NextMapping Infographics

Dina NextMappingKami yakin dina panalungtikan - kami ogé percanten masihan panalungtikan dina format anu gampang dicerna.

Infographics kami nyaéta 'dashboards' dina masa depan ngeunaan jejer padamelan.

Inovasi-The-Krusial-Strategi-Kanggo-2020 - & - Cicih

Inovasi: Strategi Krusial Kanggo 2020 & Cicih

94% eksekutif anu ditaliti nyatakeun yén inovasi mangrupikeun perencanaan strategis pikeun 2020 sareng saluareun.

Inovasi kalebet kreativitas real-time sareng sadayana peryogi sareng alignment budaya.

Dina infographic anyar ieu, terangkeun ROI inovasi sareng sababaraha perusahaan anu 'unggul' dina inovasi.

ngundeur Ayeuna

Infographic - Naha Pidéo mangrupikeun Strategi Kedah Sadérék pikeun Kauntungan Gawé

Naha Pidéo mangrupikeun 'Kedah Sadayana Strategi' pikeun Mangpaat Pagawean

Naha anjeun sareng perusahaan anjeun nyungkeun pidio pikeun ngarekam sareng nahan bakat luhur anjeun?

Panaliti ngabuktikeun yén pidéo dianggo ku 67% tina panénjo sélulér sareng Millennials sareng Gen Z milarian video pikeun langkung seueur ngeunaan poténsi dunungan.

Pikeun milarian kami langkung seueur ngeunaan naha video mangrupikeun strategi pikeun masa depan damel unduh infographic anyar ieu ku tim kami di NextMapping.

ngundeur Ayeuna

NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi sareng Damel Masa Hadé Gawé

Bab 1-8 Infographics tina buku anyar, NextMapping ™ - Antisipasi, Navigate sareng Damel masa depan Pagawean.

ngundeur Ayeuna

Rérekrutén Millennials sareng Gen Z pikeun Tempat Deui Siap Di Tempat

Kompetisi bakatna bakal terus ningkat sabab jalma gaduh seueur pilihan kanggo digawé ti kantos sateuacan.

Perusahaan ayeuna bersaing sareng perusahaan sanés global pikeun narik sareng tetep urang bakat. Kanggo nambihan tantangan langkung seueur Millennials sareng Gen Z's anu milih janten pangusaha.

Kumaha anjeun tiasa di sisi utama recruiting Millennials sareng Gen Z's?

Pariksa infographic ieu sareng statistik sareng wawasan pikeun ngarekam pikeun masa depan damel.

ngundeur Ayeuna

Karyawan Nangkep Transformasi Digital & AI

Sigana seuseueurna jalma anu hayang pisan transformasi digital sareng AI - parios Infographic kami pikeun langkung jéntré.

ngundeur Ayeuna

Kapamingpinan 8 Hacks pikeun mingpin Tim Jauh

Ku 2030 50% tim bakal kerja jarak jauh - naha perusahaan anjeun ayeuna ngagaduhan tim terpencil atanapi henteu pamingpin kedah gaduh strategi khusus dina tempat pikeun ngiringan padamel jauh.

Karyawan jauh kéngingkeun mangpaat damel jarak jauh sareng aranjeunna hoyong ngiringan kaasup anggota penting tina tim.

ngundeur Ayeuna

Pamimpin Kaahlian Asosiasi 8 Perlu Ngapigasi Masa Depan

Masa depan pagawéan sanés konsép, éta nyata sareng diciptakeun ku kaputusan sareng tindakan urang ayeuna.

Inovasi téknologi diperyogikeun pikeun nambahan solusi masarakat sareng urang sadayana kedah téknologi pikeun ngamangpaatkeun nyiptakeun masa depan. Nanging, téknologi waé moal bakal nyiptakeun masa depan urang anu optimal, nya éta masarakat sareng fokus kana jalma-jalma anu mimiti bakal ngarobih masa depan anu lengkep.

