NextMapping Testimonials

CME Logo

Kami nampi umpan balik anu positip pisan ti pamilon simposium kana pangalamanana, ieu anu aranjeunna carioskeun ngeunaan sési anjeun:

  • "Rebalance kumaha kuring nganggo waktos."
  • "Pangaruh kapamingpinan. Sadayana mangrupikeun pamimpin pikeun kahareup damel paduli judul. "
  • "Pamikiran anu kritis sareng faktor kunaon jalmi ngalakukeun hal sapertos kitu."
  • "Kaahlian awéwé diperyogikeun dina waktos damel."

Anjeun parantos ngahasilkeun pangaruh!

Sareng ieu aya tanggapan ti tim kuring:

  • Koncina Cheryl sacara tulus, anjeunna terang-terangan ngabagi carita pribadi anu leres-leres resonasi sareng pamilon kami. Kami ngahargaan hubunganana antara kerja sareng kahirupan nyata; kumaha naon anu lumangsung dina kahirupan anjeun mangrupikeun bagian tina cara urang damel. Anjeunna ahli narik olahtalatah sareng panilitian éksténsif nyokong hal-hal konci na. Alat buku gawé Cheryl mangrupikeun sumber anu saé pikeun kapamimpinan diri salaku persiapan pikeun vérsi pribadi urang ngeunaan masa depan damel.
  • Ngagabungkeun layar héjo sareng produksi propésional ngajantenkeun intina maya ieu ampir saé pisan sapertos anjeunna nyarios sacara pribadi!

Nuhun deui pikeun nambihan nilai anu luar biasa pikeun simposium kami! Kuring bakal tetep nuturkeun kamajuan anjeun nalika anjeun terus masihan wawasan anu hébat kana masa depan damel.

C. Schroeder - Diréktur, CME

Ulasan hadirin karat pikeun Cheryl's Virtual Keynote tina Acara Pangembangan Kepemimpinan Enbridge Gas:

 

"Hatur nuhun ka tim pikeun ngatur acara ieu. Panyatur pisan pikaresepeun sareng nyayogikeun tips anu tiasa dipilampah. "

 

"Kuring mendakan panyaturna energetik sareng anjeunna nyayogikeun saran anu cocog pisan pikeun perusahaan kami."

 

"Cheryl kedahna dipesen kanggo blok waktos anu langkung lami!"

Logo ServiceNow

"Cheryl pidato utama virtual anjeun mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina konperénsi kami - hatur nuhun kana perawatan, kustomisasi sareng intip inspirasional anjeun."

Perencana Acara - ServiceNow

Rapat Taunan EBAA 2020

Rave ulasan pikeun Virtual Keynote Cheryl ti EBAA 2020 Hadirin Konférénsi Online:

 

"Ieu mangrupikeun presentasi anu saé sareng waktuna henteu langkung saé sareng tantangan ayeuna urang sadaya anu ngalaman."

 

"Kuring resep pisan parangkat lunak anu digunakeun ku spiker utama - panginten pangalaman maya pangsaéna anu kuring kantos tingali (sareng anu paling caket kana pangalaman anu kasorang). Reposisi gambarna sakumaha anu cocog sareng naon anu aya dina slide dirina. "

 

"Kuring resep panggunaan platform Cheryl anu ngajantenkeun gampang nuturkeun presentasi na sareng mecah monotoni."

 

"Titik Cheryl ngeunaan milarian paham sareng milarian paduan sareng faktor-faktor anu nangtang ka urang, daripada sacara refleksif ngadorong deui sareng nyobian merjuangkeun faktor-faktor éta, khususna berharga sareng tepat waktuna pikeun industri urang."

 

"Sesi sareng Cheryl dinamis sareng motivasi. Pikiran sareng kapinteran kapamimpinan anu anyar bakal ngabantosan organisasi, upami aranjeunna henteu acan nganggo modél, janten langkung berhasil dina ngawangun tim. "

 

"Kuring ngaraos énergi sareng langkung difokuskeun ka payun tibatan anu tiheula!"

 

"Gagasan kapamimpinan positip anu hébat."

 

"Presentasi Cheryl leres-leres pikaresepeun, sareng kuring terang sababaraha tips anu tiasa kuring anggo nalika damel."

 

"Konektor hébat!"

 

"Panyatur anu hadé dina waktosna - kuring ngaraos langkung hubungan sareng masarakat saatos sési ieu."

 

"Hatur nuhun, Cheryl, pikeun nunjukkeun / nunjukkeun sudut pandang anjeun - presentasi anu hadé!"

 

"Dipikacinta Cheryl!"

 

"Teu sangka NextMapping saé pisan sareng tepat waktuna. ”

 

"Panyatur anu hadé dina waktosna - kuring ngaraos langkung hubungan sareng masarakat saatos sési ieu."

 

"Waktos anu pas pikeun masalah ieu!"

 

"Kuring resep kumaha anjeunna sirah anu nyarios dina handapeun slide na. Kasang tukangna henteu ngaleungitkeun presentasi slide salaku hasilna. ”

 

"Cheryl saé pisan!"

 

"Dipikacinta ieu. Penekanan kana empati diperyogikeun. "

 

"Poll interaktif mangrupikeun tambahan anu saé pikeun presentasi."

 

"Panyatur keynote terang pisan sareng bakal nyarankeun pikeun ka hareup."

 

Asosiasi Bank Mata Amérika

"Éta hebat pisan! Program maya anjeun interaktif sareng pikaresepeun sareng dijaga panongton kantos diteraskeun. Éta tempatna. "

Pupus Konperénsi - EBAA

Northwest-leadership-Seminar-Banner

"Nya urang sajujurna tiasa nyebatkeun keynote Cheryl kagungan panglibatan pamiarsa paling dipikaresep dina taun 50-an sajarah pikeun ngalakukeun kagiatan ieu.
Kalayan tulisan patarosan sareng pamilihan polling pamirsa, pamirsa didamel janten bagian tina pagunemanna - sanés gampang gampil!
Gaya konci Cheryl nyaéta kreatif sareng modél naon anu anjeunna ngobrolkeun ngeunaan 'kapamimpinan dibagi'. ”

Sutradara - NWLS

NRECA-Logo

“Saé pisan. Hatur nuhun! Sareng hatur nuhun deui kanggo presentasi anu hébat, podcast sareng sési percikan. Kuring parantos kéngingkeun seueur umpan balik anu positip pikeun sadayana. Nuhun sakali deui!"

H. Wetzel, Sr. Direktur Pemasaran sareng Komunikasi Anggota - NRECA

Rave ulasan ti BMO Masa Depan Hadirin Acara Gawé:

 

"Séptasi diajar sareng pamikiran anu hébat dina énjing ieu ngeunaan Masa Depan Karya - Nuhun."

 

"Cheryl bungah pisan kami sanggup nyandak anjeun ka palanggan kami di Kanada, panilitian sareng pandangan anu maju anjeun dimana dunya parantos arah! Henteu ngan éta, tapi anjeun pikaresepeun anu leres pikeun digawe sareng. Éta pikaresepeun. "

 

"BMO ngayakeun seminar" Future of Work - How to be a Future Ready Leader "seminar minggu ieu ku Cheryl Cran. Dina dunya otomatisasi sareng digitalisasi, penting pikeun ngarti yén kamajuan sareng téknologi ningkatkeun kamungkinan sukses, sareng ngagaduhan tim anu pangsaéna anu adaptasi sareng tiasa ngarangkul parobihan bakal nyandak hadiah, henteu ngirangan padamelan. Éta ngeunaan ngamungkinkeun tim janten langkung épisién sareng fokus kana kabutuhan inti bisnis. A klien sakali ngawartoskeun kuring yén anjeunna hoyong ngalakukeun kirang perbankan sareng langkung seueur bisnis - éta mangrupikeun léngkah pikeun siap-siap damel kahareup. "

 

"Hatur nuhun, Cheryl, pikeun bengkel anu émut pisan. Anjeun nyababkeun seueur réfléksi kualitas ti duanana klien kami sareng staf kami anu hadir dinten ayeuna. Ogé, hatur nuhun pikeun sidebar anu pikaresepeun: hubungan antara otomatis sareng UBI — paguneman anu saé! ”

 

"Lokakarya anu saé pikeun organisasi siap hareup sareng pamimpin siap payun! Babarengan, hayu urang ngarobah pola pikir "kuring" kana pola pikir "kami"! Abdi ngahaturkeun nuhun pisan kana élmu anu anjeun bagikeun dina lokakarya. Abdi henteu sabar ngantosan maca buku anjeun! ”

 

"Isuk anu mereun sareng pikaresepeun sareng Grup Keuangan BMO Kanada Kanada Perbankan Komérsial kami sareng Cheryl Cran. Téknologi di tempat damel kedah dianggo pikeun nyiapkeun ka hareup kalayan fokus kana kumaha téknologi tiasa ningkatkeun hasil pikeun jalma. Éta mangrupikeun pangalaman muka panon pikeun diajar kumaha anjeun tiasa nyandak tindakan langsung pikeun ningkatkeun mésér tim, adaptasi sareng éksékutip. "

"Cheryl keynote anjeun ngeunaan," Change leadership & The Future of Work, "sampurna pikeun grup pamimpin sareng pikeun mitra global kami.
Tim kami bungah pikeun anjeun di kantor pusat Las Vegas sareng kami ngagaduhan réspon positif ti sadayana dina situs sareng partisipasi aliran langsung.

