paling pikagumbiraeun pikeun urang nyaéta dampak pikeun murangkalih sadunya sareng kami bakal masihan béréhan ka sajumlah amal anu dipokuskeun barudak. "

Reg & Cheryl Cran, Pendiri

Kumaha gawéna: The 4 C's for Kids Can Lead

Kami nyiptakeun portal Kids Can Lead dimana barudak sareng kolotna atanapi guru tiasa ngaksés kaahlian kapamimpinan pikeun budak. Kami partnering sareng barudak barudak anu siga anu mikiran ati-ati pikeun ngabantosan budak janten pamimpin siap kami anu siap.

Ikon juara dina luhureun podium pemenang

kapercayaan

Kapercayaan diri didirikeun dina harga diri anu séhat, urang ngabantosan budak-anak ngawangun kapercayaan diri ka diri sorangan anu ngabantuan aranjeunna pikeun nyandak kaputusan anu hadé sareng ngabéréskeun masalah sacara kreatif.

kawani

Kami ngajar yén gaduh kawani sami sareng 'super power' pikeun ngagaduhan kamampuan nyarios pikeun diri, tetep leres pikeun diri sareng kumaha nangtung pikeun naon anu leres.

Ikon jalma nyarios

komunikasi

Urang ngabantosan murangkalih diajar pentingna basa awak, karsa sareng kecap-kecap na kumaha aranjeunna mangaruhan kana cara karasa ku dirina ogé kecap anu aranjeunna pilih pikeun dampak batur.

perbawa

Urang ngabantosan budak ningali yén ngawangun karakter mangrupikeun aspék konci janten pamingpin. Perwatakan ngawangun kaasup ngalakukeun anu bener nalika teu aya anu ningali sareng milih mikir sareng pola pikir kuring 'ka kuring'.