NextMapping Testimonials

Rave ulasan ti BMO Masa Depan Hadirin Acara Gawé:

"Hébat pangajaran sareng sési provokasi dina isuk ieu dina Future Work - Hatur nuhun."

"Cheryl bungah kacida ku kami tiasa nyandak anjeun ka klien kami di Kanada, hasil panalungtikan sareng wawasan anjeun maju anu mana anu di dunya. Henteu ngan éta, tapi anjeun mangrupikeun kabungahan anu leres pikeun damel. Parantos janten pelesir. ”

"BMO ngadamel seminar" Masa Depan Gawé - Kumaha janten Pamimpin Siap Pangantenan "minggu ieu ku Cheryl Cran. Dina dunya automation sareng digitalisasi, penting pikeun ngarti yén kamajuan sareng téknologi ningkatkeun kemungkinan kasuksésan, sareng gaduh tim anu pangsaéna anu adaptasi sareng tiasa nangkeup parobahan bakal mendakan hadiah, henteu ngirangan padamelan. Éta ngeunaan ngamungkinkeun pasukan janten langkung éfisién sareng museurkeun kana kabutuhan bisnis inti. A klien sakali ngawartoskeun kuring hoyong ngalakukeun kirang perbankan sareng langkung seueur usaha - éta mangrupikeun léngkah pikeun siap damel anu siap. ”

“Hatur nuhun, Cheryl, pikeun hiji bengkel anu lumrah. Anjeun memprovokkeun seueur refleksi kualitas ti para klien sareng staf kami anu hadir dina dinten ieu. Ogé, hatur nuhun pikeun sidebar anu pikaresepeun: hubungan antara automation sareng UBI — paguneman anu réa! "

"Bengkel hébat dina organisasi siap hareup sareng pamimpin siap hareup! Kalayan babarengan, urang gentos pola pikir "kuring" janten pola pikir urang "urang"! Kuring pohara bersyukur pikeun kanyaho anu anjeun bagikeun dina éta bengkel. Abdi henteu tiasa ngantosan maca buku anjeun! "

"Isuk anu mereun sareng ngalakonan sareng BMO Financial Group Perbankan Perdagangan Kanada Kanada sareng Cheryl Cran. Teknologi di tempat kerja kedah dianggo pikeun nyiapkeun masa depan kalayan fokus kana téknologi tiasa ningkatkeun hasil pikeun urang. Ieu mangrupikeun pangalaman pambuka pikeun neuleuman kumaha anjeun tiasa nyandak tindakan langsung pikeun nambahan tim mésér, adaptability sareng eksekusi. "

"Cheryl your keynote on," Robah Kapamingpinan & The Future of Work, "sampurna pikeun grup pamimpin kami sareng pikeun mitra global urang sadaya.
Tim kami bungah pikeun anjeun di kantor pusat Las Vegas sareng kami ngagaduhan réspon positif ti sadayana dina situs sareng partisipasi aliran langsung.

Urang nempo seueur perbincangan Twitter ngeunaan sababaraha strategi anjeun pikeun ngarobih kapamimpinan sareng masa depan sapertos 'murasiswa' sareng ngarobih silos.

Urang sadayana ngarepkeun kami beuki waktos sareng anjeun!
Hayu urang perhubungan sareng gawé bareng hareup - nuhun deui. "

Pangurus Senior Global, Kualitas - Aristocrat Technologies

Rave 'téks' ulasan ti ASQ Konperénsi Hadirin:

"Ieu presentasi anu pangsaéna, paling digosok tina sadayana konperénsi."

"Ieu cara anu hébat pikeun ajak partisipasi sareng ngabantosan jalma-jalma hoyong ngadangukeun pisan ka anjeun. Hatur nuhun pikeun ngabagi téknik inovatif ieu sareng kontén anu saé. ”

"Kuring psyched ku énergi tinggi na positip anjeun. Abdi resep dihubungkeun sareng nampi nasihat anjeun. "

"Heboh, Ngelingan, Nourishing, Panginten provoking - THANK YOU"

"Hatur nuhun! Kuring bakal. Presentasi hébat ayeuna. Anjeun rocked !! Abdi bakal resep maca buku anjeun. "

“Nuhun pisan-pisan ngahargaan karep anjeun pikeun ngabahas presentasi sareng sumber daya sanés. Éta nunjukkeun kapercayaan anjeun & henteu paduli nyiptakeun bisnis konsultasi. ”

"Suci! @ $ & Presentasi luar biasa! Hatur nuhun."

"CINTA interaksi sareng eusi nyegerkeun"

"Anjeun Heboh!"

"Oh awéwé Super - Hatur nuhun kanggo parantos nekenkeun dina" parobihan mangrupikeun hukum hirup "

"Anjeun mereun kuring, Cheryl!

"Anjeun leres diideuan kuring!"

"Saé! Anjeun ogé ngobrol langkung seueur ngeunaan ieu salami presentasi Anjeun. Hatur nuhun pisan pikeun henteu ngaleungitkeun kami ayeuna. Abdi parantos dirévisi. "

"Hatur nuhun, anjeun pisan dinamis sareng mereun."

"Sési interaktif anu saé. Hatur nuhun pikeun inspirasi sareng praktis! Hebat. "

"Dipikaasih. Pasti sorot tina konperénsi. Hatur nuhun!"

"Ucapan hébat !!! Abdi psyched! Kasaimbangan saé, hikmah, papacangan sareng inspirasi sapertos biasa. Anu pangsaéna! ”

"Presentasi endah pisan sikap anjeun anu bakal maju tiasa nular. Hatur nuhun pikeun mereun kami. "

"Sidang pangsaéna salamet! Énergi sareng mereun ”

"Cheryl mangrupikeun spiker pembukaan urang pikeun Sidang Kemampuan Unplugged Inovasi urang di Toronto.

Tina paguneman urang anu munggaran, éta jelas yén Cheryl langkung terang dina Masa Depan Gawé sareng nyandak waktosna paham kana tujuan organisasi sareng acara urang. Pintonanna tiasa ngalakukeun sareng informatif sareng nyetél sésana dina waktos urang sampurna. Kami ngagaduhan hadirin anu sanés kaasup mahasiswa sakola sekundér, pendidik, ahli industri sareng pajabat pamaréntahan. Sarerea nyandak hiji hal tina ucapan Cheryl sareng ngomentaran kakawasaan presentasi dina koméntar balikan maranéhanana. Abdi bakal ngabagéakeun damel sareng Cheryl deui di hareup. ”

Namir Anani - Présidén sareng CEO ICTC

"Kuring bener-bener resep kana ucapan keynote anjeun. Kuring ieu captivated langsung tur dipikacinta interaksi. Paling sadaya, gairah anjeun pikeun masa depan dina usaha sareng usaha ngajantenkeun presentasi anjeun langkung hilap. Punten pasihan terang kuring ngeunaan acara sareng proyék hareup anu anjeun parantos terlibat. Abdi resep ngadangu anjeun nyarios langkung seueur ngeunaan inovasi sareng téknologi.

Ieu bener-bener ngadangu anjeun nyarios. Abdi ngarepkeun kami patepung, dina waktos badé. ”

Tamu 9 Tamu - Sidang Kemuncak Inovasi ICTC

"Cheryl mangrupikeun spiker bubuka kami pikeun Pelatihan Kapamingpinan Nasional AGA taunan sareng anjeunna rongkah!

