NextMapping Infographics

Dina NextMappingKami yakin dina panalungtikan - kami ogé percanten masihan panalungtikan dina format anu gampang dicerna.

Infographics kami nyaéta 'dashboards' dina masa depan ngeunaan jejer padamelan.

NextMapping Infographic - Kumaha Pamingpin Tiasa UpSkill sareng ReSkill

Kumaha Pamingpin Tiasa Upskill sareng ReSkill Tenaga Kerja Pikeun Minuhan Kabutuhan Bisnis Anyar Di Masa Depan

Aya kabutuhan anu mendesak pikeun individu, pamimpin sareng padamel pikeun ngaidentipikasi lolongkrang kamampuan sareng ngawangun rencana pikeun 'naon salajengna' dina ngawangun katerampilan anu diperyogikeun pikeun nganapigasi anu normal salajengna.

6 léngkah ieu pikeun ngungkulan reskilling sareng upskilling disayogikeun dina infographic ieu.

ngundeur Ayeuna

NextMapping Infographic - 5 Kaahlian Pagawe Perlu Suksés Dina Biasa Teras Gawé

5 Pagawe Skills Perlu hasilna dina 'Next' Biasa tina Pagawean

Kalayan naékna karya terpencil sareng modél hibrida masa depan damel (jauh / di-kantor) sadayana urang kedah ningkatkeun kaahlian 'manusa'.

Infographic ieu nyayogikeun wawasan sareng katerampilan épolusi anu diperyogikeun ku padamel pikeun hasil dina normal 'salajengna' padamelan.

ngundeur Ayeuna

Infographic Nu Anyar sareng Teras Bener Pagawean

Nu Anyar & 'Sareupna' Normal Karya

Kahirupan pas-pandemik sareng kanyataan kanyataan bakal katingali bénten pisan ti kumaha kaayaan éta. Anjeun siap?

Infographic ieu nyayogikeun duanana statistik sareng alat pikeun ningkatkeun kamampuan anjeun maju ka normal 'salajengna' damel.

ngundeur Ayeuna

NextMapping Infographic - Kumaha Ngahasilkeun Produktivitas Nalika Ngadamel jarak jauh

Kumaha Ngoptimalkeun Produktivitas Nalika Ngagawé jarak jauh

Salah sahiji tantangan anu panggedéna pikeun jalma damel jarak jauh nyaéta kumaha tetep produktif.

urang nyadiakeun Tips 8 ngeunaan cara mastikeun anjeun tiasa di produktip anjeun unggal dinten.

Infographic ieu nyayogikeun statistik sareng alat kanggo kumaha ningkatkeun efektivitas anjeun damel jarak jauh.

ngundeur Ayeuna

Infographic-The-New-Normal-Of-Work

NextMapping Anyar Biasa Gawé

Plémik Coronavirus parantos kabuktian yén pagawéan moal pernah sami.

Budaya gaw di sababaraha minggu kamari tos nunjukkeun yén perusahaan BISA suksés sareng para pekerja jauh. Pas pandéma éta moal janten 'bisnis sapertos biasa' éta bakal janten 'usaha normal anu énggal'.

Ieu hartosna pamingpin kedah lincah, simpati sareng daék ngarobih struktur anu tos aya pikeun pokus ka 'jalma heula'.

Infographic ieu masihan statistik dina "NextMapping Anyar Biasa Gawé. "

ngundeur Ayeuna

Inovasi-The-Krusial-Strategi-Kanggo-2020 - & - Cicih

Inovasi: Strategi Penting Kanggo 2020 & Cicih

94% eksekutif anu ditaliti nyatakeun yén inovasi mangrupikeun perencanaan strategis pikeun 2020 sareng saluareun.

Inovasi kalebet kreativitas real-time sareng sadayana peryogi sareng alignment budaya.

Dina infographic anyar ieu, terangkeun ROI inovasi sareng sababaraha perusahaan anu 'unggul' dina inovasi.

ngundeur Ayeuna

Infographic - Naha Pidéo mangrupikeun Strategi Kedah Sadérék pikeun Kauntungan Gawé

Kunaon Pidéo mangrupikeun 'Must Do Stratégi' pikeun Kahareup Karya

Naha anjeun sareng perusahaan anjeun nyungkeun pidio pikeun ngarekam sareng nahan bakat luhur anjeun?

Panaliti ngabuktikeun yén pidéo dianggo ku 67% tina panénjo sélulér sareng Millennials sareng Gen Z milarian video pikeun langkung seueur ngeunaan poténsi dunungan.

Pikeun milarian kami langkung seueur ngeunaan naha video mangrupikeun strategi pikeun masa depan damel unduh infographic anyar ieu ku tim kami di NextMapping.

ngundeur Ayeuna

NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi sareng Jantenkeun Masa Depan Karya

Bab 1-8 Infographics tina buku anyar, NextMapping ™ - Antisipasi, Napigasi sareng Nyiptakeun Masa Depan Karya

ngundeur Ayeuna

Recruiting Millennial sareng Gen Z's ka Tempat Siap Di Masa Depan

Kompetisi bakatna bakal terus ningkat sabab jalma gaduh seueur pilihan kanggo digawé ti kantos sateuacan.

Perusahaan ayeuna bersaing sareng perusahaan sanés global pikeun narik sareng tetep urang bakat. Kanggo nambihan tantangan langkung seueur Millennials sareng Gen Z's anu milih janten pangusaha.

Kumaha anjeun tiasa di sisi utama recruiting Millennials sareng Gen Z's?