Urang nempo seueur perbincangan Twitter ngeunaan sababaraha strategi anjeun pikeun ngarobih kapamimpinan sareng masa depan sapertos 'murasiswa' sareng ngarobih silos.

Urang sadayana ngarepkeun kami beuki waktos sareng anjeun!
Hayu urang tetep hubungan pikeun kolaborasi payun - hatur nuhun deui. ”

Pangurus Senior Global, Kualitas - Aristocrat Technologies

Resensi 'téks' Rave ti Hadirin Konperénsi ASQ:

 

"Ieu mangrupikeun presentasi anu paling saé, paling jelas dina konperénsi sadayana."

 

"Ieu cara anu saé pikeun ngadorong partisipasi sareng ngabantosan jalma-jalma hoyong leres-leres ngupingkeun anjeun. Hatur nuhun pikeun ngabagi téhnik inovatif ieu sareng kontén anu saé. ”

 

"Kuring psyched ku énergi tinggi anjeun sarta positivity. Abdi resep nyambung sareng kéngingkeun naséhat anjeun. ”

 

"Heboh, Kenangan, Ngeunah, Dipangaruhan - HATUR NUHUN"

 

"Hatur nuhun! Abdi bakal. Presentasi anu hébat dinten ayeuna. Anjeun ngaguruh !! Abdi badé maca buku anjeun. "

 

"Ngahargaan pisan kana karep anjeun pikeun ngabagi presentasi anjeun sareng sumber daya sanés. Éta nunjukkeun kapercayaan anjeun & henteu paduli nyieun ngan ukur bisnis konsultasi. ”

 

"Suci! @ $ & Pinunjul presentasi! Hatur nuhun."

 

"CINTA interaksi sareng eusi anu nyegerkeun"

 

"Anjeun saé pisan!"

 

"Oh Super awéwé - Hatur nuhun parantos ngantebkeun deui" parobihan mangrupikeun hukum kahirupan "

 

"Anjeun mereun kuring, Cheryl!

 

"Anjeun leres-leres ngainspirasi kuring!"

 

“Hébat! Anjeun ogé nyarios langkung seueur ngeunaan ieu salami presentasi anjeun. Hatur nuhun pisan pikeun ngahurungkeun urang ayeuna. Kuring parantos dirombak. "

 

"Hatur nuhun, anjeun pisan dinamis sareng mereun."

 

"Sesi interaktif anu saé. Hatur nuhun pikeun anu inspiratif sareng praktis! Hebat. "

 

"Dipikacinta. Pasti sorot tina konperénsi éta. Hatur nuhun!"

 

“Pidato keynote hébat !!! Abdi psyched! Kasaimbangan hébat humor, hikmah, Dursasana sareng inspirasi sapertos biasa. Anu pangsaéna dugi ka ayeuna! ”

 

"Endah anu luar biasa sikep ka hareup anu positip anjeun tepa. Hatur nuhun parantos ngainspirasi kami. ”

 

"Sesi pangsaéna dugi ka ayeuna! Energik sareng mereun ”

"Cheryl mangrupikeun pembicara utama pembuka pikeun KTT Keahlian Unplug Inovasi kami di Toronto.

Tina paguneman munggaran urang jelas yén Cheryl terang pisan dina Future of Work sareng nyandak waktos pikeun ngartos tujuan organisasi sareng acara urang. Presentasi anjeunna pikaresepeun sareng inpormasi sareng nyiapkeun dinten urang kalayan sampurna. Kami ngagaduhan seueur pemirsa anu kalebet murid sakola menengah, pendidik, ahli industri sareng pejabat pamaréntah. Sadayana nyandak anu jauh tina biantara Cheryl sareng mairan kakuatan presentasi dina koméntar tanggapanana. Kuring bakal wilujeng damel sareng Cheryl ka payun. "

Namir Anani - Présidén sareng CEO ICTC

"Kuring resep pisan kana pidato intip anjeun. Kuring kapikat langsung sareng resep interaksi. Pangpangna, karep anjeun pikeun masa depan damel sareng bisnis ngajantenkeun presentasi anjeun langkung teu hilap. Punten wartoskeun ka kuring ngeunaan kajadian sareng proyék anu bakal datang dimana anjeun parantos kalibet. Abdi hoyong ngadangukeun anjeun nyarios langkung seueur perkawis inovasi sareng téknologi.

Éta leres-leres resep ngadangu anjeun nyarios. Mudah-mudahan urang pendak, dina waktos anu caket. ”

Kelas 9 Tamu - KTT Inovasi ICTC

"Cheryl mangrupikeun pembicara utama pembuka pikeun Pelatihan Kepemimpinan Nasional AGA taunan kami sareng anjeunna fenomenal!

Keynote na judulna, "The Art of Change Leadership - How to Flex in Flux" sareng pesen na leres-leres waktuna sareng nilai tinggi pikeun pamilon urang. Kami nampi tanggapan positip anu luar biasa ti grup kami ngeunaan gaya pangiriman dinamis Cheryl, polling sareng interaksi Q&A, sareng survey anu anjeunna kirimkeun ka pamilon pikeun kenalkeun pamirsa sareng ngarobih presentasi na. Koncina bubuka Cheryl ngamimitian konperénsi kami kalayan énergi anu ageung - kami resep kana pidéo sareng musik anu ngagaduhan sadayana anu gumbira salami sadidinten. "

J. Bruce  Diréktur Rapat

"Cheryl Cran mangrupikeun panyatur konci kami pikeun acara kapamimpinan taunan kami sareng dina kecap anjeunna luar biasa. Perspektif unik Cheryl ngeunaan masa depan damel sareng naon anu diperyogikeun pikeun perusahaan pikeun aya di ujung ngarah ngahasilkeun nilai anu luar biasa pikeun grup urang. Anjeunna nyéépkeun waktos konsultasi sareng diri kuring sareng tim kapamimpinan ngeunaan budaya anu béda sareng kumaha ngungkit naon anu parantos kami lakukeun kalayan hadé. Pamingpin urang masihan dua jempol pikeun gaya pangiriman Cheryl anu gancang, langsung sareng dinamis. Salaku tambahan, para pamimpin leres-leres resep yén Cheryl ngagabung sareng kami pikeun sosial sonten urang. Anu kuring kapendak penting pisan salaku CEO perusahaan nyaéta survey sateuacan kajadian anu anjeunna lebetkeun kana intina sareng ogé polling sareng SMS sacara real-time anu leres-leres ngempelkeun grup pamimpin anu jelas. Cheryl henteu ngan ukur nyarioskeun perkawis pikahareupeun sareng tren anjeunna leres-leres masihan kami parangkat kapamimpinan parobihan pikeun nyiptakeun tingkat kasuksesan salajengna. "

B. Batz  CEO, Fike

"Kuring henteu tiasa hatur nuhun pisan ka Cheryl pikeun intisari anu inspiratif sareng inpormatip ngeunaan Menarik Parobih Parobih dina KTT Umum Séktor Umum JLT kami 2018. Sesi na pastina resonasi saé sareng pemirsa kotamadya kami, tapi salaku milénial anu tujuan janten tukang ngarobih hiji dinten, Sesi Cheryl badarat pisan sareng kuring. Sareng perwakilan kami henteu tiasa lirén nyarioskeun unsur interaktif kana presentasi anjeunna - éta leres-leres saé ogé cara pikeun ngahubungkeun sadayana, sacara harfiah! "