Keynote na judulna, "Art of Change Kapamingpinan - Kumaha Flex in Flux" sareng pesen dirina leres-leres waktos sareng nilai anu tinggi pikeun pamilon urang. Kami nampi réspon anu ageung tina grup kami ngeunaan gaya kiriman dinamis Cheryl, polling sareng interaksi Q&A, sareng survey anjeunna dikirim ka pamilon pikeun kenal sareng para pamiarsa pikeun ngenalkeun pamiarsa na ngarobih presentasi na. Tombol bukaan Cheryl dimimitian konperénsi kami sareng énergi anu lumayan - kami resep kana pidio sareng musik anu matak sadayana gumbira pikeun dinten ieu. "

J. Bruce Diréktur Rapat

"Cheryl Cran mangrupikeun narasumber pikeun acara kapamingpinan taunan urang dina hiji kecap anjeunna luar biasa. Perspektif unik Cheryl ngeunaan masa depan damel sareng naon anu dipikabutuh pikeun perusahaan-perusahaan janten anu pangpentingna mawa nilai anu hébat pikeun grup urang. Anjeunna nyéépkeun waktos konsultasi sareng diri sareng tim lulugu ngeunaan budaya anu béda sareng cara ngungkit naon anu kami parantos leres. Pamimpin kami masihan dua jempol kanggo gaya kiriman Cheryl anu gancang, langsung sareng dinamis. Salaku tambahan, pamimpin bener-bener ngaraos yén Cheryl ngahijikeun sareng urang kanggo soré sonten. Anu kuring mendakan pisan berharga salaku CEO perusahaan mangrupikeun survey sateuacan kajadian yén anjeunna ngalebetkeun kana kecap konci ogé waktos polling sareng tulisan waktos anu leres-leres milarian grup pamimpin kami anu jelas. Cheryl henteu ngan ukur ngabahas perkawis masa depan sareng tren anjeunna leres-leres masihan kami alat-alat kapamimpinan anu ngarobih pikeun nyiptakeun tingkatan kasuksesan kami. ”

B. Batz CEO, Fike

"Kuring teu tiasa hatur Cheryl cukup pikeun inspirnasi sareng inpormasi informatif nya éta di Menarik Robah Makam di JLT Kanada Public Séktor Summit 2018. Sesi dirina pasti resonated sareng panongton kotamadya urang, tapi salaku millennial dimaksudkeun pikeun janten parantos ngagentos dina hiji dinten, sési Cheryl badarat sakantenan kuring sorangan. Sareng perwakilan urang teu tiasa lirén nyarioskeun unsur interaktif pikeun presentasi dirina - éta leres-leres ogé cara nyambungkeun sadayana, sacara harfiah! "

P. Yung Pemasaran sareng Komunikasi, Jardine Lloyd Thompson Kanada Inc.

"Cheryl mangrupikeun spiker tutup nutup kami pikeun konperénsi TLMI taunan. Anjeunna mangrupikeun pinunjul sareng grup kami - kecap konci na anu masihan pandangan sareng panaliten ngeunaan masa depan padamelan anu relevan sareng grup anu dilaksanakeun ieu luhur. Kami resep kumaha Cheryl nambihan némpél khusus sapertos pics tina acara silaturahmi magrib sateuacan na anjeunna ngarujuk salah sahiji anggota kami sukses bari masihan wawasan strategis ogé. Interaksi tulisan sareng polling unik unik sareng nambihan tingkatan tambahan panongton anu positif. Kami resep damel sareng Cheryl sareng grup urang ogé resep nya. "

D.Muenzer Présidén, TLMI

"Cheryl Cran mangrupikeun spiker bubuka buka kami dina Konperénsi Manajemén Fasilitas 2018 CSU sareng anjeunna luar biasa! Pesen nya dina robih, wani sareng kolaborasi pisan anu diperyogikeun ku rombongan urang. Kapayunna henteu matak kasieun nalika aya sadar anjeun mangrupikeun arsiték. Parantos ngabagi alat anu tiasa dianggo anu sadayana urang tiasa uih deui sareng nerapkeun langsung pikeun hasil sukses tim. Panggunaan téks Cheryl sareng pamirsa sareng polling dipasihkeun pisan sareng grup urang aktip sareng aktipitasna nganggo alat ieu. Kuring resep kumaha Cheryl kalayan rela ngajawab ALL patarosan téks kaasup anu nangtang. Pertanyaan tulisan nyukcruk ekspresi masarakat ngeunaan karasa ati. Seueur anu hadir dina ngalaporkeun téks sareng Twitter yén konci konci dinamis Cheryl nyetél nada pikeun konperénsi dua dinten anu suksés. ”

N.Freelander-Paice Diréktur Program Modal, California State University, Kantor Chancellor

"Cheryl Cran mangrupikeun" Real Real Deal "

Teu aya spiker motivasi anu langkung saé, ahli psikologi generasional, sareng ngarobih guru salaku kapamimpinan tinimbang Cheryl Cran. Cheryl leres pisan tiasa dipercaya, ikhlas, transparan, sareng pikaresepeun nalika anjeunna nyarioskeun pangalaman hirupna dina kaayaan bisnis sareng padamelan ayeuna.

Kuring teu ngagaduhan resép pikeun nyarankeun anjeunna ka mana-mana perusahaan Fortune 100 anu nuju kaayaan radikal dina tenaga kerja.

Dunya bakal janten tempat anu langkung saé upami aranjeunna nuturkeun nasihat sareng saran Cheryl pikeun ngaharepkeun hubunganana sareng anu sanés kumaha. ”

C. Lee Presiden, Paguyuban Pagawean Raytheon

"Cheryl Cran mangrupikeun narasumber pikeun pamimpin pamimpin kami sareng kecap konci anu judulna: Framing Future Kami - Anjog Parobihan Pikeun Béda aya pesen anu saé sareng pangiriman dirina cocog pikeun grup urang.

Panalitiana Cheryl ngeunaan masa depan padamelan sareng perobihan anu kedah dilakukeun ku pamimpin pikeun kalebet waktos anu pas sareng relevan pikeun grup urang. Panalitiana anjeunna sareng kiriman dinamis nyiptakeun nilai anu ageung pikeun pimpinan pamimpin urang anu jelas. Grup kami ogé teras-terasan ngagabung dina tulisan patarosan sareng polling anu Cheryl kalebet dina keynote dirina. Inspirasi babarengan sareng pamendak anu kaberhasilan mangrupikeun sababaraha hal anu nyandak tina konci konci Cheryl.

Acara kapamingpinan urang mangrupikeun kasuksésan anu ageung sareng urang ngalebetkeun keynote Cheryl salaku sorotan tina kasuksésan sadayana. "

B. Murao Wakil Assessor, SM Penilaian

"Cheryl Cran mangrupikeun panyatur keynote urang dina konperénsi kapamimpinan urang sareng keynote dirina anu judulna:" Art of Change Kapamingpinan - Jantenkeun Janten-janten "mangrupikeun kasuksésan anu hadé sareng tim pimpinan toko urang.

Di Rubicon urang ngembang sareng ngalaman seueur parobahan internal anu didorong sareng perobihan anu ditumpukeun sacara internal. Panaliti sareng kustomisasi Cheryl pikeun grup urang ngajantenkeun dampak sareng kami.

Kami ngahargaan tulisan, polling sareng interaksi sareng konten anu tiasa dianggo, ideu anu dipikabutuh sareng ngiringan réspon kana patarosan téks kelompok.