Pariksa infographic ieu dina kaahlian manusa 8 anu pamimpin kedah napigasi masa depan damel.

ngundeur Ayeuna

10 Top Parobihan Unggal Pamimpin Peryogikeun Kéngingkeun Tiasa Terpanjang

10 Top Parobihan Unggal Pamimpin Peryogikeun Kéngingkeun Tiasa Terpanjang

Dupi anjeun kantos panginten kumaha sawaréh jalma anu tiasa nampi ideu sareng ngaéksekusi gancangna?

Biasana kitu kusabab éta jalma parantos ngembangkeun tingkat tinggi 'kapamimpinan ngarobah' - kamampuan adaptasi, diajar sareng nyandak tindakan gancang.

Pariksa infographic ieu ngeunaan parobihan anu kedah dilakukeun ku pamimpin supados teu ngan ukur siap hareup tapi tiasa 'nyiptakeun masa depan' gancang sareng épéktip.

ngundeur Ayeuna

Top 10 Kapamingpinan pikeun 2018

Kaseueuran prakték Kapamingpinan anu ngagaduhan urang ka ayeuna dimana waé urang moal bakal ka mana urang kedah janten pikeun Masa Depan Gawé.

Infographic Ieu nyayogikeun pikeun Kepamimpinan Hacks pikeun 2018.

ngundeur Ayeuna

Faktor Suksés 13 tina Organisasi Siap Deui

Perusahaan anu ngagaduhan struktur anu pasti dina tempat atanapi strategi kapamingpinan aya dina tungtung organisasi siap hareup.

ngundeur Ayeuna

Future of Work

ngundeur kami 'di glance' infographic of Work of Future anu nyayogikeun data pang anyarna ngeunaan naon anu bakal dianggo damel sareng masihan anjeun kepala kumaha anjeun tiasa ngawangun strategi sareng pendekatan anjeun salaku pamimpin sareng perusahaan anjeun.

ngundeur ayeuna

Saréréa mangrupikeun Infographic Pamimpin

Dibagi Kapamimpinan: Saréréa Nyaéta Pamimpin

ngundeur kami 'di glance' infographic Kapamingpinan anu Dibagi anu nyayogikeun data pang anyarna ngeunaan naon kapamimpinan dibagi konsep bakal katingali dina masa hareup damel.

ngundeur ayeuna

Ngamekarkeun Pamimpin Urang Terpanjangna

Naha anjeun terang yén unggal dinten pikeun 19 taun salajengna 10,000 Baby Boomers bakal ngahontal umur 65 sareng parantos ayeuna Milenium damel 50% karyawan sacara global?

Kaahlian Kapemimpinan Anyar diperyogikeun pikeun nyayogikeun ekspektasi tina Millennial sareng Gen Z's. Unduh Infographic ieu anu gaduh inpormasi anu berharga anu tiasa ngabantosan anjeun ngartos kabutuhanana ku anjeun tiasa ngarencanakeun suksés pikeun pangwangunanana!

ngundeur ayeuna

Masa depan Organisasi Pagawean

Masa Depan Gawé ayeuna sareng Organisasi HAYU Kudu Dipilampah payuneun janten Suksés. Unduh infographic ieu ngungkabkeun pikeun milarian Dimana Fokus Anjeun… Kapungkur atanapi Ka payun!

ngundeur ayeuna

The 5 Lénsa ku sababaraha Perspektif

Hiji masa depan anu penting pikeun kamampuan téh nyaéta kamampuan ningali ti sadaya sudut. Ieu hartosna ningali kaayaan liwat lensa diri / sanés / industri / klien / global - infographic ieu masihan wawasan kumaha ngawangun sababaraha sudut pandang pikeun masa depan damel.

ngundeur ayeuna

Perusahaan Inspirasi 5 sareng Pamingpin Anu Ngahasilkeun

Ngundeur masa depan ieu infographic karya anu ngabagikeun conto perusahaan anu béda sareng 5 sareng kumaha para pamimpin ngalaksanakeun elemen pikeun siap hareup ayeuna sareng naon anu tiasa urang diajar tina pendekatan na.

ngundeur ayeuna