NextMapping ™ Pelatih

Palatih Kepemimpinan Peryogikeun Pikeun Nyiptakeun Pamimpin Hadé Siap

Naha anjeun ngarasa yakin ngeunaan masa depan? Naha anjeun bungah ngeunaan kemungkinan pikeun anjeun sareng usaha anjeun di hareup? Naha perusahaan anjeun ngagaduhan strategi sareng alat pikeun nyababkeun parobahan?

Pelatih sareng konsultan NextMapping ™ kami bakal masihan anjeun rangka kerja, dukungan sareng panduan pikeun nyiptakeun masa depan anu pangsaéna. Saban jalma anu suksés ngagunakeun palatih usaha atanapi palatih kapimpinan dina bentuk guru / pelatih / pandoman.

Pelatih bisnis anu disertifikasi NextMapping ™ kami bakal pasangan sareng anjeun pikeun ngawangun strategi, mere ilham ka hareupeun pola pikir anjeun sareng ngabantosan anjeun dina katerampilan anu dipikabutuh pikeun anjeun berkembang sareng unggul dina waktos gancang sareng waktos gancang.

Minuhan Pelatih NextMapping ™ kami

céri-cran-headshot

Cheryl Cran mangrupikeun pangadeg NextMapping ™ / NextMapping.com sareng CEO induk perusahaan sintétis di Work Inc.

Diaku salaku #1 Future of Work influencer ku Onalytica, sareng panulis buku 7 kalebet “NextMapping ™ - Aniticape, Navigate and Create the Future of Work”. Judul buku anu sanésna nyaéta "The Art of Change Leadership - Driving Transform In a Fast Paced-World" (Wiley 2015), "Cara 101 Pikeun Ngalaksanakeun Generasi X, Y sareng Zoomers Bagéan Gawé" (2010) sareng buku 4 anu sanésna kapamimpinan kaperluan diperlukeun pikeun masa depan sayaga siap. Kepemimpinan karya Cheryl kapayunna pamikiran parantos diusahakeun dina publikasi sapertos Huff Post, Forbes, IABC Magazine, Majalah Hukum, Metro New York, Majalah Usahawan, Readers Digest, CBS Online, NBC Online, Fox Online sareng seueur deui. Salami langkung ti dua puluh taun Cheryl parantos ngawangun reputasi pikeun nganteurkeun nilai anu luar biasa pikeun klien anu kalebet AT&T, Bell Mobility, Omnitel, Gartner, Telcomm Inggris, Manulife, ogé perusahaan ukuran ageung sareng pangusaha dina industri anu kalebet téknologi, kasehatan, tatanén. keuangan, asuransi sareng seueur deui. NextMapping ™ dikembangkeun salaku merek solusi propriétasi bisnis anu ngalangkungan sadaya padamelan Cheryl sareng panalungtikan ngeunaan masa depan padamelan sareng kapemimpinan anu diperyogikeun pikeun napigasi perobihan di gaw. Waktosna mah sakadar ngadangu tentang waktos hareup tapi mun nganggo NextMapping ™ dugi ka ditu! Teknologi di tempat kerja kedah dianggo pikeun nyiapkeun masa depan kalayan fokus kana téknologi tiasa ningkatkeun hasil pikeun urang. Téma umum sadaya padamelan Cheryl nyaéta karya 'jalma mimiti' sareng pendekatan kadua digital pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung manusa, ngabantuan perusahaan ngawangun kapasitas kapamimpinan anu diperlukeun pikeun 'ngarobih dunya liwat usaha.'

Sambung sareng kami ayeuna!

Helene-Tarigan-Headshot

Hélène Hamilton mangrupikeun palatih anu disertifikasi ICF sareng ngahasilkeun rupa-rupa pangalaman sareng seueur strategi suksés klien ka tim NextMapping ™.

Latar kasarna ngalangkungan 30 taun kapamimpinan pangalaman kaasup taun 15 salaku eksekutif senior. Hélène mawa kaahlian dina pamekaran organisasi sareng Sumber Daya Manusia. Klien nya ngahargaan pangabisa nya pikeun ngabantosan aranjeunna sareng solusi kreatif dina dunya anu beuki rumit.