Cheryl ngirimkeun tujuan urang sareng ngabantosan tim kapamimpinan urang pikeun mikir dina cara anu anyar sareng undangan ngeunaan parobahan, integrasi bisnis sareng kasuksésan hareup. "

R. Ngurus COO, Farmasi Rubik

"Cheryl Cran mangrupikeun panyatur keynote kami dina konperénsi MISA SM anu nembé kanggo professional IT kotamadya - keynote Cheryl mangrupikeun hit sareng grup urang!

Kuring ngahargaan sajumlah barang sareng kecap konci Cheryl - aya kasaimbangan anu sampurna, panalungtikan, sareng ideu anu inspirasi.

Eupan balik ti hadirin urang luar biasa sareng aranjeunna ngahatur nuhun kamampuan pikeun nyerat patarosan ka Cheryl sareng résponana salira sareng polling pikeun ngiringan grup éta.

Para hadirin ninggalkeun raos keynote Cheryl didesain, diilhami sareng siap nyandak ideu sareng aksi deui ka tempat kerja sareng nempatkeun ka tempat anu langsung pikeun ningkatkeun kasuksésan.

Cheryl ngaleuwihan ekspektasi urang! "

C. Crabtree Komite Konperénsi, Asosiasi Sistem Informasi Perbandaran SM (MISA-SM)

"Kuring nyarankeun pisan ka Cheryl Cran salaku masa depan damel sareng ngarobih ahli kapamingpinan anu tiasa ngabantosan anjeun napigasi masa depan anjeun dina dunya perobih ieu. Abdi ngagaduhan sababaraha pelatih anu saé nalika taun kuring di sakola. Pelatih hébat écés sawaktos Anjeun ningali hasilna dina sakelompok individu damel babarengan salaku awak palapis. Olahraga, musik, jogét - sadayana nampi ganjaran sareng pangakuan pikeun pelatih anu saé. Palatih anu kuring lakukeun pikeun staf kuring parantos sakedik barang liga. Kuring terang upami upami kuring hoyong palaksanaan tim profésional kuring butuh palatih profésional. Cheryl Cran nyaéta pikeun Tim Kapemimpinan MyMutual. Urang munggaran tepang sareng Cheryl Cran di 2014 nalika anjeunna ditaros janten juru cariosan dina Seminar Broker taunan urang. Cheryl dugi mimiti, tepang ka hadirin sareng masihan keynote hebat dina Anjog Change. Cheryl mangrupikeun panyatur kecap konci sanés anu paling luhur. Cara kadua kuring terang Cheryl nyaéta salaku Palatih Éksekutif. Anjeunna parantos janten palatih sareng guru dina kamekaran pribadi salaku CEO. Sareng ayeuna baé palatih éta pikeun Tim Kapamingpinan urang, nangtang urang sareng ngayakeun tanggung jawab. Tim Kapamingpinan urang nyandak NextMapping Pelatihan Kepemimpinan Online kursus ditawarkeun ku Cheryl Cran. Kursus-kursus na sayogi online sareng ngalebetkeun hiji dina sauran palatih. Urang tiasa nerapkeun naon anu urang diajar dina kaayaan kahirupan nyata kalayan dukungan palatih pikeun tim urang. Cara anu khusus pikeun pelatih sareng konsultasi Cheryl parantos ngabantosan nyaéta:

  • Kajelasan dina misi sareng visi anu ngabantosan urang ningkatkeun nilai karyawan sareng customer
  • Pitunjuk pikeun ngagaduhan 'jalma anu pas' dina tim pikeun ngajalankeun bisnis ka hareup
  • Inspirasi sareng sumber khusus pikeun ngabantosan urang nyewa, ngalatih sareng tumbuh anggota tim kami
  • Prasarana tim kapamingpinan ningkatkeun set kaahlian, tim kerja sareng tahan tanggung jawab kana tujuan
  • Ngabantosan urang pikeun ningkatkeun pamikiran strategis, nyiptakeun budaya kapamimpinan anu dibagikeun sareng ningkatkeun keterlibatan karyawan
  • Ngaronjatkeun énergi sareng pikagumbiraeun ngeunaan masa depan sareng kumaha urang tiasa nyiptakeun timna ”

V. Fehr - CEO MyMutual asuransi

karang Gables

"Kami parantos Cheryl balik pikeun kadua pikeun mempermudah sareng ngagedekeun mundur dinten 1.5 taunan pikeun karyawan kota urang, warga anu ditunjuk, komunitas bisnis sareng pamangku kapentingan kota anu sanés, sareng éta sukses anu gedé. Urang kedah hadirin nyebatkeun yén éta langkung saé taun ayeuna tibatan taun ka tukang sareng éta disababkeun ku skill Cheril's skill sareng facilitation ahli, interaksi sareng pamilon sareng préparasi na. Cheryl nyarios sareng masing-masing panyatur tamu dina agenda sateuacanna tina acara sareng mastikeun yén agenda dikaluarkeun supados maksakeun pangaruh maksimal mundur. Téma kami nyaéta 'NextMapping' masa depan gawé kaasup inovasi, téknologi, kapamingpinan sareng budaya. Alamat konci na salami mundur kalebet dina buka, nutup saatos sadinten sareng dinten saatos dua. Cheryl ngagaduhan kamampuan unik pikeun nyangking pendekatan anu relevan sareng mereunan anu nyiptakeun duanana solusi inovatif ogé cara anu praktis pikeun ngalarapkeun ideu anu dibagikeun. Dina kecap konci kabuka dirina, anjeunna nyetél nada mereun pikeun masa depan damel kaasup dampak téknologi sareng kumaha jalma kedah adaptasi kana gancang parobahan gancang. Pintu tutupna dina dinten hiji fokus kana NextMapping masa depan kapamingpinan sareng naon hartosna di masa hareup damel pikeun tim sareng pangusaha. Panyatur dina agenda éta nyertakeun kota-kota pinter, usaha kelas dunya, inovasi, pamikiran kreatif, pelestarian digital bersejarah, drone sareng seueur deui. Dina dinten 2 Cheryl nangkep sadayana sadinten sareng satengah na asupkeun barang-barang konci ti unggal spiker kana konci anu nutupna. Unggal waktos urang damel sareng Cheryl kami parantos nampi kauntungan tina inovasi, sareng kerja tim dina tim kota urang. Kami ningali Cheryl salaku bagian anu penting dina fokus inovasi taunan urang sareng ngarepkeun damel sareng anjeunna seueur, sababaraha kali di payuneun. "

W. Foeman - juru tulis kota Kota Gables Karang

"Cheryl mangrupikeun panyatur keynote urang di Forum Ékonomi Wawasan UVA sareng anjeunna dibere" The Future of Work Now Now - Are You Siap? "Respon ti pamirsa urang ngalebetkeun koméntar sapertos:" Énggal anu hebat pisan sareng inspirasi ka hareup "" Disukai adun kepraktisan sareng anu nyorong ngabantosan urang langkung inovatif "" Ideu Fénomenal ngeunaan kumaha urang tiasa ngémutan sareng ningkatkeun kreativitas waktos nyata pikeun kasuksésan masa depan "" Panaliti anu hébat sareng statistik ngeunaan masa depan damel sareng kaitanana pikeun sasarengan sareng usaha " "Diideuan ku Cheryl Cran" Kami pasti bakal ngauntu deui Cheryl pikeun masihan seueur wawasan ngeunaan masa depan damel, inovasi sareng kapamimpinan. "