P. Yung  Pemasaran sareng Komunikasi, Jardine Lloyd Thompson Kanada Inc.

"Cheryl mangrupikeun pembicara utama pikeun konperénsi TLMI taunan kami. Anjeunna kasohor pisan sareng grup kami - intina keynote na nyayogikeun wawasan sareng panilitian ngeunaan kahareup damel aya hubunganana sareng grup anu performa tinggi ieu. Kami resep kumaha Cheryl nambihan taros khusus sapertos gambar tina acara silaturahmi urang sonten sateuacana sareng anjeunna ngarujuk salah sahiji kasuksésan anggota kami bari nyayogikeun wawasan strategis ogé. Interaksi tulisan sareng polling unik sareng nambihan tingkat tambahan tina kaasup positip pemirsa. Kami resep damel sareng Cheryl sareng grup kami ogé bogoh ka anjeunna. "

D.Muenzer Présidén, TLMI

"Cheryl Cran mangrupikeun spiker bubuka buka kami dina Konperénsi Manajemén Fasilitas 2018 CSU sareng anjeunna luar biasa! Pesen nya dina robih, wani sareng kolaborasi pisan anu diperyogikeun ku rombongan urang. Kapayunna henteu matak kasieun nalika aya sadar anjeun mangrupikeun arsiték. Parantos ngabagi alat anu tiasa dianggo anu sadayana urang tiasa uih deui sareng nerapkeun langsung pikeun hasil sukses tim. Panggunaan téks Cheryl sareng pamirsa sareng polling dipasihkeun pisan sareng grup urang aktip sareng aktipitasna nganggo alat ieu. Kuring resep kumaha Cheryl kalayan rela ngajawab ALL patarosan téks kaasup anu nangtang. Pertanyaan tulisan nyukcruk ekspresi masarakat ngeunaan karasa ati. Seueur anu hadir dina ngalaporkeun téks sareng Twitter yén konci konci dinamis Cheryl nyetél nada pikeun konperénsi dua dinten anu suksés. ”

N.Freelander-Paice Diréktur Program Modal, California State University, Kantor Chancellor

"Cheryl Cran mangrupikeun Asli 'Real Deal'

Teu aya spiker motivasi anu langkung saé, ahli psikologi generasional, sareng ngarobih guru salaku kapamimpinan tinimbang Cheryl Cran. Cheryl leres pisan tiasa dipercaya, ikhlas, transparan, sareng pikaresepeun nalika anjeunna nyarioskeun pangalaman hirupna dina kaayaan bisnis sareng padamelan ayeuna.

Kuring teu ngagaduhan resép pikeun nyarankeun anjeunna ka mana-mana perusahaan Fortune 100 anu nuju kaayaan radikal dina tenaga kerja.

Dunya bakal janten tempat anu langkung saé upami aranjeunna nuturkeun naséhat sareng rekomendasi Cheryl ngeunaan harepan pikeun hubungan sareng batur sareng kumaha cara ngungkulanana. ”

C. Lee Presiden, Paguyuban Pagawean Raytheon

"Cheryl Cran mangrupikeun spéker konci kami pikeun rapat kapamimpinan sareng keynote na anu judulna: Framing Our Future - Anjog Parobihan Pikeun Kéngingkeun Aya pesen-pesen na pangiriman anjeunna pas pisan pikeun grup kami.

Panalitiana Cheryl ngeunaan masa depan padamelan sareng perobihan anu kedah dilakukeun ku pamimpin pikeun kalebet waktos anu pas sareng relevan pikeun grup urang. Panalitiana anjeunna sareng kiriman dinamis nyiptakeun nilai anu ageung pikeun pimpinan pamimpin urang anu jelas. Grup kami ogé teras-terasan ngagabung dina tulisan patarosan sareng polling anu Cheryl kalebet dina keynote dirina. Inspirasi babarengan sareng pamendak anu kaberhasilan mangrupikeun sababaraha hal anu nyandak tina konci konci Cheryl.

Acara kapamingpinan urang mangrupikeun kasuksésan anu hébat sareng kami ngempelkeun intina Cheryl salaku sorotan kasuksésan umum. "

B. Murao Wakil Assessor, SM Penilaian

"Cheryl Cran mangrupikeun juru carios utama kami dina konperénsi kapamimpinan urang sareng keynote na anu judulna:" Art of Change Leadership - Make It Happen Make it Matter "mangrupikeun kasuksésan anu hébat sareng tim kapamimpinan toko kami.

Di Rubicon urang ngembang sareng ngalaman seueur parobahan internal anu didorong sareng perobihan anu ditumpukeun sacara internal. Panaliti sareng kustomisasi Cheryl pikeun grup urang ngajantenkeun dampak sareng kami.

Kami ngahargaan tulisan, polling sareng interaksi sareng konten anu tiasa dianggo, ideu anu dipikabutuh sareng ngiringan réspon kana patarosan téks kelompok.

Cheryl nganteurkeun tujuan urang sareng ngabantosan tim kapamimpinan toko urang mikirkeun cara anu énggal sareng luhur ngeunaan parobihan, integrasi bisnis sareng kasuksesan kahareup. "

R. Ngurus COO, Farmasi Rubik

"Cheryl Cran mangrupikeun juru carios utama kami dina konperénsi MISA BC anyar pikeun propinsi IT kotamadya - keynote Cheryl kasohor ku grup kami!

Kuring ngahargaan sajumlah barang kalayan keynote Cheryl - aya kasaimbangan sampurna eusi, panilitian sareng ideu dibarengan inspirasi.

Eupan balik ti hadirin urang luar biasa sareng aranjeunna ngahatur nuhun kamampuan pikeun nyerat patarosan ka Cheryl sareng résponana salira sareng polling pikeun ngiringan grup éta.

Para hadirin ninggalkeun raos keynote Cheryl didesain, diilhami sareng siap nyandak ideu sareng aksi deui ka tempat kerja sareng nempatkeun ka tempat anu langsung pikeun ningkatkeun kasuksésan.

Cheryl ngalangkungan ekspektasi urang! "

C. Crabtree Komite Konperénsi, Asosiasi Sistem Informasi Perbandaran SM (MISA-SM)

"Kuring nyarankeun pisan Cheryl Cran salaku masa depan ahli parobihan sareng parobihan anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun napigasi masa depan anjeun dina dunya parobihan ieu. Kuring kantos gaduh palatih anu saé pisan salami taun di sakola. Palatih hébat atra nalika anjeun ningali hasilna dina sakumpulan individu anu damel sasarengan salaku awak kohesif. Olahraga, musik, jogét - sadayana ngagaduhan hadiah sareng pangakuan pikeun pelatih anu hébat. Pelatihan anu kuring lakukeun pikeun staf kuring mangrupikeun barang liga anu sakedik. Kuring terang yén upami kuring hoyong kinerja tim propésional kuring peryogi palatih propésional. Cheryl Cran nyaéta pikeun Tim Kapamimpinan MyMutual. Urang mimiti patepung sareng Cheryl Cran di 2014 nalika anjeunna dipenta pikeun janten juru konci dina Seminar Broker taunan urang. Cheryl sumping langkung tiheula, patepung sareng para hadirin sareng masihan intina penting dina Robah Anjog. Cheryl mangrupikeun juru konci utama. Cara anu kadua kuring terang Cheryl nyaéta salaku Palatih Eksekutif. Anjeunna parantos janten palatih sareng pembimbing dina kamekaran pribadi kuring salaku CEO. Sareng ayeuna anjeunna éta palatih pikeun Tim Kapamingpinan kami, nangtang ka kami sareng nanggungjawabkeun kami. Tim Kapamingpinan urang nyandak NextMapping Pelatihan Kepemimpinan Online kursus ditawarkeun ku Cheryl Cran. Kursus-kursus na sayogi online sareng ngalebetkeun hiji dina sauran palatih. Urang tiasa nerapkeun naon anu urang diajar dina kaayaan kahirupan nyata kalayan dukungan palatih pikeun tim urang. Cara anu khusus pikeun pelatih sareng konsultasi Cheryl parantos ngabantosan nyaéta:

