Latihan Kepemimpinan Kalawan NextMapping ™

Masa depan damel butuh set anyar kaahlian ku pamimpin sareng tim.

Perusahaan sapertos Amazon nuju investasi milyaran kana pangwangunan sareng reskilling tenaga kerja. Rasa tetep dina masa depan siap nyaéta pikeun para padamelan sareng pagawé sareng ieu kalebet fokus kana pamikiran umur.

Pikeun ngajantenkeun pamingpin substantif sareng anu kuat pikeun anggota sareng anggota tim kedah ngadamel paripolah pribadi. Cara anu pangsaéna pikeun paripolah parobihan nyaéta ngaliwatan pengulangan belajar sareng aplikasi waktos nyata tina anu parantos diajar.

Pelatihan kapamimpinan NextMapping ™ kami sayogi ampir ngalangkungan Zoom, kursus online anu difokuskeun kana karya hareup ogé latihan khusus anu tiasa disebatkeun via Webinar atanapi anu labél bodas pikeun intranét anjeun.

Naon Sigana 2030 ...

… Upami anjeun ningkatkeun investasi anjeun dina ngembangkeun katerampilan anu luhur pikeun tim anjeun?

Naha anjeun sareng pamimpin anjeun ngarah dina pikiran hareup?

Dina kanyataanana gancang dina gawén dinten ieu kauntungan anu kalapa utama nyaéta perusahaan sareng pamingpin sareng tim pangembang.

Naon rencana anjeun pikeun mastikeun yén jalma anjeun ngagaduhan latihan anu pangahirna sareng pangwangunan pikeun nyumponan parobahan na tungtutan industri anjeun?

Panilitian nunjukkeun yén Millenial sareng Gen Z's bakal tetep langkung lami pikeun perusahaan anu nyayogikeun kasempetan diajar sareng pamekaran anu ngalangkungan latihan.

Panaliti ogé nunjukkeun yén padamelan sareng peran tradisional bakal janten jaman baheula sareng tempat kerja anu bakal datang bakal gaduh kombinasi waktos pinuh, part time sareng tenaga kerja outsourcing.

Kaahlian diperlukeun ...

Kaahlian anu diperyogikeun pikeun napigasi masa depan anu gancang dina ieu nyaéta:

  • Kamampuhan pikeun nungtun inpormasi anu langkung saé sareng pikeun ngabédakeun kagiatan anu pangsaéna
  • Kamampuhan pikeun ngajantenkeun parobahan sareng kawani, arah, yakin sareng visi
  • Kamampuh ngartos sababaraha kontéks sareng komunikasi ka sababaraha pamangku kapentingan
  • Kamampuhan pikeun gawé babarengan sareng ngabagéakeun jalma-jalma anu beragam sareng-rupa kapribadian
  • Kamampuh ngungkit téknologi sareng fokus utami dina 'jalma pangheulana'
  • Kamampuh ngungkit masa depan penting tina keterampilan kerja 'keterampilan interaksi manusa'

76% CEO nyatakeun pamekaran katrampilan anu siap pikeun pamimpin sareng tim salaku bidang utama fokus nalika urang dugi ka 2030.

70% organisasi ngiringan sela kamampuan minangka salah sahiji luhur lima tantangan.

Ukur 49% karyawan ujar perusahaanna nyayogikeun pelatihan kaahlian sareng kamekaran kamekaran.

Pendatang anyar pikeun pangwangunan kaahlian

Pendekatan latihan tradisional jaman baheula henteu badé nyiapkeun pamingpin sareng tim kanggo masa depan.

Pendekatan anyar pikeun pamekaran katerampilan diperyogikeun - pendekatan anu anyar kalebet kurikulum anu aya hubunganana sareng situasi waktu nyata dina padamelan. Di NextMapping TM konsultan kami Certified dina strategi latihan anu saluyu sareng prosés NextMapping ™ kami.

Dina raraga ngajantenkeun latihan 'lengket' prosés proprietari kami mastikeun tingkat ingetan 90% ++, tingkat aplikasi 70% dina pelatihan pasca padamelan sareng paningkatan jangka panjang anu tiasa diukur dina kinerja padamelan.

Hasil tina réngsé program latihan kalebet:

  • Ngaronjatkeun usaha bisnis salaku pamimpin sareng tingkat kaahlian tim ningkat
  • Ngaronjat inovasi sareng sinergi antara pamimpin sareng tim
  • Ngaronjatna solusi klien kreatif kusabab anggota tim anu terampil sareng dikuatkeun
  • Ngaronjatkeun motivasi sareng papacangan ku sadaya karyawan
  • Ningkatkeun kamampuan pikeun ngarekam sareng nahan bakat lakonan anu luhur
  • Ningkatkeun kapamimpinan sareng alignment tim pikeun nyiptakeun visi sareng misi anu difokuskeun di hareup

Kami nawiskeun program kapamimpinan sareng tim latihan ngaliwatan sababaraha cara pangiriman kaasup pribadi, maya-maya ngalangkungan Zoom atanapi WebEX, palatihan sareng video gamification online.

Sadaya lulusan program kami nampi sertifikasi sertipikat NextMapping ™.