B. Joyce University Virginia di Wise

"Cheryl Cran mangrupikeun hit dina konperénsi ISBN kami. Eusi Cheryl sampurna dilereskeun kanggo grup eksekutif C-Level kami sabab ngabantosan aranjeunna ngatur konperénsi anu sanés ideu kana strategi beton pikeun ngalambatkeun organisasi. Grup kami pisan ngabédakeun sareng tiasa janten kritik panyatur di luar industri salon sareng spa, tapi anu keynote Cheryl dinamis sareng tepat dina artos. Cheryl ngaropéa keynote nya pikeun grup urang, Masa Depan Gawé Ayeuna - Dupi Dinten Kénét Anjeun? sareng pesenna mangrupikeun kasaimbangan panalungtikan anu sampurna, ideu anu relevan, pencerahan katingal kana masa depan ogé nyiapkeun gangguan. Teu kawas sabagéan ageung kecap konci, Cheryl sacara proaktif ditawarkeun bahan témplat, kalebet pidéo vidéo sarta ogé ditawarkeun survey ka para hadirin ogé ngalaksanakeun papanggihan polling langsung sareng kaasup tanggepanana dina kecap konci. Urang ogé ngagaduhan Cheryl mempermudah diskusi dalang dina narik bakat top sareng grupna nangtung ngan ukur rohangan. Kami moal bakal ragu nyarankeun anjeunna ka batur. "

V. Diréktur Tate Eksekutif Jaringan Bisnis Spa Salon Internasional

"Cheryl Cran mangrupikeun spiker konci sareng fasilitator workshop kami pikeun Summit Pamimpin Calgary Stampede. Kunci teleponna: Tim Siap Masa Depan - Cara Jieun Agile, Tim adaptasi sareng Timuan Siap Pangéran fenomenal sareng pohara pikaresepeun pikeun pamingpin urang.
Salami bengkel, seueur pamingpin urang naskah Cheryl salami keynote sareng éta lengkep pisan ngeunaan panjelasan lengkep sareng réspon asli. Pimpinan urang urang bungah ngeunaan eusi sareng hayang pisan nerapkeun naon anu diajar pikeun peranna. Waktu sareng perawatan Cheryl dina nyiapkeun sareng mastikeun anjeunna salaras sareng grup urang dihargai pisan kaasup survey pra ka pamiarsa, polling interaktif salami keynote ogé pesen téks patarosan. Cheryl dimodelkeun naon anu katingali ku ngamajukeun téknologi bari narik sareng mere ilham ka jalma pikeun angkat tina 'kuring ka kami'.
Cheryl nyayogikeun wawasan anu saé kana tren anu bakal mangaruhan bisnis sareng anjeunna masihan sababaraha ide kreatif ngeunaan kumaha urang tiasa ngungkabkeun kasuksésan. Pendekatan Cheryl nyaéta intuitif, dumasar kana panalitian sareng interaktif anu cocog pikeun pimpinan pamimpin urang anu jelas. "
D. Bodnaryk - Diréktur, Jasa Jalma
Pameran Calgary sareng Stampede Ltd.

"Kuring resep pikaresepeun Cheryl Cran pikeun sakelompok ageung sadaya bengkel staf, anu diwangun ku sababaraha ratus karyawan. Cheryl nampilkeun The Future of Work ayeuna Ayeuna - Naha Anjeun Siap pikeun acara dinten panjang ieu. Anjeunna henteu ngan ukur masihan alamat keynote, tapi ogé nutup sinopsis dina dinten pikeun ningkatkeun rasa / hartosna pangalaman anu hadir. Kami ngahargaan pangabisa nya pikeun ngalebetkeun aspék tina sagala kagiatan dina usumna nutup na - dirina unik sareng intuitif nyayogikeun kana keunikan budaya grup anu leres-leres terang. Jalma anu hadir pikeun dinten ieu parantos ngajelaskeun pangiriman keynote Cheryl salaku nyécéskeun sareng énergi. Hiji jalma dibagikeun yén anjeunna nyiptakeun langkung seueur tanaga, gampang gumbira ngeunaan naon anu aya dina rohangan. Kunci sareng panutupan Cheryl mangrupikeun unsur konci dina bengkel dinten urang pinuh, nambahan pisan kana 'kasuksésan na. Urang pasti bakal nganggap damel sareng anjeunna deui sareng kuring nyarankeun pisan ka Cheryl Cran salaku spiker pikeun organisasi anu ngadangu parobihan atanapi anu sanés hoyong ngajajah topik-transformasi, prosés usaha, atanapi motivasi. Hatur nuhun, Cheryl kanggo anjeun parantos ngajantenkeun cara nganggo kecap. "

L. Tangkal Langkung Mahal

"Cheryl mangrupikeun pas mutlak pikeun Sidang Kemuncak Niaga urang - urang gaduh kelompok anu penting pikeun pamimpin union union anu kareueus sorangan di tempat anu unggul tur Cheryl nantang aranjeunna mikir bahkan langkung kreatif, pikeun mentang pendekatan inovasi na ogé. ngawangun strategi masa depan dumasar kana realitas parobahan gancang dina industri jasa finansial. Kami bakal nyarankeun pisan ka Cheryl Cran salaku masa depan ahli kerja sareng spiker keynote. "

J. Kile Sasaran Summit Éksprési Union Éktor Kredit

"Presentasi Cheryl ngeunaan Masa Depan Gawé ditawarkeun sareng interaktif sareng jam anu narik pikeun ngarobih acara urang. Sémah urang resep nganut partisipasi pamiarsa sareng tindakan dumasar bukti-bukti yén aranjeunna tiasa langsung nyandak deui tim-timna pikeun prakna. Anjeunna kasakan éta kaluar tina taman pikeun urang panongton tina 350 HR, ngarekrut sareng profesional pangembangan bakat. "

J. Palm, Diréktur Ngatur TeamKC: Kahirupan + Bakat

"Dina acara staf taunan urang, Cheryl ngirim alamat kecap konci inspirational sareng informatif ngeunaan masa depan damel sareng dampak na ka urang. Anjeunna didamel raket sareng urang pikeun ngarobih alamatna pikeun mastikeun ieu bermakna sareng relevan pikeun staf kami. Obrolan Cheryl sacara provokatif sareng dikirim kalayan énergi positip. "

LN, Kapala Pegawai Eksekutif SM Pension Corporation

BASF

"Cheryl mangrupikeun ahli tamu dina konperénsi pimpinan taunan urang - anjeunna nunjukkeun ngeunaan kapamimpinan parobahan sareng recruiting bakat. Dina tingkat anu luhur, kami mendakan pendekatan Cheryl, hubungan sareng tim pimpinan sareng modél anu dipasihkeun persisna saluyu sareng tujuan urang konperénsi. Hasilna mangrupikeun hal anu ditinggalkeun ku urang hoyong terang langkung seueur ngeunaan siklus parobihan sareng kanggo neuteup langkung caket kana kumaha carana ngadukung pamingpin urang langkung fleksibel sareng lincah kalayan parobihan anu lumangsung. "

WB, Panaliti & Pangwangunan BASF

Asosiasi Agri-Marketing Nasional

"Grup kami dipeunteun Cheryl 10 kaluar tina 10 salaku speaker utama kami. Anjeunna mangrupikeun spiker keynote dipeunteun kami dina konperénsi kami. Anjeunna ngaleuwihan ekspektasi urang! "