  • Kajelasan dina misi sareng visi anu ngabantosan urang ningkatkeun nilai karyawan sareng customer
  • Pitunjuk pikeun ngagaduhan 'jalma anu pas' dina tim pikeun ngajalankeun bisnis ka hareup
  • Inspirasi sareng sumber khusus pikeun ngabantosan urang nyewa, ngalatih sareng tumbuh anggota tim kami
  • Prasarana tim kapamingpinan ningkatkeun set kaahlian, tim kerja sareng tahan tanggung jawab kana tujuan
  • Ngabantosan urang pikeun ningkatkeun pamikiran strategis, nyiptakeun budaya kapamimpinan anu dibagikeun sareng ningkatkeun keterlibatan karyawan
  • Ngaronjat tanaga sareng pikagumbiraeun ngeunaan pikahareupeun sareng kumaha urang tiasa nyiptakeun salaku hiji tim ”

V. Fehr - CEO MyMutual asuransi

karang Gables

"Kami ngagaduhan Cheryl kanggo kadua kalina pikeun ngagampangkeun sareng intina mundur 1.5 dinten taunan pikeun karyawan kota urang, warga anu ditunjuk, komunitas bisnis sareng pamangku kapentingan kota anu sanés, sareng éta mangrupikeun kasuksésan anu gedé. Kami parantos sumping anu nyarios yén éta langkung saé taun ieu tibatan taun kamari sareng éta disababkeun ku fasilitasi Cheryl anu ahli sareng ahli, interaksi sareng pamilon sareng persiapan na. Cheryl nyarios sareng masing-masing panyatur tamu ngeunaan agenda sateuacanna acara sareng mastikeun yén agénda na ngalir supados aya pangaruh maksimal pikeun mundur sacara umum. Téma kami nyaéta 'NextMapping' masa depan karya kalebet inovasi, téknologi, kapamimpinan sareng budaya. Alamat keynote na sapanjang mundur kalebet pembukaan, nutup dinten ka hiji sareng nutup poe ka dua. Cheryl ngagaduhan kamampuan unik pikeun nyandak pendekatan anu relevan sareng mereun anu nyiptakeun solusi anu inovatif ogé cara praktis pikeun nerapkeun ideu anu dibagikeun. Dina keynote kabuka na, anjeunna netepkeun nada anu mereun kana masa depan damel kalebet pangaruh téknologi sareng kumaha jalma-jalma kedah adaptasi sareng gancang parobihan. Keynote panutupanana dina dinten ka hiji fokus kana NextMapping masa depan kapamimpinan sareng naon hartosna di masa depan damel pikeun tim sareng pengusaha. Para pembicara dina agenda ngaliput kota-kota pinter, bisnis kelas dunya, inovasi, pamikiran kreatif, pelestarian digital bersejarah, drone sareng seueur deui. Dina dinten ka 2 Cheryl ngarangkep sadidinten satengah sareng ngalebetkeun barang konci tina unggal panyatur kana konci panutupanana. Unggal-unggal urang damel sareng Cheryl kami parantos nguntungkeun tina ningkatna inovasi, sareng gawé babarengan dina tim kota kami. Kami ningali Cheryl salaku bagian integral tina fokus inovasi taunan kami sareng ngarepkeun damel sareng anjeunna sababaraha kali di payun. "

W. Foeman - Clerk Kota Kota Gables Karang

"Cheryl mangrupikeun juru carios utama kami dina Forum Ékonomi Wijaksana UVA sareng anjeunna nampilkeun" Masa Depan Gawé Ayeuna - Naha Anjeun Siap? " Réspon ti pamirsa kami kalebet koméntar sapertos: "Pandangan anu hebat sareng inspirasional kapayunna" "Dipikaresep campuran kapraktisan dibarengan ku dorongan pikeun ngabantosan urang janten langkung inovatif" "Idé Phenomenal ngeunaan kumaha urang tiasa ngabaru sareng ningkatkeun kreativitas waktos nyata pikeun kasuksésan ka hareup "" Panilitian anu saé sareng statistik ngeunaan masa depan damel sareng patalina sareng pendidikan sareng bisnis "" Diideuan ku Cheryl Cran "Kami pasti bakal gaduh Cheryl deui pikeun masihan langkung seueur pandangan ngeunaan masa depan kerja, inovasi sareng parobihan parobihan."

B. Joyce University Virginia di Wise

"Cheryl Cran mangrupikeun kasohor dina konperénsi ISBN urang. Eusi Cheryl sacara sampurna waktosna kanggo kelompok urang C-Level executive sabab ngabantosan aranjeunna ngatur konperénsi anu pinuh ku ideu kana strategi konkrit pikeun mindahkeun organisasi maranéhna maju. Grup kami kalintang bijaksana sareng tiasa kritis pikeun panyatur di luar industri salon sareng spa, tapi keynote Cheryl sacara dinamis sareng pas kana artos. Cheryl ngarobih keynote pikeun grup kami, Masa Depan Karya Ayeuna - Naha Salon Anjeun Siap? sareng pesenna mangrupikeun kasaimbangan anu sampurna dina panilitian, ideu anu aya hubunganana, ngajentrekeun kana masa depan ogé nyiapkeun gangguan anu bakal datang. Béda sareng kaseueuran keynotes, Cheryl sacara proaktif nawiskeun matérial teaser, kalebet pidéo dina blog sareng nawiskeun ogé pikeun survey para hadirin ogé ngayakeun hubungan polling langsung sareng kalebet tanggapanana dina intina. Kami ogé ngagaduhan Cheryl mempermudah diskusi dalang ngeunaan narik bakat luhur sareng kelompokna ngan ukur kamar nangtung. Kami moal ragu nyarankeun anjeunna ka batur. "

V. Diréktur Tate Eksekutif Jaringan Bisnis Spa Salon Internasional

"Cheryl Cran mangrupikeun pembicara utama sareng fasilitator lokakarya pikeun KTT Kepemimpinan Calgary Stampede urang. Koncina: Tim Siap Masa Depan - Kumaha Nyiptakeun Tim Siap Lincah, Adaptif sareng Masa Depan éta fenomenal sareng pikaresepeun pisan pikeun pamimpin jalma urang.
 
Salami lokakarya, seueur pamingpin jalma urang nga-SMS Cheryl salami intina sareng pisan pujian ngeunaan penjelasan anu lengkep sareng réspon asli na. Pamingpin jalma urang bungah ngeunaan konténna sareng hoyong nerapkeun naon anu aranjeunna pelajari kana kalungguhanana. Waktos Cheryl sareng perawatan dina nyiapkeun sareng mastikeun yén anjeunna saé sareng grup kami dipikahoyong pisan kalebet survey pra na ka para hadirin, polling interaktif nalika intina ogé pesen téks patarosan. Cheryl dimodelkeun siga kumaha ngungkit téknologi bari ngiringan sareng mereun jalma pikeun angkat tina 'kuring ka kami'. 
 
Cheryl nyayogikeun wawasan anu hadé kana tren ka hareup anu mangaruhan bisnis sareng anjeunna masihan sababaraha ideu kreatif ngeunaan kumaha urang tiasa ngungkit kasuksésan urang. Pendekatan Cheryl intuitif, dumasar kana panilitian sareng interaktif anu pas pisan pikeun grup pamimpin anu jelas. "
 
D. Bodnaryk - Diréktur, Jasa Jalma 
Pameran Calgary sareng Stampede Ltd.

"Kuring resep ngiringan Cheryl Cran pikeun kelompok anu ageung pikeun lokakarya padamel, diwangun ku sababaraha ratus padamel. Cheryl nampilkeun The Future of Work is Now - Naha Anjeun Siap pikeun acara anu panjang dinten ieu. Anjeunna henteu ngan ukur alamat intina, tapi ogé sinopsis panutup pikeun ngagedékeun rasa / hartosna anu ngajantenkeun pangalaman para hadirin. Kami ngahargaan pangabisa na pikeun ngasupkeun aspék sadaya kagiatan sadidinten nalika nyimpulkeun panutupanana - unik sareng intuitifna dina keun keun budaya grup leres-leres menonjol. Sing saha anu hadir sadidinten ngajelaskeun keynote pangiriman Cheryl salaku mereun sumanget sareng enerjik. Hiji jalma ngabagi yén anjeunna nyiptakeun seueur tanaga, éta gampang gumbira ngeunaan naon anu lumangsung di rohangan. Koncina sareng panutupan Cheryl mangrupikeun unsur konci lokakarya sadidinten urang, nambihan pisan kana 'kasuksésanna. Urang pasti bakal nimbangkeun damel sareng anjeunna deui sareng kuring nyarankeun pisan Cheryl Cran salaku panyatur pikeun organisasi anu nyanghareupan parobihan atanapi anu hoyong hoyong ngajajah topik transformasi, prosés bisnis, atanapi motivasi. Hatur nuhun, Cheryl pikeun anjeun gaduh cara anu saé ku kecap. "

