Philanthropy

Di NextMapping ™ urang ningali ka hareup - masa depan anu utami nyaéta ngeunaan murangkalih urang. Kami resep pisan yén nyayogikeun ka budak ku katerampilan 'kapamimpinan' moal ngan ukur ngabantosan aranjeunna dina nganapigasi tantangan ayeuna tapi ogé ngajantenkeun masa depan tempat damel janten tempat anu langkung saé sareng akhirna dunya.

Kami nyiptakeun Kids Can Lead salaku salah sahiji cara urang pikeun masihan deui - urang ngalakukeun program taunan pikeun murangkalih sareng urang damel dina proyék minat pikeun ngadamel halaman wéb anu gamified pikeun ngabantosan murangkalih diajar kapamimpinan dasar.

Visi kami: Nyiptakeun masa depan anu langkung saé kalayan nyiapkeun pamimpin masa depan urang… barudak!

Pikagumbiraeun pangageungna pikeun urang nyaéta pangaruh ka murangkalih sadunya JEUNG kami bakal réa masihan ka sababaraha amal anu fokus ka barudak. ”

Reg & Cheryl Cran, Pendiri

Kumaha gawéna: The 4 C's for Kids Can Lead

Kami nyiptakeun portal Kids Can Lead dimana barudak sareng kolotna atanapi guru tiasa ngaksés kaahlian kapamimpinan pikeun budak. Kami partnering sareng barudak barudak anu siga anu mikiran ati-ati pikeun ngabantosan budak janten pamimpin siap kami anu siap.

Ikon juara dina luhur podium juara

kapercayaan

Kapercayaan diri didirikeun dina harga diri anu séhat, urang ngabantosan budak-anak ngawangun kapercayaan diri ka diri sorangan anu ngabantuan aranjeunna pikeun nyandak kaputusan anu hadé sareng ngabéréskeun masalah sacara kreatif.

kawani

Kami ngajar yén gaduh kawani sami sareng 'super power' pikeun ngagaduhan kamampuan nyarios pikeun diri, tetep leres pikeun diri sareng kumaha nangtung pikeun naon anu leres.

Ikon jalma nyarios

komunikasi

Urang ngabantosan murangkalih diajar pentingna basa awak, karsa sareng kecap-kecap na kumaha aranjeunna mangaruhan kana cara karasa ku dirina ogé kecap anu aranjeunna pilih pikeun dampak batur.

perbawa

Urang ngabantosan budak ningali yén ngawangun karakter mangrupikeun aspék konci janten pamingpin. Perwatakan ngawangun kaasup ngalakukeun anu bener nalika teu aya anu ningali sareng milih mikir sareng pola pikir kuring 'ka kuring'.