CEO Asosiasi Pemasaran Agra Nasional

karang Gables

"Cheryl damel urang di tempat mundur lega kota munggaran. Mundur fokus kana topik anu lega ngeunaan inovasi sareng parobahan kapamimpinan. Kami ngajak panyatur mundur kami pikeun konsumén internal atanapi éksternal pikeun organisasi kami. Kaahlian Cheryl tiasa ditingali dina sadayana kaasup pre-perencanaan acara sareng salami mundur siang-satengah. Salami mundur, Cheryl mahér dina ngahijikeun babarengan sareng ngabantosan pamimpin pikeun ngajala masa depan pikeun dirina sareng usaha. "

W. Foeman Kota Gables Karang

"Kuring atos damel sareng Cheryl sababaraha kali sareng unggal acara anjeunna nyemprot kaluar tina taman. Anjeunna ngadangukeun naon anu anjeun peryogikeun sareng naon anu anjeun cobi sareng acara anjeun, anjeunna nyayogikeun pesen praktis kalayan visual anu henteu tiasa diinget anu masihan inspirasi ka pamiarsa. Evaluasi presentasi Cheryl sok tanda pisan. Anjeunna otentik, dinamis sareng profesional. Anjeunna ngirimkeun unggal waktos! "

Kapala Pegawai Eksekutif Yayasan CREW Network

SFU

"Kami ngajak Cheryl ngiringan sareng urang salaku spiker keyn dina konperénsi 2017 Kanada Kanada pikeun konperénsi Universitas Neraskeun Universitas. Kata kunci Cheryl "Anjog Dina The Currents Of Change" sampurna pikeun urang pendidik. Cheryl disiapkeun ku cara nalungtik hadirin urang sateuacanna sareng anjeunna ngarobihkeun omonganna pikeun ngatasi kaperluan unik sareng kontéksna. Delegasi konperénsi aya anu ngahargaan kana ieu dicocogkeun. Kincir Cheryl nantang pamikiran urang ngeunaan kumaha urang kedah ngembangkeun pola modél inovasi salaku pamimpin sareng kumaha urang kedah nyiapkeun siswa pendidikan pikeun janten siap pikeun padamelan masa depan. Modél Cheryl dina siklus parobihan sareng dina opat tahapan pikeun ningkatkeun kapamingpinan mangrupikeun parabot anu mangpaat anu tiasa urang angkat sareng diterapkeun langsung. Kami menghargai pendekatan kolaborasi anjeunna ka arah konperénsi kami anu suksés pisan. "

Dekan pro Belajar Lifelong Universitas Fraser Simon

Appirio

"Cheryl Cran mangrupikeun speker anu nutup kanggo pamiarsa Wisata Pakaryan 2017 urang di Atlanta sareng Chicago, sareng anjeunna parah luar biasa! Énergi anu saé pikeun nutup dinten sareng pamiarsa masihan inspirasi pikeun nyandak tindakan. Kaayaan panalungtikan Cheryl kapayunna nyorot kabutuhan pikeun fokus kana pangalaman pagawe salaku sarana pikeun nyiptakeun pangalaman pelanggan anu hadé. Anjeunna nyayogikeun duanana ideu sareng solusi pikeun para pamimpin janten kapayunna siap siap. Eupan balik tina hadirin anu saé sareng aranjeunna resep kumaha Cheryl leres-leres dilakukeun aranjeunna! Cheryl mangrupikeun pamuter tim anu leres. Kajadian kami mangrupikeun kasuksésan gedé, sareng kami hatur nuhun dirina pikeun bagian na. "

Diréktur Marketing Appirio

Proyek Dunia / Analis Bisnis Dunia

"Kami nembé kagungan ahli Future of Work Cheryl Cran salaku Speaker Keynote di Konférénsi Project World / Business Analyst taunan kami, sareng dina kecap anu langkung saé! Hadirin urang dipeunteun Cheryl minangka salah sahiji narasumber keynote luhur sareng keynote dirina "Masa Depan Gawé Ayeuna - Kéngingkeun Parobihan Radikal 5" Ka hareup. Pendekatan konsultasi Cheryl ka keynote dirina dihargaan pisan - anjeunna ngalebetkeun data anu ditaliti ti para hadirin sareng dina kecap konci anjeunna nyayogikeun solusi sareng ide anu tiasa dipasihan langsung pikeun pamiarsa. Kotamadya tanaga dinamis, kapamimpinan pamikiran, kontén nyata sareng relevan sareng gaya anu pikaresepeun sareng pikaresepeun mangrupikeun pendekatan anu sampurna pikeun grup pamimpin pamimpin proyék sareng analis bisnis. Kami ngarepkeun kasempetan pikeun damel deui sareng Cheryl deui. ”

Diréktur Acara Grup ProjectWorld*BusinessAnalystWorld

"Atas nama Zona Inovasi Hukum sareng LexisNexis Kanada, kuring hoyong hatur nuhun pikeun presentasi keynote anjeun dina Summit Inovasi urang dina Senén. Eupan balik anu kami tampi ngeunaan acara sareng keynote anjeun, khususna, teu aya anu positif tapi positip. Presentasi anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun urang pikeun ngiringan dinten, ngahémat inovasi dina rasa anu langkung lega. "

Ménéjer proyék Tim Summit Inovasi Hukum

"Kami ngagaduhan Cheryl hadir," Kapamingpinan Transformasional - Breaking Down Silos "dina konperénsi nasional PRSM urang sareng anjeunna pencét sareng rombongan anu bisa dibédakeun. Dina profésional fasilitas ritel, seueur anggota pergaulan urang anu ditantang sareng cara kolaborasi, innovate sareng mingpin dina tingkat anu langkung luhur. Rapat Cheryl nyayogikeun panalungtikan ngeunaan masa depan pagawéan, wawasan provokatif dina kapamimpinan anu diperyogikeun, sareng ideu anu wawasan kumaha ngapung silos sareng ngawangun budaya anu leuwih kolaborasi sareng kreatif. Gaya dirina tina énergi anu saé sareng nganggo interaksi anu pikaresepeun, klip pilem sareng wawasan video tiasa mangaruhan. Cheryl nyayogikeun sauran pikeun tindakan sareng conto 'kumaha' janten pamimpin transformasional anu tiasa mingpin parobihan ayeuna sareng kana masa depan damel. Salaku hasil tina padu Cheryl sareng rating anu luhur, urang mutuskeun bakal balik deui anjeunna ka hadir dina Konperénsi Mid-Year urang. "

Wakil Présidén Kamekaran Profesional Paguyuban PRSM

"Urang ngagaduhan Konferensi Gartner taunan pikeun Data Center, Infrastruktur, & Operasi profesional sareng kami dibawa deui Cheryl Cran, masa depan damel sareng ngarobih ahli kapamimpinan, pikeun nampilkeun salaku bagian tina lagu kapamimpinan urang. Sesi Kepemimpinan Cheryl @ Inti Robah parantos dipesen sareng pinuh sakali dina taun. Pamirsa anu terang dina pamimpin IT milarian solusi anu jelas, ideu sareng inspirasi nalika nuju ditugaskeun pikeun ngamungkinkeun, ngarobih sareng ngarobih tempat-tempat padamelanna pikeun masa depan padamelan. Cheryl ngirimkeun naon anu diperyogikeun sareng seueur deui - panalungtikan sareng statistikna, anu dipidangkeun dina pidéo, sareng gaya langsung interaktifna mangrupikeun hit leres sareng grup kami. Kami ngarepkeun damel sareng Cheryl deui. "

