Latihan Kapamingpinan sareng Ahli Usaha Pangantenan Cheryl Cran

Masa depan damel butuh set anyar kaahlian ku pamimpin sareng tim.

Pikeun ngajantenkeun pamingpin substantif sareng anu kuat pikeun anggota sareng anggota tim kedah ngadamel paripolah pribadi. Cara anu pangsaéna pikeun paripolah parobihan nyaéta ngaliwatan pengulangan belajar sareng aplikasi waktos nyata tina anu parantos diajar.

Pendekatan latihan kepemimpinan NextMapping ™ kami interaktif sareng aplikasi skénario nyata anu spesifik. Kami nawiskeun masa depan pimpinan padamelan sareng pelatih pelatihan usaha dina rupa-rupa format: pribadi, virtual sareng online.

Naon Sigana 2030 ...

… Upami anjeun naekkeun investasi dina pangembangan skill daring pikeun tim anjeun?

Naha anjeun sareng pamimpin anjeun ngarah dina pikiran hareup?

Dina kanyataanana gancang dina gawén dinten ieu kauntungan anu kalapa utama nyaéta perusahaan sareng pamingpin sareng tim pangembang.

Naon rencana anjeun pikeun mastikeun yén jalma anjeun ngagaduhan latihan anu pangahirna sareng pangwangunan pikeun nyumponan parobahan na tungtutan industri anjeun?

Panaliti nunjukkeun yén Millenium sareng Gen Z bakal tetep langkung lami pikeun perusahaan-perusahaan anu nyayogikeun kagiatan diajar sareng pamekaran lumangsung ku palatihan.

Panaliti ogé nunjukkeun yén padamelan sareng peran tradisional bakal janten jaman baheula sareng tempat kerja anu bakal datang bakal gaduh kombinasi waktos pinuh, part time sareng tenaga kerja outsourcing.

Kaahlian diperlukeun ...

Kaahlian anu diperyogikeun pikeun napigasi masa depan anu gancang dina ieu nyaéta:

  • Kamampuhan pikeun nungtun inpormasi anu langkung saé sareng pikeun ngabédakeun kagiatan anu pangsaéna
  • Kamampuhan pikeun ngajantenkeun parobahan sareng kawani, arah, yakin sareng visi
  • Kamampuh ngartos sababaraha kontéks sareng komunikasi ka sababaraha pamangku kapentingan
  • Kamampuhan pikeun gawé babarengan sareng ngabagéakeun jalma-jalma anu beragam sareng-rupa kapribadian
  • Kamampuhan pikeun ngungkit téknologi kalayan fokus utami dina 'jalma ti heula'
  • Kamampuhan pikeun ngungkit masa depan penting tina kamampuan pagawean 'kaahlian interaksi manusa'

76% CEO urang bakal nyababkeun pangembangan skill siap pikeun pamimpin sareng tim salaku wewengkon anu utami fokus nalika urang angkat ka 2030.

70% organisasi ngiringan sela kamampuan minangka salah sahiji luhur lima tantangan.

Ukur 49% karyawan ujar perusahaanna nyayogikeun pelatihan kaahlian sareng kamekaran kamekaran.

Pendatang anyar pikeun pangwangunan kaahlian

Pendekatan latihan tradisional jaman baheula henteu badé nyiapkeun pamingpin sareng tim kanggo masa depan.

A pendekatan anyar pikeun pangembangan kaahlian diperyogikeun - pendekatan énggal kalebet kurikulum anu aya hubunganana sareng kaayaan nyata waktos padamelan. Di NextMapping TM konsultan urang disertakeun dina strategi pelatihan anu saluyu sareng prosés NextMapping ™ kami.

Dina raraga ngadamel latihan 'iteuk' prosés propriétasi kami mastikeun 90% ++ laju ingetan, laju aplikasi 70% dina palatihan pos kerja sareng perbaikan pangukuran jangka panjang dina paluruh padamelan.

Hasil tina réngsé program latihan kalebet:

  • Ngaronjatkeun usaha bisnis salaku pamimpin sareng tingkat kaahlian tim ningkat
  • Ngaronjat inovasi sareng sinergi antara pamimpin sareng tim
  • Ngaronjatna solusi klien kreatif kusabab anggota tim anu terampil sareng dikuatkeun
  • Ngaronjatkeun motivasi sareng papacangan ku sadaya karyawan
  • Ningkatkeun kamampuan pikeun ngarekam sareng nahan bakat lakonan anu luhur
  • Ningkatkeun kapamimpinan sareng alignment tim pikeun nyiptakeun visi sareng misi anu difokuskeun di hareup

Kami nawiskeun program kapamimpinan sareng tim latihan ngaliwatan sababaraha cara pangiriman kaasup pribadi, maya-maya ngalangkungan Zoom atanapi WebEX, palatihan sareng video gamification online.

Sadaya lulusan program kami nampi sertifikasi sertipikat NextMapping ™.