L. Tangkal Langkung Mahal

"Cheryl pas pisan mutlak pikeun KTT Futures kami - kami gaduh sakumpulan pamimpin serikat kiridit anu jelas yén aranjeunna bangga janten siap-siap sareng Cheryl nangtang aranjeunna pikeun mikir langkung kréatip, pikeun mantengkeun pendekatan inovasi ogé pikeun ngawangun strategi ka hareup dumasar kana réalitas parobihan anu gancang dina industri jasa kauangan. Kami bakal nyarankeun Cheryl Cran salaku masa depan ahli damel sareng spéker. ”

J. Kile Sasaran Summit Éksprési Union Éktor Kredit

"Presentasi Cheryl ngeunaan Future of Work nawiskeun sajam interaktif sareng pikaresepeun pikeun ngamimitian acara urang. Tamu kami khususna resep kana partisipasi audién sareng tindakan dumasar-bukti yén aranjeunna langsung tiasa nyandak deui ka timna pikeun dipraktekeun. Anjeunna ngetrokkeun ka luar taman pikeun pamirsa 350 HR, ahli rekrutmen sareng pamekaran bakat. "

J. Palm, Diréktur Ngatur TeamKC: Kahirupan + Bakat

"Dina acara staf taunan urang, Cheryl ngirim alamat kecap konci inspirational sareng informatif ngeunaan masa depan damel sareng dampak na ka urang. Anjeunna didamel raket sareng urang pikeun ngarobih alamatna pikeun mastikeun ieu bermakna sareng relevan pikeun staf kami. Obrolan Cheryl sacara provokatif sareng dikirim kalayan énergi positip. "

LN, Kapala Pegawai Eksekutif SM Pension Corporation

BASF

"Cheryl mangrupikeun ahli tamu dina konperénsi pimpinan taunan urang - anjeunna nunjukkeun ngeunaan kapamimpinan parobahan sareng recruiting bakat. Dina tingkat anu luhur, kami mendakan pendekatan Cheryl, hubungan sareng tim pimpinan sareng modél anu dipasihkeun persisna saluyu sareng tujuan urang konperénsi. Hasilna mangrupikeun hal anu ditinggalkeun ku urang hoyong terang langkung seueur ngeunaan siklus parobihan sareng kanggo neuteup langkung caket kana kumaha carana ngadukung pamingpin urang langkung fleksibel sareng lincah kalayan parobihan anu lumangsung. "

WB, Panilitian & Pangwangunan BASF

Asosiasi Agri-Marketing Nasional

"Grup kami dipeunteun Cheryl 10 kaluar tina 10 salaku speaker utama kami. Anjeunna mangrupikeun spiker keynote dipeunteun kami dina konperénsi kami. Anjeunna ngaleuwihan ekspektasi urang! "

CEO Asosiasi Pemasaran Agra Nasional

karang Gables

"Cheryl damel kami di tempat mundur anu mimiti di kota. Undur ieu museur kana topik anu lega pikeun inovasi sareng parobihan kapamimpinan. Kami ngundang panyatur kana mundur kami anu janten nasabah internal sareng éksternal pikeun organisasi kami. Kaparigelan Cheryl tiasa ditingali dina sagala rupa kalebet perencanaan sateuacanna dina acara sareng nalika mundur satengah dinten-satengah. Salami mundur éta, Cheryl mahér dina ngiket sareng ngabantosan unggal pamimpin nyusun masa depanna pikeun diri sareng bisnis. "

W. Foeman Kota Gables Karang

"Kuring parantos damel sareng Cheryl sababaraha kali sareng unggal acara anjeunna ngetrok ka luar taman. Anjeunna ngupingkeun naon anu anjeun peryogikeun sareng naon anu anjeun nyobian ngahontal ku acara anjeun, anjeunna nyandak pesen praktis kalayan visual anu berkesan anu tiasa ngainspirasi pemirsa. Evaluasi tina presentasi Cheryl mangrupikeun tanda anu luhur pisan. Anjeunna otentik, dinamis sareng propésional. Anjeunna nganteurkeun unggal waktos! "

Kapala Pegawai Eksekutif Yayasan CREW Network

SFU

"Kami ngajak Cheryl ngiringan sareng urang salaku spiker keyn dina konperénsi 2017 Kanada Kanada pikeun konperénsi Universitas Neraskeun Universitas. Kata kunci Cheryl "Anjog Dina The Currents Of Change" sampurna pikeun urang pendidik. Cheryl disiapkeun ku cara nalungtik hadirin urang sateuacanna sareng anjeunna ngarobihkeun omonganna pikeun ngatasi kaperluan unik sareng kontéksna. Delegasi konperénsi aya anu ngahargaan kana ieu dicocogkeun. Kincir Cheryl nantang pamikiran urang ngeunaan kumaha urang kedah ngembangkeun pola modél inovasi salaku pamimpin sareng kumaha urang kedah nyiapkeun siswa pendidikan pikeun janten siap pikeun padamelan masa depan. Modél Cheryl dina siklus parobihan sareng dina opat tahapan pikeun ningkatkeun kapamingpinan mangrupikeun parabot anu mangpaat anu tiasa urang angkat sareng diterapkeun langsung. Kami menghargai pendekatan kolaborasi anjeunna ka arah konperénsi kami anu suksés pisan. "

Dekan pro Belajar Lifelong Universitas Fraser Simon

Appirio

"Cheryl Cran mangrupikeun speker anu nutup kanggo pamiarsa Wisata Pakaryan 2017 urang di Atlanta sareng Chicago, sareng anjeunna parah luar biasa! Énergi anu saé pikeun nutup dinten sareng pamiarsa masihan inspirasi pikeun nyandak tindakan. Kaayaan panalungtikan Cheryl kapayunna nyorot kabutuhan pikeun fokus kana pangalaman pagawe salaku sarana pikeun nyiptakeun pangalaman pelanggan anu hadé. Anjeunna nyayogikeun duanana ideu sareng solusi pikeun para pamimpin janten kapayunna siap siap. Eupan balik tina hadirin anu saé sareng aranjeunna resep kumaha Cheryl leres-leres dilakukeun aranjeunna! Cheryl mangrupikeun pamuter tim anu leres. Kajadian kami mangrupikeun kasuksésan gedé, sareng kami hatur nuhun dirina pikeun bagian na. "

Diréktur Marketing Appirio

Proyek Dunia / Analis Bisnis Dunia

"Kami nembé ngagaduhan ahli Future of Work Cheryl Cran salaku Speaker Utama dina Konperénsi Analis World Project / Business taunan kami, sareng dina kecap anjeunna luhung! Hadirin anu dipeunteun Cheryl salaku salah sahiji panyatur konci utama sareng intina "Masa Depan Gawé Ayeuna - 5 Parobihan Radikal pikeun Masa Depan" mangrupikeun kasohor. Pendekatan konsultasi Cheryl kana intina janten ngahargaan pisan - anjeunna nyayogikeun data anu disurvei ti para hadirin sareng dina intina anjeunna nyayogikeun solusi sareng ideu anu khusus anu tiasa dilaksanakeun langsung pikeun pemirsa. Kombo énergi dinamis, kapamimpinan panginten, kontén anu saleresna sareng relevan dibarengan ku gaya anu pikaresepeun sareng pikaresepeun mangrupikeun pendekatan anu sampurna pikeun kelompok pamimpin proyék sareng analis bisnis anu béda. Kami ngarepkeun kasempetan kanggo damel sareng Cheryl deui. ”

Diréktur Acara Grup ProjectWorld*BusinessAnalystWorld

"Atas nama Zona Inovasi Hukum sareng LexisNexis Kanada, kuring hoyong hatur nuhun pikeun presentasi keynote anjeun dina Summit Inovasi urang dina Senén. Eupan balik anu kami tampi ngeunaan acara sareng keynote anjeun, khususna, teu aya anu positif tapi positip. Presentasi anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun urang pikeun ngiringan dinten, ngahémat inovasi dina rasa anu langkung lega. "