Pariksa infographic ieu sareng statistik sareng wawasan pikeun ngarekam pikeun masa depan damel.

ngundeur Ayeuna

Karyawan nangkeup Transformasi Digital & AI

Sigana seuseueurna jalma hoyong pisan transformasi digital sareng AI - parios Infographic kami pikeun langkung seueur.

Unduh Ayeuna

Kapamingpinan 8 Hacks pikeun mingpin Tim Jauh

Ku 2030 50% tim bakal tiasa dianggo jarak jauh - naha perusahaan anjeun ayeuna gaduh tim jauh atanapi henteu pamimpin kedah gaduh strategi khusus pikeun ngiringan padamel jauh.

Karyawan jauh kéngingkeun mangpaat damel jarak jauh sareng aranjeunna hoyong ngiringan kaasup anggota penting tina tim.

Unduh Ayeuna

Pamimpin Kaahlian Asosiasi 8 Perlu Ngapigasi Masa Depan

Masa depan damel sanés konsép, éta nyata sareng diciptakeun ku kaputusan sareng tindakan urang ayeuna.

Inovasi téknologi diperyogikeun pikeun ningkatkeun solusi jalma sareng urang sadayana kedah téknologi pikeun ngamangpaatkeun nyiptakeun masa depan. Nanging, téknologi nyalira henteu badé nyiptakeun masa depan optimal urang, éta masarakat sareng fokus ka jalma anu mimiti anu bakal ngarobah lengkep masa depan.

Pariksa infographic ieu dina kaahlian manusa 8 anu pamimpin kedah napigasi masa depan damel.

Unduh Ayeuna

10 Top Parobihan Unggal Pamimpin Peryogikeun Kéngingkeun Tiasa Terpanjang

10 Top Parobihan Unggal Pamimpin Peryogikeun Kéngingkeun Tiasa Terpanjang

Dupi anjeun kantos panginten kumaha sawaréh jalma anu tiasa nampi ideu sareng ngaéksekusi gancangna?

Ilaharna éta kusabab jalma éta parantos ngembangkeun tingkat luhur 'pamimpin parobihan' - kamampuan adaptasi, diajar sareng nyandak tindakan gancang.

Pariksa infographic ieu ngeunaan parobihan anu kedah dilakukeun ku pamimpin supados teu ngan ukur siap hareup tapi tiasa 'nyiptakeun masa depan' gancang sareng épéktip.

Unduh Ayeuna

Top 10 Kapamingpinan pikeun 2018

Kaseueuran prakték Kapamingpinan anu ngagaduhan urang ka ayeuna dimana waé urang moal bakal ka mana urang kedah janten pikeun Masa Depan Gawé.

Infographic Ieu nyayogikeun pikeun Kepamimpinan Hacks pikeun 2018.

ngundeur Ayeuna

Faktor Suksés 13 tina Organisasi Siap Deui

Perusahaan anu ngagaduhan struktur anu pasti dina tempat atanapi strategi kapamingpinan aya dina tungtung organisasi siap hareup.

ngundeur Ayeuna

Future of Work

ngundeur kami 'di glance' infographic of Work of Future anu nyayogikeun data pangénggalna ngeunaan kumaha masa depan pagawéan bakal katingali sareng masihan anjeun sirah ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngawangun strategi sareng pendekatan salaku pamimpin sareng perusahaan anjeun.

ngundeur ayeuna

Saréréa mangrupikeun Infographic Pamimpin

Dibagi Kapamimpinan: Saréréa Nyaéta Pamimpin

ngundeur kami  'di glance' infographic Kapamingpinan anu Dibagi anu nyayogikeun data pang anyarna ngeunaan naon kapamimpinan dibagi konsep bakal katingali dina masa hareup damel.

ngundeur ayeuna

Ngamekarkeun Pamimpin Urang Terpanjangna

Naha anjeun terang yén unggal dinten pikeun 19 taun salajengna 10,000 Baby Boomers bakal ngahontal umur 65 sareng parantos ayeuna Milenium damel 50% karyawan sacara global?

Kaahlian Kapemimpinan Anyar diwajibkeun minuhan harepan Millennial sareng Gen Z's. Unduh Infographic ieu anu ngagaduhan inpormasi berharga anu bakal ngabantosan anjeun pikeun mikabutuh kabutuhanna supaya anjeun tiasa suksés pikeun ngarencanakeun pamekaranana!

ngundeur ayeuna

Masa depan Organisasi Pagawean

Masa Depan Gawé ayeuna sareng Organisasi HAYU Kudu Dipilampah payuneun janten Suksés. Unduh infographic ieu ngungkabkeun pikeun milarian Dimana Fokus Anjeun… Kapungkur atanapi Ka payun!

ngundeur ayeuna

The 5 Lénsa ku sababaraha Perspektif

Masa depan konci keterampilan kerja nyaéta kamampuan ningali tina sagala sudut. Ieu hartosna ningali kaayaan ngalangkungan lénsa diri / sanés / industri / klien / global - infographic ieu masihan pandangan kumaha ngawangun sababaraha kamampuan sudut pandang pikeun masa depan damel.

ngundeur ayeuna

Perusahaan Inspirasi 5 sareng Pamingpin Anu Ngahasilkeun

Ngundeur masa depan ieu infographic karya anu ngabagikeun conto perusahaan anu béda sareng 5 sareng kumaha para pamimpin ngalaksanakeun elemen pikeun siap hareup ayeuna sareng naon anu tiasa urang diajar tina pendekatan na.

ngundeur ayeuna