Gartner Ringkesan

"Cheryl Cran, Ahli Usaha sareng Ngarobih Kapamingpinan anu leres-leres hebat kalayan kecap konci" Masa depan Pakaryan - Saréréa mangrupikeun Pamimpin Parobihan "- urang ngagaduhan koméntar sapertos" Cheryl mangrupikeun juru konci anu paling hadé anu kantos urang kantos "ogé "Gaya ngagunakeun Cheryl sacara interaksi sapanjang kalayan kontén anu pikaresepeun sareng compelling parah". Masing VIP kami masing-masing nampi salinan buku Cheryl "Art of Change Kapamingpinan - Transformasi nyetir Dina Dunya Paced Cepot" sareng bungahna ngobrol sareng Cheryl saatos kecap konci na nalika anjeunna nandatangankeun masing-masing salinanna. Cheryl sareng manajer kantor na Michelle nyaéta tim dinamit - gampang damel sareng sateuacan, salami sareng saatosna. Hatur nuhun Cheryl pikeun ngabantosan kami pikeun masihan nilai anu pang luhurna pikeun para hadirin AIIM 2017 ″

G. Clelland, Kajadian VP AIIM

GEA

"Kami ngagaduhan Cheryl ngiluan urang salaku Speaker Keynote pikeun Konferensi GEA kami di Puerto Vallarta dina Januari 2017. Kakuatan petunjuk Cheryl Masa Depan Pertanian AYEUNA! éta kasuksésan utama kalayan panongton urang anu ngraihkeun ka palanggan sareng konsumén dina industri pertanian. Nya langsung gaya anu narik sareng panginten pamustunganana ngadorong hasil damel sacara rame dina grup urang. Cheryl nyayogikeun wawasan ngeunaan masa depan kapamingpinan sareng kumaha kapamingpinan mekar dina réspon kanaékan téknologi sareng parobahan demografi. Anjeunna nantang grup pikeun mekar kaahlian kapamimpinan ku cara ningkatkeun 'sistem operasi' anu kalebet langkung kreatif, inovatif sareng ningkat pangabisa pikeun mingpin tim multi generational. Strategi nya pikeun ngarencanakeun sareng ngaropéa éta muka panon sareng kami resep yén anjeunna nyayogikeun 'panggero pikeun tindakan' pikeun pamiarsa balik deui ka tempat-tempatna. Cheryl mangrupikeun hit utama sareng grup kami! "

CEO GEA Ladang Panyiaran AS

"Cheryl Cran mangrupikeun keynote kami pikeun konferensi Union 1 Credit Union sareng anjeunna pilihan anu mutlak! Kakuatan dumasar kana bukuna énggal, The Art of Change Kapamingpinan mangrupikeun naon anu diperyogikeun ku grup pamimpin kiridit Union. Seueur para pamimpin ngoméntaran yén aranjeunna diajar hal anu anyar, yén aranjeunna menghargai pendekatan Cheryl ngalaksanakeun masa depan damel sareng ngarobih kapamimpinan. Gaya keynote nya senang, interaktif, panginten provoking sareng paling sadayana masihan ideu praktis anu tiasa dipasang ku para pamimpin langsung. Cheryl mangrupikeun puncak konperénsi urang. ”

Puseur 1 Kredit Uni

"Cheryl Cran disarankan pisan ku grup Kaiser anu sanés anjeunna damel sareng- sareng kami nembé ngupahan anjeunna salaku nutup Speaker Keynote kami pikeun rapat taunan - naon waé anu pas! Pesen Cheryl dirumuskeun sacara lengkep dumasar kana bisnis urang, pamirsa anu rupa-rupa sareng anjeunna ditutup konperénsi sacara saé. Anjeunna tiasa ninun kontén ti elemen anu sanés dina program ogé nyocogkeun kana tantangan unik anu jalma dina tim kami berurusan sareng nyayogikeun ideu mereun. Latar sareng pangalaman dirina sareng wawasan intuitif nya sareng pangiriman dinamis anu nyayogikeun kelompok urang sareng inspirasi sareng cara anu hébat pikeun ngabungkus konperénsi urang! "

Kauntungan Karyawan Federal VP Kaiser Permanente

at & t

"Cheryl Cran sanes Sheryl Crow tapi anjeunna nyaéta béntang batu anu henteu pisan! Kami ngagaduhan Cheryl salaku spiker nutup nutup kami pikeun sababaraha program kanggo tim kapamimpinan urang. Cheryl damel sareng urang dina langkung belasan acara dimana anjeunna dikirimkeun ka pamimpin 6000 dina tim siap-siap. Kamampuhan pikeun ninun pesen tina presenter sanésna, pangabisana pikeun ngiringan grup-kumpulan kalayan heureuy, senang, kaaslian sareng pamikiran provokatif cukup ngan saukur luar biasa sareng HENTEU naon anu diperyogikeun salaku deukeut ka acara urang. "

Universitas VP AT&T

"Cheryl Cran mangrupikeun dinten 2nd dinten Keynote kami dina subuh pikeun konperénsi taunan Séptémber 2016 sareng dina kecap 'WOW!' Cheryl mawa énergi anu luar biasa, wawasan, pamanggih anu tiasa dianggo sareng langkung seueur dina konci keyina. Grup kami resep anjeunna gaya pikaresepeun sareng inpormasi kaasup gaduh pesen téks pamiarsa sareng nganggo média sosial pikeun nanyakeunana nya éta sapanjang keynote - hip pisan! Anjeunna ngagaduhan kami seuri sareng anjeunna kedah urang nyandak tampilan anu saé pikeun diri pikeun ningali naha urang nuju ngarobih pimpinan. Kanyaah ngeunaan kasaimbangan interaksi pamirsa babarengan sareng modél anu kuat pisan anu nyayogikeun jalma pikeun 'kumaha' janten langkung kreatif sareng kumaha langkung adaptasi pikeun masa depan damel. Saréréa ngantunkeun sési perasaanna dibéré kakuatan, manasanana sareng siap ngurus masa depan ayeuna! "

J. Moore Masarakat Profesional Perawatan Kaséhatan Keuangan SM

"Cheryl Cran mangrupakeun spiker keynote di Konperénsi Panganggo kami - sareng dina kecap anjeunna 'éndah'. Kunci anjeunna "Anjog Parobihan di Tempat Gancang Pantun & Téknologis," sampurna pikeun kelompok profesional kaséhatan urang. Jalma resep nya masihan pangiriman gancang sareng on-point sareng model nya anu nunjukkeun 'kumaha' janten pamimpin parobahan sareng kaahlian anu diperyogikeun. Fokus kana solusi kreatif real-time penting pikeun grup ieu sareng barang-barang aksi masihan saréréa sababaraha barang anu pohara kapaké pikeun dipulangkeun kana padamelan éta. Cheryl modél naon anu anjeunna bahas - sateuacan, salami sareng saatos konci éta anjeunna fleksibel sareng gampang damel. Kami bakal nyarankeun pisan pikeun Cheryl pikeun konperénsi anjeun! "

Tricia Chiama, Koordinator Sr., Atikan sareng Pelayanan Pembelajaran pangaweruhan