Ménéjer proyék Tim Summit Inovasi Hukum

"Kami ngagaduhan Cheryl hadir," Kapamingpinan Transformasional - Breaking Down Silos "dina konperénsi nasional PRSM urang sareng anjeunna pencét sareng rombongan anu bisa dibédakeun. Dina profésional fasilitas ritel, seueur anggota pergaulan urang anu ditantang sareng cara kolaborasi, innovate sareng mingpin dina tingkat anu langkung luhur. Rapat Cheryl nyayogikeun panalungtikan ngeunaan masa depan pagawéan, wawasan provokatif dina kapamimpinan anu diperyogikeun, sareng ideu anu wawasan kumaha ngapung silos sareng ngawangun budaya anu leuwih kolaborasi sareng kreatif. Gaya dirina tina énergi anu saé sareng nganggo interaksi anu pikaresepeun, klip pilem sareng wawasan video tiasa mangaruhan. Cheryl nyayogikeun sauran pikeun tindakan sareng conto 'kumaha' janten pamimpin transformasional anu tiasa mingpin parobihan ayeuna sareng kana masa depan damel. Salaku hasil tina padu Cheryl sareng rating anu luhur, urang mutuskeun bakal balik deui anjeunna ka hadir dina Konperénsi Mid-Year urang. "

Wakil Présidén Kamekaran Profesional Paguyuban PRSM

"Kami ngagaduhan Konperénsi Gartner taunan pikeun Pusat Data, Prasarana, & Profesional Operasi sareng kami nyandak deui Cheryl Cran, masa depan ahli sareng parobihan kapamimpinan, kanggo nampilkeun salaku bagian tina jalur kapamimpinan urang. Kepemimpinan sési Cheryl's @ Inti Parobihan parantos dipesen sareng lengkep sakali deui taun ieu. Hadirin anu saé pikeun pamimpin IT urang milari solusi anu nyata, ideu sareng inspirasi nalika aranjeunna ditugaskeun pikeun ngaktipkeun, mangaruhan sareng ngarobih tempat damelna pikeun masa depan damel. Cheryl nganteurkeun naon anu diperyogikeun sareng seueur deui - panilitian sareng statistik na, anu dipidangkeun dina pidéo, sareng gaya langsung interaktifna mangrupikeun hit anu leres sareng grup kami. Kami ngarepkeun damel sareng Cheryl deui. "

Gartner Ringkesan

"Cheryl Cran, Ahli Usaha sareng Ngarobih Kapamingpinan anu leres-leres hebat kalayan kecap konci" Masa depan Pakaryan - Saréréa mangrupikeun Pamimpin Parobihan "- urang ngagaduhan koméntar sapertos" Cheryl mangrupikeun juru konci anu paling hadé anu kantos urang kantos "ogé "Gaya ngagunakeun Cheryl sacara interaksi sapanjang kalayan kontén anu pikaresepeun sareng compelling parah". Masing VIP kami masing-masing nampi salinan buku Cheryl "Art of Change Kapamingpinan - Transformasi nyetir Dina Dunya Paced Cepot" sareng bungahna ngobrol sareng Cheryl saatos kecap konci na nalika anjeunna nandatangankeun masing-masing salinanna. Cheryl sareng manajer kantor na Michelle nyaéta tim dinamit - gampang damel sareng sateuacan, salami sareng saatosna. Hatur nuhun Cheryl pikeun ngabantosan kami pikeun masihan nilai anu pang luhurna pikeun para hadirin AIIM 2017 ″

G. Clelland, Kajadian VP AIIM

GEA

"Kami ngagaduhan Cheryl ngiluan urang salaku Speaker Keynote pikeun Konferensi GEA kami di Puerto Vallarta dina Januari 2017. Kakuatan petunjuk Cheryl Masa Depan Pertanian AYEUNA! éta kasuksésan utama kalayan panongton urang anu ngraihkeun ka palanggan sareng konsumén dina industri pertanian. Nya langsung gaya anu narik sareng panginten pamustunganana ngadorong hasil damel sacara rame dina grup urang. Cheryl nyayogikeun wawasan ngeunaan masa depan kapamingpinan sareng kumaha kapamingpinan mekar dina réspon kanaékan téknologi sareng parobahan demografi. Anjeunna nantang grup pikeun mekar kaahlian kapamimpinan ku cara ningkatkeun 'sistem operasi' anu kalebet langkung kreatif, inovatif sareng ningkat pangabisa pikeun mingpin tim multi generational. Strategi nya pikeun ngarencanakeun sareng ngaropéa éta muka panon sareng kami resep yén anjeunna nyayogikeun 'panggero pikeun tindakan' pikeun pamiarsa balik deui ka tempat-tempatna. Cheryl mangrupikeun hit utama sareng grup kami! "

CEO GEA Ladang Panyiaran AS

"Cheryl Cran mangrupikeun inti kami pikeun konperénsi Uni Kredit Pusat sareng anjeunna mangrupikeun pilihan anu sampurna! Keynote na dumasar kana buku énggalna, The Art of Change Leadership mangrupikeun anu diperyogikeun ku pamimpin Union Credit kami. Seueur para pamimpin mairan yén aranjeunna diajar anu anyar, yén aranjeunna ngahargaan kana pendekatan Cheryl pikeun kahareup damel sareng ngarobih kapamimpinan. Gaya keynote na nyaéta pikaresepeun, interaktif, pamikiran provoking sareng kaseueuran sadayana nyayogikeun ideu praktis anu tiasa diterangkeun pamimpin langsung. Cheryl mangrupikeun sorotan konperénsi kami. ”

Puseur 1 Kredit Uni

"Cheryl Cran disarankeun pisan ku grup Kaiser sanés anu parantos anjeunna damel sareng- sareng kami nembé ngiring janten Keynote Speaker panutup pikeun rapat taunan urang - naon anu pas pisan! Pesen Cheryl sacara lengkep ngarobih dumasar kana bisnis urang, pamirsa anu beragam sareng anjeunna nutup konperénsi kami kalayan saé. Anjeunna tiasa ninun dina kontén tina unsur sanés program ogé ngadaptarkeun tantangan unik anu diungkulan ku jalma dina tim kami sareng nyayogikeun ideu anu mereun. Latar bisnisna sareng pangalaman babarengan sareng wawasan intuitif sareng pangiriman dinamis na nyayogikeun inspirasi pikeun grup kami sareng mangrupikeun cara anu saé pikeun ngabungkus konperénsi kami! "

Kauntungan Karyawan Federal VP Kaiser Permanente

di & t

"Cheryl Cran sanés Sheryl Crow tapi anjeunna bintang batu teu kurang-kurang! Kami ngagaduhan Cheryl salaku panutupan utama pikeun panutupan serangkaian program pikeun tim kapamimpinan urang. Cheryl damel sareng kami dina langkung ti belasan acara dimana anjeunna ngantunkeun ka sakitar 6000 pamimpin di tim siap payun. Kamampuhna pikeun ninun pesen-pesen ti anu nampilkeun anu sanésna, kamampuan na pikeun ngiringan grup kalayan humor, pikaresepeun, kaaslian sareng pamikiran provokatif rada ngan saukur endah sareng PASTI anu urang peryogikeun caket kana acara urang. "

Universitas VP AT&T

"Cheryl Cran mangrupikeun dinten 2nd dinten Keynote kami dina subuh pikeun konperénsi taunan Séptémber 2016 sareng dina kecap 'WOW!' Cheryl mawa énergi anu luar biasa, wawasan, pamanggih anu tiasa dianggo sareng langkung seueur dina konci keyina. Grup kami resep anjeunna gaya pikaresepeun sareng inpormasi kaasup gaduh pesen téks pamiarsa sareng nganggo média sosial pikeun nanyakeunana nya éta sapanjang keynote - hip pisan! Anjeunna ngagaduhan kami seuri sareng anjeunna kedah urang nyandak tampilan anu saé pikeun diri pikeun ningali naha urang nuju ngarobih pimpinan. Kanyaah ngeunaan kasaimbangan interaksi pamirsa babarengan sareng modél anu kuat pisan anu nyayogikeun jalma pikeun 'kumaha' janten langkung kreatif sareng kumaha langkung adaptasi pikeun masa depan damel. Saréréa ngantunkeun sési perasaanna dibéré kakuatan, manasanana sareng siap ngurus masa depan ayeuna! "

