Kapemimpinan Pelatih

Kapemimpinan Pelatih

Naha anjeun ngarasa yakin ngeunaan masa depan? Naha anjeun bungah ngeunaan kemungkinan pikeun anjeun sareng usaha anjeun di hareup?

Palatihan kapemimpinan NextMapping ™ kami bakal masihan anjeun rangka kerja, dukungan sareng panduan pikeun nyiptakeun masa depan anu pangsaéna. Saban jalma anu suksés ngagunakeun palatih usaha atanapi palatih kapimpinan dina bentuk guru / pelatih / pandoman.

urang Pelatih bisnis anu disertifikasi NextMapping ™ bakal mitra sareng anjeun pikeun ngawangun strategi, mere ilham ka hareup anjeun dina pola pikir sareng ngabantosan anjeun pangabisa anu dipikabutuh pikeun anjeun pikeun mekar sareng unggul dina waktos gancang sareng gancang ngarobah.

Daya tarik anu terus lumangsung bakal terus ningkat - pesaing salajengna anjeun nyaéta pangusaha sareng pola pikir anu nyiptakeun Air BNB, Uber, Dropbox sareng Tesla. "

Peter Diamandis

Aya dua jinis téstét ...

… Anu gaduh jalma ngeunaan masa depan:

1. Kuring bakal hariwang ngeunaan éta nalika éta leres mangaruhan kuring / bisnis… ATAWA 2. Candak kadieu! Abdi bungah ngeunaan masa depan sareng kuring badé ngalakukeun sadayana kanggo kuring siap / kuring tim / usaha. Pola mimitina nyaéta pola pikir kakurangan anu difokuskeun kana ngajagaan status quo sareng sieun robih. Pikiran kadua kadua mangrupikeun pola pikir anu fokus dina pamilarian kontrol sareng kakuatan pikeun mapaykeun masa depan anu saé. Salah sahiji tantangan anu panggedéna pikeun pamingpin, tim sareng pangusaha tetep tetep inspirasi sareng museurkeun ka hareup. Seueur pamingpin difokuskeun kanyataan dina poé, ngaleungitkeun kahuruan sareng sering museurkeun kana visi atanapi nuju nuju masa depan anu mereun. Supaya nyiptakeun paripolah anu ditingkatkeun sustainable sareng bisa diulang kudu ngagaduhan strategi anu didirikeun dina nyiptakeun 'naon anu salajengna' bareng jeung akuntabilitas pikeun ngalakukeun perobihan anu dipikabutuh pikeun siap hareup. Aya élmu ngeunaan transformasi sareng élmuwan paripolah parantos ngaidentifikasi unsur konci dina ngadamel parobahan anu stabil kalayan panon. Unsur-unsur konci éta kalebet daék ngarobih, kalenturan pola pikir, paripolah énggal sareng fokus kana 'naha' anu compelling.

Kumaha Palatih Pelatih tiasa dianggo:

Di NextMapping kami ngagaduhan prosés palatih proprietary anu ngabantosan pamimpin, anggota tim sareng pangusaha pikeun kasuksésan pikeun tingkat 'salajengna'. Kami nganggo genep léngkah NextMapping pikeun ngembangkeun rencana palatih adat anu dimimitian ku dimana anjeun ayeuna sareng kamana angkat. Kami mimitian ku analisa kaayaan ayeuna anjeun ngaliwatan prosés Discover kami sareng sapanjang program pelatih kapamingpinan anjeun, kami ngabantosan kakuatan sareng bidang kasempetan pikeun anjeun ningkatkeun efektivitas sareng hasil anjeun. Pelatih kami profésional sertipikat NextMapping sareng ngagunakeun pendekatan pelatih / konsultasi unik pikeun damel sareng anjeun. Palatih kapamingpinan meryogikeun anjeun salaku pamimpin pikeun daék meunteun diri, janten tanggung jawab pikeun ngalakukeun perobihan sareng komitmen pikeun ngajantenkeun parobahan sareng tim anjeun. Salaku palatih kapamimpinan pribadi anjeun kami tanggel waler pikeun tujuan anjeun, kami ngahitraan sareng anjeun pikeun Ideate strategi énggal, kami ngabantosan anjeun pikeun ngarencanakeun rencana pikeun nyiptakeun masa depan anu anjeun pikahoyong. Anjeun parantos suksés! Pamingpin anu suksés investasi dina gaduh pandangan luar sareng dukungan palatih kapamimpinan. Naha anjeun ngagaduhan pelatih kapemimpinan atanapi henteu urang tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan eksponénsial anjeun.

Strategi integratif kami

Strategi integratif kami di antarana élmu, data, kaahlian manusa sareng prosés pikeun nyieun parobahan anu kuat.

Kami di dieu di NextMapping ™ ngagaduhan prosés anu kabuktian sareng pendekatan pelatih pikeun ngabantosan anjeun:

  • Navigasi laju parobahan gancang sareng gangguan anu lumangsung sareng kapercayaan sareng betah
  • Ngawangun kreatip waktos anjeun sareng kaahlian inovasi
  • Damikeun tantangan pangbadagna anjeun kana kasempetan pangbadagna
  • Kéngingkeun kontéks anu langkung ageung kana 'naha' sareng naon salajengna pikeun anjeun sareng bisnis anjeun
  • Nyusun ulang sareng ningkatkeun "OS" (pola pikir) anu difokuskeun kana kaayaanana sareng masihan kapamimpinan parobihan kalayan visi inspirasi ka hareup.
  • Kalungguhan tim anjeun sareng perusahaan nganggo strategi anu ningkatkeun motivasi karyawan, kasatiaan sareng kontribusi
  • Inovasi pangiriman jasa klien pikeun nyiptakeun penggemar merek raving pikeun perusahaan anjeun
  • Strategi digitalisasi ngungkit ningkatkeun efisiensi pikeun diri sareng usaha
  • Exponentially tumuwuh bisnis

Hiji patarosan anu hébat pikeun nanyakeun ka diri

"Naon anu kuring / urang kedah robih supados jauh langkung maju dina tujuan urang sareng hasilna sataun ti ayeuna?"

Anjeun parantos suksés - AND ngagunakeun pelatih kapemimpinan NextMapping ™ tiasa ngajamin anjeun bakal ngajantenkeun kamajuan anu cocog sareng rencana pangsaéna anjeun. Realititasna yén anjeun kamungkinan ngajalankeun gancang-gancang, tanaga anjeun teras-terasan pikeun diilhami ku pola anu tiasa diulang deui sareng anjeun terang yén gaduh langkung waktos inspirasi sareng aksi anu fokus bakal ngakibatkeun anjeun tujuan. Anjeun tiasa ngajantenkeun janji ka diri anjeun sareng tim anjeun anu henteu dilakukeun kumargi kurangna waktos atanapi kurangna prioritization. The 'naon' anu kedah dirobih mangrupikeun fokus pikeun nyiptakeun masa depan anu luar biasa ku bantuan mitra pertanggungjawaban, palatih bisnis NextMapping ™. Pelatih kapemimpinan NextMapping ™ ngabantuan pamimpin sapertos anjeun ngagunakeun pendekatan pelatih NextMapping ™ anu kabuktian pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan. Surélék kami di michelle@NextMapping.com buku henteu kawajiban sési tambahan anjeun.