Kapemimpinan Pelatih

Palatih Pelatih - Cheryl Cran

Naha anjeun ngarasa yakin ngeunaan masa depan? Naha anjeun bungah ngeunaan kemungkinan pikeun anjeun sareng usaha anjeun di hareup?

Palatihan kapemimpinan NextMapping ™ kami bakal masihan anjeun rangka kerja, dukungan sareng panduan pikeun nyiptakeun masa depan anu pangsaéna. Saban jalma anu suksés ngagunakeun palatih usaha atanapi palatih kapimpinan dina bentuk guru / pelatih / pandoman.

urang Pelatih bisnis anu disertifikasi NextMapping ™ bakal mitra sareng anjeun pikeun ngawangun strategi, mere ilham ka hareup anjeun dina pola pikir sareng ngabantosan anjeun pangabisa anu dipikabutuh pikeun anjeun pikeun mekar sareng unggul dina waktos gancang sareng gancang ngarobah.

Laju gangguan anu lumangsung bakal teras-teras ningkat sacara éksponénsial - pesaing anjeun salajengna nyaéta pengusaha sareng pola pikir anu nyiptakeun Air BNB, Uber, Dropbox sareng Tesla. "

Peter Diamandis

Aya dua jinis téstét ...

… Yén jalma ngagaduhan masa depan:

1. Kuring bakal hariwang ngeunaan éta nalika éta mangaruhan kuring / bisnis… ATAWA 2. Bawa deui! Abdi resep pisan ka payunna sareng badé ngalakukeun naon waé anu kuring tiasa siap-siap pikeun kuring / tim kuring / bisnis. Pikiran anu mimiti mangrupikeun pola pikir kakirangan anu fokus kana mayungan status quo sareng sieun robih. Mikir anu kadua mangrupikeun pola pikir anu loba anu museurkeun kana pangendali sareng tindakan anu diberdayakeun pikeun memetakan masa depan anjeun anu endah. Salah sahiji tantangan anu paling ageung pikeun pamimpin, tim sareng wirausaha tetep diideuan sareng fokus kana waktos payun. Seueur pamimpin museurkeun kana kanyataan ka poé ka poé, mareuman seuneu sareng sering kaleungitan fokus tina visi atanapi nuju ka masa depan anu mereun. Dina raraga nyiptakeun paripolah anu ditingkatkeun anu berkelanjutan sareng teras-terasan pamimpin kedah gaduh strategi anu diadegkeun dina nyiptakeun 'naon anu salajengna' sareng akuntabilitas pikeun ngajantenkeun perobihan anu diperyogikeun supados siap di masa depan. Aya élmu pikeun transformasi sareng ilmuwan paripolah parantos ngaidentipikasi unsur-unsur konci pikeun ngalakukeun parobihan berkelanjutan kalayan ningali masa depan. Unsur konci éta kalebet daék ngarobih, kalenturan pola pikir, paripolah anu énggal sareng fokus kana 'naha' anu narik.

Kumaha Palatih Pelatih tiasa dianggo:

Di NextMapping kami gaduh prosés palatih proprietary anu ngabantosan pamimpin, anggota tim sareng pengusaha pikeun nyandak kasuksesanna ka tingkat 'salajengna'. Kami nganggo genep léngkah NextMapping pikeun ngembangkeun rencana palatih khusus anu dimimitian ku dimana anjeun ayeuna sareng dimana anjeun badé kamana. Urang mimitian ku analisa kaayaan anjeun ayeuna ngalangkungan prosés Discover sareng sapanjang program asah kapamimpinan anjeun kami ngabantosan pikeun ngaidentipikasi kakuatan sareng bidang kasempetan pikeun anjeun ningkatkeun épéktipitas sareng hasil. Palatih kami Certified NextMapping professional sareng nganggo pendekatan palatih / konsultasi unik kami pikeun damel sareng anjeun. Pelatihan kapemimpinan ngabutuhkeun anjeun salaku pamimpin pikeun daék mandiri, janten tanggung jawab ngadamel parobihan sareng komitmen pikeun mingpin parobihan sareng tim anjeun. Salaku palatih kapamimpinan pribadi anjeun kami ngajantenkeun anjeun tanggung jawab kana tujuan anjeun, kami mitra sareng anjeun pikeun Idéalkeun strategi anyar, kami ngabantosan anjeun pikeun nyusun rencana pikeun nyiptakeun masa depan anu anjeun pikahoyong. Anjeun parantos hasil! Pamingpin tersukses investasi pikeun gaduh sudut pandang luar sareng dukungan palatih kapamimpinan. Naha anjeun parantos gaduh pembinaan kepemimpinan atanapi henteu kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan éksponénsial.

Strategi integratif kami

Strategi integratif kami di antarana élmu, data, kaahlian manusa sareng prosés pikeun nyieun parobahan anu kuat.

Kami di dieu di NextMapping ™ ngagaduhan prosés anu kabuktian sareng pendekatan pelatih pikeun ngabantosan anjeun:

  • Navigasi laju parobahan gancang sareng gangguan anu lumangsung sareng kapercayaan sareng betah
  • Ngawangun kreatip waktos anjeun sareng kaahlian inovasi
  • Damikeun tantangan pangbadagna anjeun kana kasempetan pangbadagna
  • Kengingkeun kontéks anu langkung saé pikeun 'naha' sareng naon anu salajengna pikeun anjeun sareng bisnis anjeun
  • Ngalereskeun deui sareng ningkatkeun "OS" (pola pikir) fokus kana kaayaanana sareng nyayogikeun kapamimpinan parobihan ku visi anu mereun masa depan
  • Kalungguhan tim anjeun sareng perusahaan nganggo strategi anu ningkatkeun motivasi karyawan, kasatiaan sareng kontribusi
  • Inovasi pangiriman jasa klien pikeun nyiptakeun penggemar merek raving pikeun perusahaan anjeun
  • Strategi digitalisasi ngungkit ningkatkeun efisiensi pikeun diri sareng usaha
  • Exponentially tumuwuh bisnis

Hiji patarosan anu hébat pikeun nanyakeun ka diri

"Naon anu kuring / urang kedah robih supados jauh langkung jauh dina tujuan sareng hasil urang sataun ti ayeuna?"

Anjeun parantos suksés - JEUNG ngagunakeun pembinaan kepemimpinan NextMapping ™ tiasa ngajamin anjeun bakalan maju anu cocog sareng rencana anu hadé. Kanyataanna nyaéta anjeun kamungkinan ngajalankeun gancang-gancang anjeun, énergi anjeun angkat tina luar biasa dugi ka diideuan dina pola anu tiasa diulangi sareng anjeun terang yén ngagaduhan langkung periode inspirasi sareng aksi anu fokus bakal ngantunkeun anjeun ka tujuan anjeun. Anjeun tiasa ngajanjikeun diri sareng tim anjeun anu henteu meunang dilakukeun kusabab kurangna waktos atanapi kurangna prioritas. 'Naon' anu kedah dirobih nyaéta fokus dina nyiptakeun masa depan fenomenal anjeun ku bantosan mitra akuntabilitas, palatih bisnis NextMapping ™. Pelatihan kepemimpinan NextMapping ™ kami ngabantosan pamimpin sapertos anjeun nganggo pendekatan palatih NextMapping ™ anu kabuktosan pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan. Email kami di michelle@NextMapping.com buku henteu kawajiban sési tambahan anjeun.