NextMapping pikeun Pangusaha

Kami pageuh dina ekonomi manggung.

Solopreneurs sareng pangusaha mangrupikeun masa depan damel. Panaliti nunjukkeun yén ku taun 2025 freelancer sareng pagawe kontrak baris janten bagian anu hadé pikeun tenaga kerja. Upwork mendakan yén 47% jalma yuswa 18-21 bebas dina taun ka tukang. Data nunjukkeun yén unggal generasi énggal langkung milih jalma pikeun janten bos sorangan sareng bakal nyepetkeun kamajuan sareng kasuksésan kalayan pelatih profésional anu leres.

Naha anjeun pangusaha anu suksés atanapi milarian kaluar Cheryl Cran anjeun sorangan sareng timnya nawiskeun strategi pelatih usaha pikeun ngabantosan anjeun suksés.

Upami aya anu cukup penting, sanajan odds anu ngalawan anjeun, anjeun masih kedah ngalakukeunana. "

Elon kasturi

Kajadian Live

Kami ngayakeun acara langsung taunan pikeun pangusaha di mana urang ngabéréskeun bagian-bagian penting pikeun buktina bisnis anjeun ka hareup. Ieu kalebet téknologi sareng bisnis hacks pikeun mempermudah sareng ngagampangkeun kamekaran bisnis. Ahli tamu kaasup CIO's, élmuwan paripolah, élmuwan data, psikologi para ahli kasuksesan sareng seueur deui.

Panggihan leuwih

Ikon ruang angkasa dina rokét anu mareuman

NextMap bisnis anjeun kanggo pertumbuhan eksponensial

Saban jalma anu parantos ngahontal kahadéan parantos ngalaksanakeun bantuan. Pengusaha hebat sapertos Richard Branson, Sara Blakely, Elon kasturi, sareng Lori Greiner parantos ngagaduhan palatihan kapemimpinan sareng / atanapi palatih usaha pikeun masihan wawasan, perspektif sareng kontéks. NextMapping ™ kami pikeun pangusaha pelatihan dihususkeun pikeun kaperluan unik anjeun. Ngaliwatan angket sareng penilaian kami nyiptakeun adat 'Nextmap' pikeun anjeun sareng bisnis anjeun. Urang nawiskeun 6 bulan atanapi 12 bungkusan pelatih usaha bulan.

Panggihan leuwih

NextMapping ™ taunan kanggo acara pangusaha

Sakali sataun urang ngumpul sareng wirausaha anu siga dina pikiran mundur pikeun fokus kana pemetaan naon anu salajengna pikeun anjeun salaku pangusaha sareng naon kanggo bisnis anjeun. Dina acara pengembangan pengusaha dinten 2 ieu anjeun bakal ngadangu ti futuris, strategis, ahli sihir téknologi, pamimpin dina pamikiran évolusionér sareng pelatih usaha ahli. Anjeun bakal ngantunkeun mundur ieu kalayan 'peta' anjeun sorangan tina tindakan, rencana sareng tujuan anu hébat betah pikeun ngabantosan anjeun langkung saé tibatan ngaduga masa depan anu wani anjeun…. Anjeun bakal peta éta.

Panggihan leuwih

12 program mentor kamekaran rongkah

Miluan pangadeg urang, Cheryl Cran via stream live sakali bulan pikeun 12 bulan sareng ngaksés kontén liwat program video, palatihan usaha profésional, template, alat sareng sumber gratis. Anjeun bakal mendakan cara énggal pikeun ngembangkeun bisnis anjeun ku numbu kana visi anu nembe ngejarkeun tina tujuan gairah. Anjeun bakal nyambung ka pangusaha sanés sapertos anjeun anu bakal ngabagikeun kasuksésan rusiah sareng pelajaran anu diajar.

Kasadiaan kawates.

Hubungi kami pikeun ngadaptarkeun