J. Moore Masarakat Profesional Perawatan Kaséhatan Keuangan SM

"Cheryl Cran mangrupikeun panyatur utama dina Konperénsi Pamaké - sareng dina kecap anjeunna 'pikaresepeun'. Keynote na "Leading Change in a Fast Paced & Technological Workplace," sampurna pikeun kelompok profesional Podomoro kami. Jalma-jalma resep kana pangiriman gancang sareng langsung sareng modélna anu nunjukkeun 'kumaha' janten pamimpin parobihan sareng katerampilan anu diperyogikeun. Fokus kana solusi kréatip waktu nyata penting pikeun grup ieu sareng barang-barang tindakan masihan sadayana jalma sababaraha barang anu mangpaat pikeun nempatkeun kana padamelan éta. Cheryl modél naon anu anjeunna carioskeun - sateuacan, salami sareng saatos intisari anjeunna fleksibel sareng gampang dianggo. Kami bakal nyarankeun Cheryl pikeun konperénsi anjeun! "

Tricia Chiama, Koordinator Sr., Atikan sareng Pelayanan Pembelajaran pangaweruhan

"Cheryl Cran mangrupikeun asét konci pikeun Rapat Umum Tahunan kami, mawa énergi sareng pikagumbiraeun salaku speaker konci urang dina buka tur nutup konperénsi urang. Cheryl ngabagikeun wawasan sareng pengetahuan dirina ngeunaan masa depan damel sareng ngarobih kapamimpinan, ngarobih presentasi dirina pikeun bisnis sareng pamirsa urang. Urang damel raket sareng anjeunna pikeun mastikeun olahtalatah sapanjang pasamoan saluyu, relevan, sareng nilai tinggi pikeun kelompok pasangan urang. Anjeunna ngabantuan mere ilham tim kami, ninggalkeun jalma-jalma kalayan ideu anu aranjeunna tiasa langsung ngalaksanakeun tindakan dina dunya ayeuna sareng gancang-gancang gaw. Kami nganuhunkeun pisan gaduh Cheryl salaku konci sareng hatur nuhun pikeun sumbangan nya dina motivasi firma urang mikir sareng bertindak béda pikeun ngahontal kasuksésan di hareup. "

Pat Kramer, CEO BDO Kanada

SilkRoad

"Cheryl Cran mangrupikeun panyatur konci kami dina Konperénsi SilkRoad taunan kami sareng dina kecap anjeunna luhung! Hadirin HR anu cerdas dina téknologi urang parantos leres-leres katingali ku gaya Cheryl sareng pangiriman eusi anu penting pisan, relevan sareng penting ngeunaan kapamimpinan parobihan sareng masa depan damel. Cheryl nangtang urang sadayana pikeun 'ningkatkeun OS kapamimpinan urang' sareng ngungkit kreativitas urang sacara real waktos. Anjeunna nyayogikeun kontéks anu diperyogikeun pemirsa pikeun ngartos kumaha ngarah sareng ngatur parobihan anu mangaruhan. "

J. Shackleton, CEO SilkRoad

"Cheryl mangrupikeun salah sahiji narasumber keynote kami dina puncak pamimpin taunan urang - Koncénsi Cheryl's Future Future Work Is Now mangrupikeun pas pikeun kumpulan urang. Industri finansial aya dina parobahan sareng gangguan anu ageung - Cheryl nyayogikeun panalungtikan sareng alat pikeun pamingpin urang ningkatkeun kréativitas sareng inovasi nalika ngilu. Pesan pesen na ngabantosan pikeun ngingetan ngeunaan hal-hal anu kedah urang laksanakeun salaku pamingpin anu janten inspirasi kamekaran sareng inovasi. Video sareng statistik sareng conto studi kasus anjeunna masihan ka perusahaan anu nuju ka payunna strategi padamelan ngabantosan masihan kontéks naon anu parantos urang lakukeun leres-leres sareng naon anu tiasa urang teruskeun ningkatkeun. Pimpinan pamimpin kami anu diilhuan sareng Cheryl ngaungga pesen-pesen konci ti panyatur sateuacana anu ngajantenkeun kecap konci anu hadé pikeun konperénsi urang! ”

L. Kulitna CEO Pertama Kulon

"Kami ngagaduhan Cheryl salaku spéker utama kami sareng presentasi na" The Energetic States - The Secret to Productivity and Performance in the Workplace "ditampi pisan ku utusan urang. Survei pra-acara Cheryl, anu kami kirimkeun atas nami anjeunna, ngamungkinkeun anjeunna ngaropea programna sareng dumasar kana réspon anu ditampi, anjeunna ngembangkeun presentasi anu dieusi ku énergi anu hébat ti mimiti dugi ka akhir. Panilitian Cheryl kana masa depan damel sareng stratégi na tentang kumaha cara mingpin parobihan ku ngamangpaatkeun énergi parantos maju. Hatur nuhun Cheryl! ” T. Tse Pangatur, Kajadian Akuntan Profesional Chartered of British Columbia

"Intisari Cheryl Cran" Masa Depan Karya - Naha Anjeun Sanggup "Blok sampurna sareng téma Konperénsi HRIA 'Navigating Booms and Busts'. Cheryl nyéépkeun waktos pikeun leres-leres kenal sareng hadirin urang sateuacan nganteurkeun intisari nutup ieu. Survei pra-konferensi Cheryl sareng kadatanganana énjing-énjing sési pikeun ningali presentasi sadinten pikeun ninun eusi aranjeunna kana koméntar penutupan anjeunna luar biasa. Pamakéan Cheryl ngeunaan panilitian, alat padet pikeun ngabantosan kami kalayan 'kumaha' sareng gaya interaktif anu pikaresepeun mangrupikeun kasohor ku pemirsa anu jelas. Anjeunna ngiringan grup ngalangkungan patarosan téks sareng hashtag Twitter kami nuju tren nalika sareng saatos sési na. Cheryl mangrupikeun kasenangan mutlak pikeun digarap. "

J Chapman, CMP Institute of Human Resources of Alberta

"Cheryl Cran sambel éta kaluar tina taman! Cheryl mangrupikeun keynote pambuka dina konperénsi taunan urang dina April 1st, 2016 sareng mangrupikeun ngamimitian anu sampurna pikeun dinten ieu. Anjeunna pikaresepeun, motivating, kalayan seueur seuri hébat sapanjang! Pesen na éta pikeun topik-topik anu relevan sareng tempat kerja ayeuna. Abdi bakal nyarankeun pisan pikeun konperénsi anjeun! "

Kursi Konperénsi CUMA

"Nuhun deui sési anu NGAGAMANG kamari. Riungan kuring mangrupikeun hal anu sesah pikeun disenangkeun, sareng kuring langsung nampi seueur tanggapan positip saatos pidato anjeun. Anjeun gaduh tim énergi, perhatian sareng ilubiung dina naon konperénsi terakhir tina kickoff 2 dinten. Sanés padamelan anu gampang. Abdi nyarankeun anjeun iraha wae! Hatur nuhun deui sareng kuring ngarepkeun jalan urang tiasa nyebrang dina waktos anu caket. ”

CBC & Radio-Kanada Média Solusi

"Cheryl Cran mangrupikeun spiker konci siang kami di Konperénsi NOHRC 2016 urang - keynote her with 2020 Visi - Change Kapamingpinan pikeun Profesional HR janten leres pikeun grup HR urang! Pintonan dirina pikeun ngarobih kapamimpinan sareng siap pikeun masa depan damel ayeuna persis naon anu urang sadayana kedah didangukeun. Cheryl kedah naroskeun pamirsa urang, berinteraksi, tweeting ambek-ambekan sareng nyerat patarosan anu anjeunna langsung ngawaler langsung sareng mikir. Kami nampi tanggepan anu langkung ageung tina pamiarsa urang - kami pasti bakal nyarankeun Cheryl Cran pikeun konperénsi atanapi acara anjeun! ”

Pupuhu Konperénsi NOHRC 2016

"Kami kagungan Cheryl Cran salaku panyatur konci kami pikeun rapat klien kami anu anyar sareng pesen na tina" Anjog Parobihan Dina Tempat Paced & Téknologi Gancang "aya dina titik. Kami hoyong ahli anu bijak sareng jalma ahli anu tiasa nganteurkeun pesen ka klien kami anu bakal nambihan nilai pikeun aranjeunna dina industri kasihatan sareng ogé nyayogikeun olahtalatah di tempat kerja anu robih. Gaya Cheryl anu senang-senang bari ngantunkeun pesen anu penting sareng diperyogikeun ngeunaan pendekatan 'leadership leadership', kolaborasi sareng generasi sareng ngamangpaatkeun téknologi nampi para hadirin urang kalayan sumanget pisan. Kami naroskeun pesen 'candak' anu tiasa dilarapkeun sareng Cheryl masihan éta sareng seueur deui - kami pasti bakal damel sareng Cheryl deui ”.