"Cheryl Cran mangrupikeun asét konci pikeun Rapat Umum Tahunan kami, mawa énergi sareng pikagumbiraeun salaku speaker konci urang dina buka tur nutup konperénsi urang. Cheryl ngabagikeun wawasan sareng pengetahuan dirina ngeunaan masa depan damel sareng ngarobih kapamimpinan, ngarobih presentasi dirina pikeun bisnis sareng pamirsa urang. Urang damel raket sareng anjeunna pikeun mastikeun olahtalatah sapanjang pasamoan saluyu, relevan, sareng nilai tinggi pikeun kelompok pasangan urang. Anjeunna ngabantuan mere ilham tim kami, ninggalkeun jalma-jalma kalayan ideu anu aranjeunna tiasa langsung ngalaksanakeun tindakan dina dunya ayeuna sareng gancang-gancang gaw. Kami nganuhunkeun pisan gaduh Cheryl salaku konci sareng hatur nuhun pikeun sumbangan nya dina motivasi firma urang mikir sareng bertindak béda pikeun ngahontal kasuksésan di hareup. "

Pat Kramer, CEO BDO Kanada

SilkRoad

"Cheryl Cran mangrupikeun spiker konci urang dina Konperénsi SilkRoad taunan kami sareng hiji kecap anu langkung saé! Hadirin panongton HR téknologi kami leres-leres ditampi ku gaya Cheryl sareng pangiriman eusi anu pohara berharga, relevan sareng penting ngeunaan parobahan kapamimpinan sareng masa depan damel. Cheryl nantang sadayana urang pikeun 'ningkatkeun OS urang kapamimpinan' sareng ngungkit kreativitas urang sacara nyata. Masih masihan konteks pamiarsa urang kedah paham kumaha mingpin sareng ngatur parobahan anu mangaruhan. "

J. Shackleton, CEO SilkRoad

"Cheryl mangrupikeun salah sahiji narasumber keynote kami dina puncak pamimpin taunan urang - Koncénsi Cheryl's Future Future Work Is Now mangrupikeun pas pikeun kumpulan urang. Industri finansial aya dina parobahan sareng gangguan anu ageung - Cheryl nyayogikeun panalungtikan sareng alat pikeun pamingpin urang ningkatkeun kréativitas sareng inovasi nalika ngilu. Pesan pesen na ngabantosan pikeun ngingetan ngeunaan hal-hal anu kedah urang laksanakeun salaku pamingpin anu janten inspirasi kamekaran sareng inovasi. Video sareng statistik sareng conto studi kasus anjeunna masihan ka perusahaan anu nuju ka payunna strategi padamelan ngabantosan masihan kontéks naon anu parantos urang lakukeun leres-leres sareng naon anu tiasa urang teruskeun ningkatkeun. Pimpinan pamimpin kami anu diilhuan sareng Cheryl ngaungga pesen-pesen konci ti panyatur sateuacana anu ngajantenkeun kecap konci anu hadé pikeun konperénsi urang! ”

L. Kulitna CEO Pertama Kulon

"Urang ngagaduhan Cheryl salaku spiker keynote urang sareng presentasi nya" The Energetic States - The Secret to Productivity and Performance in the Workplace "parantos pisan ditampi ku utusan urang. Survey pra-acara Cheryl, anu kami kirimkeun pikeun namina, ngawenangkeun ngarobih programna sareng dumasar kana réspon anu katampi, anjeunna ngembangkeun presentasi anu dieusi ku énergi anu saé ti mimiti dugi ka ahir. Panalitiana Cheryl kana masa depan padamelan sareng padamelan anjeunna ngeunaan kumaha kalungguhan parobihan ku tanaga abah ngajantenkeun. Hatur nuhun Cheryl! " T. Tse Pangatur, Kajadian Akuntan Profesional Chartered of British Columbia

"Konci key Cheryl Cran" Masa Depan Gawé - Naha Anjeun Siap "saluyu sareng tema Konférénsi HRIA 'Navigasi Booms and Busts'. Cheryl nyandak waktos pikeun ngenalkeun para hadirin urang sateuacan nganteurkeun konci konci nutup anu leres pisan ieu. Survey pra-konperénsi Cheryl sareng dirina sumping subuh sési pikeun ningali presentasi dina dinten ieu pikeun nyaring konténna kana koméntar nutup dirina luar biasa. Angka panerapan Cheryl, alat-alat padet pikeun ngabantosan urang sareng cara "kumaha" sareng gaya interaktif anu lucu janten hitungan pamiarsa anu urang jelas. Anjeunna mendakan grup ngalangkungan patarosan téks sareng hashtag Twitter kami trending nalika sareng saatos sési na. Cheryl mangrupikeun pelesir mutlak pikeun digawe sareng. ”

J Chapman, CMP Institute of Human Resources of Alberta

"Cheryl Cran sambel éta kaluar tina taman! Cheryl mangrupikeun keynote pambuka dina konperénsi taunan urang dina April 1st, 2016 sareng mangrupikeun ngamimitian anu sampurna pikeun dinten ieu. Anjeunna pikaresepeun, motivating, kalayan seueur seuri hébat sapanjang! Pesen na éta pikeun topik-topik anu relevan sareng tempat kerja ayeuna. Abdi bakal nyarankeun pisan pikeun konperénsi anjeun! "

Kursi Konperénsi CUMA

“Nuhun sakali deui kanggo sesi GAMPANG kamari. Riungan abdi mangrupikeun pédah pikeun mangga, sareng kuring langsung nampi seueur tanggapan anu saé pikeun biantara anjeun. Tim anjeun ngagaduhan tenaga, prihatin sareng milu dina konperénsi anu terakhir dina kickoff 2-day. Henteu mangrupikeun tugas anu gampang. Abdi bakal nyarankeun anjeun iraha waé! Hatur nuhun deui sareng kuring miharep yén jalur urang tiasa meuntas dina waktos anu caket. ”

CBC & Solusi Media Radio-Kanada

"Cheryl Cran mangrupikeun spiker konci siang kami di Konperénsi NOHRC 2016 urang - keynote her with 2020 Visi - Change Kapamingpinan pikeun Profesional HR janten leres pikeun grup HR urang! Pintonan dirina pikeun ngarobih kapamimpinan sareng siap pikeun masa depan damel ayeuna persis naon anu urang sadayana kedah didangukeun. Cheryl kedah naroskeun pamirsa urang, berinteraksi, tweeting ambek-ambekan sareng nyerat patarosan anu anjeunna langsung ngawaler langsung sareng mikir. Kami nampi tanggepan anu langkung ageung tina pamiarsa urang - kami pasti bakal nyarankeun Cheryl Cran pikeun konperénsi atanapi acara anjeun! ”

Pupuhu Konperénsi NOHRC 2016

"Kami ngagaduhan Cheryl Cran salaku spiker keynote kami pikeun rapat klien anyar urang sareng pesen na" Ngiringan Parobihan Dina Tempat Karebut Gancang & Téknologi Téhnologi "dina titik. Kami hoyong ahli téknologi anu sareng ahli jalma anu saé anu tiasa ngintunkeun pesen ka klien kami anu bakal nambihan niléyna pikeun industri kaséhatan sarta ogé nyayogikeun olahtalatah dina gawiran anu parobihan. Gaya Cheryl ngaraos seru nalika ngintunkeun pesen anu penting sareng penting dina pendekatan 'kapamimpinan anu dibagi', kolaborasi sareng generasi sareng téknologi leveraging nampi ku hadirin kalayan semangat anu hébat. Urang naroskeun seratan anu 'cabut' anu tiasa diterapkeun sareng Cheryl masihan kami sareng seueur deui - kami pasti bakal damel sareng Cheryl deui ”.

