Nyiapkeun anjeun kanggo masa depan damel

Misi kami nyaéta ngadamel dunya anu langkung saé pikeun bisnis. NextMapping ™ mangrupikeun cara urang.

Kami yakin yén masa depan damel gumantung kana pamingpin, tim sareng pengusaha sapertos anjeun ngadamel nilai anu luar biasa pikeun klien sareng karyawan anjeun.

Kami tim anu dihijikeun ku komitmen urang pikeun ngabantosan jalma, sadaya tim sareng sadaya organisasi ku NextMapping ™ masa depan anu nambihan nilai masif sareng pangalaman positip ka para klien anu aranjeunna dilayanan, sadaya karyawan anu dihargai dina dewan sareng hasil tina usaha. .

Tina prosés NextMapping ™ kami anu dibuktikeun ka (r) solusi bisnis évolusionér anu ngabantosan perusahaan ngaduga parobahan di tempat padamelan sareng ningali masa depan damel ayeuna. Kami nyayogikeun pakakas, sumber, wawasan sareng pelatihan pikeun ngabantosan para klien kami pikeun ngahontal kauntungan saingan sareng terobosan terobosan.

Waktu kanggo NextMapping ™ Masa Depan Anjeun Ayeuna! Urang tiasa ngabantosan - milih hiji:

Abdi hoyong langkung seueur ngeunaan NextMapping ™ kanggo pamingpin
Abdi hoyong langkung seueur ngeunaan NextMapping ™ kanggo tim
Abdi hoyong langkung seueur ngeunaan NextMapping ™ kanggo Pangusaha

Minuhan NextMapping kami pamadeg

Pesen ti Pangadeg NextMapping
Cheryl Cran

Cheryl Cran mangrupikeun pangadeg NextMapping ™ / NextMapping.com sareng CEO induk perusahaan sintétis di Work Inc.

Diaku salaku #1 Future of Work influencer ku Onalytica, sareng panulis buku 7 kalebet “NextMapping ™ - Anticipate, Navigate and Create the Future of Work”.

Judul buku anu sanésna nyaéta "The Art of Change Leadership - Driving Transform In a Fast Paced-World" (Wiley 2015), "Cara 101 Pikeun Ngalaksanakeun Generasi X, Y sareng Zoomers Bagéan Gawé" (2010) sareng buku 4 anu sanésna kapamimpinan kaperluan diperlukeun pikeun masa depan sayaga siap.

Kepemimpinan karya Cheryl kapayunna pamikiran parantos diusahakeun dina publikasi sapertos Huff Post, Forbes, IABC Magazine, Majalah Hukum, Metro New York, Majalah Usahawan, Readers Digest, CBS Online, NBC Online, Fox Online sareng seueur deui.

Salami langkung ti dua puluh taun Cheryl parantos ngawangun reputasi pikeun nganteurkeun nilai anu luar biasa pikeun klien anu kalebet AT&T, Bell Mobility, Omnitel, Gartner, Telcomm Inggris, Manulife, ogé perusahaan ukuran ageung sareng pangusaha dina industri anu kalebet téknologi, kasehatan, tatanén. keuangan, asuransi sareng seueur deui.

NextMapping ™ dikembangkeun salaku merek solusi propriétasi bisnis kami anu ngalengkepan sadaya padamelan Cheryl sareng panalungtikan ngeunaan masa depan padamelan sareng kapamimpinan anu diperyogikeun pikeun napigasi perobihan di gaw. Waktosna mah sakadar ngadangu tentang waktos hareup tapi mun nganggo NextMapping ™ dugi ka ditu! Teknologi di tempat kerja kedah dianggo pikeun nyiapkeun masa depan kalayan fokus kana téknologi tiasa ningkatkeun hasil pikeun urang.

Téma umum sadaya padamelan Cheryl nyaéta karya 'jalma mimiti' sareng pendekatan kadua digital pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung manusa, ngabantuan perusahaan ngawangun kapasitas kapamimpinan anu diperlukeun pikeun 'ngarobih dunya liwat usaha.'

NextMapping kami strategis

Strategist NextMapping ™ Sertifikasi kami dilatih sareng disertifikasi ku Cheryl Cran pikeun milari bisnis anjeun nganggo saringan anu sami anu dilakukeun ku Cheryl sareng sadaya klien globalna.

Aranjeunna bakal masihan anjeun langsung langsung 1-on-1 sakumaha kumaha filosofi dirina sareng struktur NextMapping ™, latihan sareng prosés bakal nguntungkeun anjeun sareng perusahaan sareng nguatkeun anjeun kalayan strategi anu disiapkeun pikeun masa depan Gawé sareng nyandak usaha anjeun ka tingkat salajengna.

pangakuan

  • Salaku diulas
    HuffPost
  • Disebutkeun #1 Masa Depan Pagawean Influencer
    Onalytica
  • A lulusan program inovasi eksponensial
    Universitas Singularity
  • Dingaranan dina puncak 10 Top Future of Work Moves & Shakers di
    Catalant