Korsi / Pangatur Kalima Gagasan Tujuanana Penjagaan Kaséhatan Gawé 2015

"Cheryl Cran mangrupikeun panyatur utama pikeun Forum Kepemimpinan Perhotelan, bagian tina Hotel Internasional, Motel & Restaurant Show. Pemirsa pamimpin industri silaturahmi sareng murid urang nampi pesen Cheryl ngeunaan 'kapamimpinan babarengan' sareng kabutuhan pikeun ningkatkeun sistem operasi kapamimpinan na. Presentasi Cheryl mangrupikeun multidimensional sareng narik berkat interaksi audiénna, humor, sareng téknologi. Cheryl ngadorong para pamiarsa pikeun ngirim sms sareng tweet sapanjang - dorongan anu hébat kana tingkat Dursasana. Tanggapan anu ditampi ti para hadirin urang positip pisan, sareng anjeunna mangrupikeun tambahan anu saé pikeun program konperénsi kami. "

K.Moore, Sutradara Konvénsi & Acara Amérika Hotel & Pondok Asosiasi

Omnitel

"Cheryl Cran ngagampangkeun pasamoan Stratégi Eksekutif taunan kami dina bulan Pébruari 2014 sareng kami bungah kalayan hasilna. Kalayan pitulung Cheryl urang kami tiasa memfokuskeun deui sareng kéngingkeun kajelasan dina pesen mérek kami ka konsumén kami, naon anu kedah kajantenan internal pikeun minuhan janji mérek sareng naon anu urang salaku pamimpin eksekutif kedah ngarobih pikeun mingpin perusahaan kana tingkat kasuksésan anu salajengna . Cheryl nyéépkeun waktos sareng kuring sareng tim sateuacan rapat strategi dina séri telepon konperénsi pikeun ngumpulkeun input sareng data pikeun ngabantosan arah rapat strategi. Anjeunna nyiptakeun survey online pikeun ngumpulkeun inpormasi sareng pandangan pribadi ngeunaan tantangan sareng kasempetan pikeun perusahaan sareng kumaha tim eksekutif ningali masa depan. Cheryl ngagaduhan kamampuan unik pikeun ngumpulkeun data sareng kontén anu luar biasa, ayak ngalangkunganana teras nyayogikeun jalur anu jelas sareng saderhana anu ngabantosan para pamimpin sareng bisnis pikeun berkembang. Gaya na langsung tapi pikaresepeun sareng anjeunna jero pisan kana pertumbuhan pribadi anu diperyogikeun ku masing-masing individu supados anjeunna tiasa masihan kontribusi dina tingkat anu langkung luhur pikeun tujuan umum perusahaan. Cheryl salaku ahli kapamimpinan mangrupikeun konsultasi, kréatip sareng hasil fokus kami ngarepkeun damel sareng anjeunna deui. "

Ron Laudner, CEO Komunikasi Omnitel

"Presentasi Cheryl Cran ka grup Eksekutif urang, Pamimpin senior sareng nu sanés dina kecap, JELAS! Urang gaduh konferensi kapemimpinan dua-taun sareng Cheryl mangrupikeun juru panutup pikeun acara dua dinten urang. Kamampuhan dirina pikeun ninun dina eusi anu aya dina kaayaan perusahaan ogé hadir dina cara anu pikaresepeun, cerdas sareng pamikiran anu narik pisan. Kami parantos gaduh tanggapan anu ageung positip ti sési Cheryl kalayan koméntar yén pesenna mangrupikeun hubungan anu sampurna pikeun acara dua dinten sareng aranjeunna nampi inspirasi sareng daék mindahkeun pendekatan maranéhanana dina pagawéan salaku hasil tina nguping dirina. "Cheryl mawa panalungtikan, kamampuan nyambung, intelijen global sareng seueur deui ngabantosan konperénsi kami pikeun kasuksesan anu luar biasa."

D. Dumont, Laboratorium Eksekutif HR HR

"Petunjuk Cheryl Cran on Lead Change sareng 2020 Visi leres dina artos! Anggota EO Arizona Bab kami nyaéta pangusaha anu ngagaduhan usaha anu suksés sareng aranjeunna diréspon ku eusi sareng relevansi bisnis ti presentasi Cheryl. Anjeunna ngagaduhan kamampuan unik pikeun zona dina keragaman kelompok - urang ngagaduhan langkung ti tilu belasan industri di pamirsa - sareng anjeunna tiasa nyayogikeun panalungtikan anu saékeun anu ngabuktikeun kabutuhan pamimpin bisnis pikeun ngakibatkeun parobahan pikeun ngembangkeun bisnis anu ngamangpaatkeun efektif kaahlian komunikasi sareng lingkungan kerja multigenerasional. "Solusi robih anjeunna kalebet téknologi leveraging, strategis ngagunakeun média sosial, ngagésér deui sistem operasi kapamimpinan sareng seueur deui. Umpan ti kelompok wirausaha urang anu hadir nyaéta aranjeunna ngira yén Cheryl's Keynote nyayogikeun aranjeunna paling penting nyandak nilai imah tibatan naon waé anu parantos dihadiran dina kagiatan diajar sateuacana. "Kami pasti bakal damel sareng Cheryl deui!"

Organisasi Eksekutif, Rencana Pangsiun Pensiunan Arizona

"Cheryl Cran mangrupikeun spiker konci nutup kami dina konperénsi GAM pikeun auditor internal - naon anu pas pisan! Presentasi nya ngeunaan Robah Anjog éta langsung pikeun tangtangan sareng kasempetan pamingpin urang di industri urang. Survei acara sateuacanna Cheryl ngempelkeun intél pemirsa anu ngabantosan anjeunna pikeun ngaropea lengkep presentasi na. Salaku tambahan, anjeunna angkat ka luhur sareng sajabina ku nalungtik presentasi sateuacanna ngahijikeun komponén anu aya hubunganana sareng presentasina. Anjeunna pikaresepeun, langsung sareng nyayogikeun stratégi kapamimpinan anu provokatif sareng pikaresepeun pikeun grup kami. Dipikacinta yén anjeunna nyayogikeun "barang tindakan" di akhir pikeun jalma-jalma nyandak ide sareng ngalaksanakeun dina setting praktékna. Kuring nyarankeun pisan Cheryl pikeun acara atanapi konperénsi anjeun. "

Diréktur, Konperénsi Institute of Auditor internal

"Cheryl Cran mangrupikeun panyatur konci kami dina dinten ka-2 Konperénsi UniverCITZy pikeun Kamentrian Téknologi SM, Inovasi sareng Layanan Warga sareng anjeunna ogé ngayakeun bengkel tindak lanjut ogé ditujukeun ka Tim Eksekutif kami nalika sarapan. Intina keynote Cheryl sareng Visi 2020 sareng lokakarya na Pamimpin Évolusionér luar biasa! Anjeunna leres-leres ngagaduhan pemirsa urang duanana hirup sareng langsung pemirsa jauh hoyong langkung. Gaya pangiriman unik Cheryl kalebet ngahubungkeun gancang sareng raket sareng kelompok, nyayogikeun konsep anu ngagunasika sareng mikir, ideu praktis sareng solusi pikeun urang laksanakeun. Musikna ngagaduhan kami nari dina korsi kami, interaktivitas anu parantos kami aktipkeun sareng konténna ngajantenkeun kami ngembangkeun pamikiran urang. Kami pasti bakal damel sareng Cheryl deui! "

S. Biblow, Penasihat Senior, Kinerja Jalma & Organisasi SM Kamentrian Téknologi, Inovasi sareng Jasa Warga