Korsi / Pangatur Kalima Gagasan Tujuanana Penjagaan Kaséhatan Gawé 2015

"Cheryl Cran mangrupikeun narasumber pikeun Forum Kapamimpinan Rékréasi, bagian tina International Hotel, Motel & Restaurant Show. Pamirsa pamimpin industri silaturahmi urang sareng murid nampi pesen Cheryl ngeunaan 'kapamimpinan dibagi' sareng kedah ningkatkeun sistem operasi kapamimpinan na. Presentasi Cheryl sacara multidimensional sareng ngalakonan berkat interaksi pamiarsa, humor, sareng téknologi pamirsa. Cheryl ngadorong para hadirin kana téks sareng tweet sapanjang - dorongan anu saé pikeun tingkat pasanggrahan. Eupan balik anu katampi ti para hadirin kami positip pisan, sareng anjeunna mangrupikeun tambahan anu saé pikeun program konperénsi kami. "

K.Moore, Diréktur Konvénsi & Kajadian Amérika Hotel & Asosiasi Penginapan

Omnitel

"Cheryl Cran mempermudah rapat strategi Strategi Eksekutif taunan urang dina bulan Pebruari 2014 sareng kami ogé éksténsif kana hasil. Kalayan pitulung Cheryl urang tiasa museurkeun deui sareng kéngingkeun kajelasan dina pesen merek ka palanggan urang, naon anu kedah kajantenan sacara internal pikeun minuhan janji merek sareng naon anu urang salaku pamimpin eksekutif kedah ngarobih supaya mingpin perusahaan kana tingkat kasuksésan salajengna . Cheryl nyéépkeun waktos sareng kuring sareng tim sateuacan rapat strategi dina séri telepon konperénsi pikeun ngumpulkeun masukan sareng data pikeun ngabantosan arah strategi strategi rapat. Anjeunna nyiptakeun survey online pikeun ngumpulkeun inpormasi sareng pandangan pribadi ngeunaan tantangan sareng kasempetan pikeun perusahaan sareng kumaha tim eksekutif ningali ka hareup. Cheryl gaduh kamampuan unik pikeun ngumpulkeun data sareng kontén anu ageung, ngayak ngalangkunganana teras masihan jalan anu jelas sareng sederhana anu ngabantosan para pamingpin sareng usaha pikeun numuwuhkeun. Gaya dirina langsung kasenangan sareng anjeunna langkung jero kana kamekaran pribadi anu diperyogikeun ku unggal jalmi supados anjeunna tiasa nyumbang dina tingkat anu langkung saé pikeun tujuan perusahaan perusahaan. Cheryl salaku ahli kapemimpinan nyaéta konsultasi, kréatif jeung hasil fokus kami ngarepkeun digawé deui sareng anjeunna. "

Ron Laudner, CEO Komunikasi Omnitel

"Presentasi Cheryl Cran ka grup Eksekutif urang, Pamimpin senior sareng nu sanés dina kecap, JELAS! Urang gaduh konferensi kapemimpinan dua-taun sareng Cheryl mangrupikeun juru panutup pikeun acara dua dinten urang. Kamampuhan dirina pikeun ninun dina eusi anu aya dina kaayaan perusahaan ogé hadir dina cara anu pikaresepeun, cerdas sareng pamikiran anu narik pisan. Kami parantos gaduh tanggapan anu ageung positip ti sési Cheryl kalayan koméntar yén pesenna mangrupikeun hubungan anu sampurna pikeun acara dua dinten sareng aranjeunna nampi inspirasi sareng daék mindahkeun pendekatan maranéhanana dina pagawéan salaku hasil tina nguping dirina. "Cheryl mawa panalungtikan, kamampuan nyambung, intelijen global sareng seueur deui ngabantosan konperénsi kami pikeun kasuksesan anu luar biasa."

D. Dumont, Laboratorium Eksekutif HR HR

"Petunjuk Cheryl Cran on Lead Change sareng 2020 Visi leres dina artos! Anggota EO Arizona Bab kami nyaéta pangusaha anu ngagaduhan usaha anu suksés sareng aranjeunna diréspon ku eusi sareng relevansi bisnis ti presentasi Cheryl. Anjeunna ngagaduhan kamampuan unik pikeun zona dina keragaman kelompok - urang ngagaduhan langkung ti tilu belasan industri di pamirsa - sareng anjeunna tiasa nyayogikeun panalungtikan anu saékeun anu ngabuktikeun kabutuhan pamimpin bisnis pikeun ngakibatkeun parobahan pikeun ngembangkeun bisnis anu ngamangpaatkeun efektif kaahlian komunikasi sareng lingkungan kerja multigenerasional. "Solusi robih anjeunna kalebet téknologi leveraging, strategis ngagunakeun média sosial, ngagésér deui sistem operasi kapamimpinan sareng seueur deui. Umpan ti kelompok wirausaha urang anu hadir nyaéta aranjeunna ngira yén Cheryl's Keynote nyayogikeun aranjeunna paling penting nyandak nilai imah tibatan naon waé anu parantos dihadiran dina kagiatan diajar sateuacana. "Kami pasti bakal damel sareng Cheryl deui!"

Organisasi Eksekutif, Rencana Pangsiun Pensiunan Arizona

"Cheryl Cran mangrupikeun spiker tutup urang dina konperénsi GAM kami pikeun juruaudit internal - anu cocog! Pintonan dirina ngeunaan Leading Change mangrupikeun tantangan sareng kasempetan pamingpin urang di industri urang. Survey pra acara Cheryl ngimpun intelijen pamiarsa anu ngabantosan anjeunna pikeun ngarobih presentasi dirina. Salaku tambahan, anjeunna langkung luhur sareng saluareun ku cara nalungtik presentasi sateuacan dirina ngalebetkeun komponén anu relevan kana presentasi dirina. Anjeunna resep, langsung sareng nyayogikeun strategi kepemimpinan anu provokatif sareng pamrih kanggo grup urang. Dipikaasih yén anjeunna nyayogikeun "barang-barang tindakan" di tungtung masarakat pikeun ngaleungitkeun ideu sareng nerapkeun dina setélan praktékna. Kuring nyarankeun pisan pikeun Cheryl pikeun acara anjeun atanapi konperénsi. ”

Diréktur, Konperénsi Institute of Auditor internal

"Cheryl Cran mangrupikeun panyatur keynote kami dina dinten 2nd Konperénsi UniverCITZy pikeun SM Ministry of Technology, Inovasi sareng Kewarganegaraan 'sareng anjeunna ogé ngalaksanakeun bengkel teras ogé narjamahkeun Tim Eksekutif nalika sasarap. Keynote Lead Cheryl kalayan 2020 Visi sareng bengkel na Pamimpin Évolusi Anu luar biasa! Anjeunna leres-leres kagungan pamirsa boh cicing sareng pemirsa terpencil livestream anu hoyong seueur deui. Gaya pangiriman unik Cheryl kalebet ngahubungkeun gancang sareng inten sareng grup, nyayogikeun konsép panginten anu jelas sareng pamikiran, pamanggih praktis sareng solusi pikeun urang laksanakeun. Musik nya nyababkeun urang nari dina korsi kami, interaktivitas anu parantos urang kalibet sareng kontén anu kedah urang ngembangkeun pamikiran urang. Kami pasti bakal damel sareng Cheryl deui! "

S. Biblow, Panaséhat Senior, Jalma & Kinerja Organisasi SM Kamentrian Téknologi, Inovasi sareng Jasa Warga