Anjeunna mangrupikeun panulis "The Rahasia Kept Best pikeun Ngiringan Staf" (2017) sareng disertifikasi dina Propil Nova ™ sareng alat kapamimpinan sanésna.

Industri anu anjeunna damel sareng ngawengku kasehatan, séktor publik, pendidikan sareng usaha leutik.

Pelatih sareng palatih Hélène janten ngahargaan kabisa na tiasa nyandak kontéks gancang, pamikiran strategisna sareng pendekatan pikeun adaptasi pikeun ngabantosan pamimpin sareng anggota tim dina ngajentrekeun kakuatan pikeun siap hareup.

Sambung sareng kami ayeuna!

Ashley Farren mangrupikeun palatih sareng konsultan NextMapping anu disertipikasi. Kami resep gaduh Ashley di tim NextMapping ™.

Ashley jero pisan wawasan, strategis sareng kolaborasi. Anjeunna gaduh kasuksésan sajarah sukses dina inisiatif strategis pikeun perusahaan global.

Sajarah karirna nyakup taun 12 di Singapura dina peran HR Usaha HR strategis anu damel pikeun perusahaan Multinasional di sababaraha rupa industri kalebet Hi Tech, FMCG, Pertambangan.

Pikeun 6 taun, Ashley damel pikeun Autodesk, sacara strategis mingpin fungsi HR pikeun fungsi Téknik Global kaasup dua situs lepas pantai di Singapura sareng Shanghai (karyawan 1200) sareng tim di AS & Eropa.

Sateuacan ieu, anjeunna nyéépkeun taun 12 di Unilever damel di Asia, Afrika, Wétan Tengah ngadukung sababaraha fungsi bisnis (kalebet IT (Infrastruktur sareng Sistem Usaha) / Pelanggan / Penjualan, Pamasaran sareng salaku Managers Pembelajaran sareng Pengembangan.

Salila waktos ieu anjeunna ngadukung Organisasi Infrastruktur dina tingkatan régional ngadamel fungsi layanan berbagi global, sareng ngatur palaksanaan peuntas Afrika sareng Wétan Tengah, salian ti ngatur inisiatif outsourcing ageung.

Dina mangsa karir perusahaan 22 taun, Ashley parantos ngadamel sareng ngatur program organisasi anu ageung parobihan antawisna réorganisasi / rétrukturna. Anjeunna ngagaduhan inisiatif manajemén pamimpin sareng program, ngadegkeun prosés manajemén bakat sareng prestasi, ngalaksanakeun préparasi sareng inisiatif citakan pimpinan senior sareng manajer, didorong program pamilarian karyawan, dimudahkeun pendirian prosés HR.

Sambung sareng kami ayeuna!

Crystal Metz mangrupikeun pengusaha anu suksés sareng pamimpin tim. Kami resep gaduh Crystal salaku pangusaha urang fokus pelatih NextMapping.

Salaku pelatih NextMapping ™, anjeunna ngalaksanakeun drive, semangat sareng catetan lagu anu dibuktikeun pikeun ngabantosan klienna nyiptakeun langkung suksés, narabas halangan kana kasuksésan sareng nyiptakeun strategi anyar pikeun nyiptakeun naon anu salajengna. Crystal mangrupikeun juragan Crystal Metz Insurance hiji perusahaan asuransi #1. Ti saprak asuransi Crystal Metz parantos ngalangkungan pesaingna sareng dina pamimpin Crystal terus mekar sanajan aya dina industri anu robih dina taun gancang. Crystal ngiringan kasuksésan dirina ngalahirkeun sareng digedékeun dina kulawarga tani. Dina umur anu ngora, anjeunna diajar kaahlian manajemén sareng nafsu pikeun usaha. Aktivitas karesepna nalika anjeunna masih umurna nyaéta nyamar janten manager manager. Aktip karesep sanésna salaku murangkalih sapertos unggul dina olahraga olahraga dimana anjeunna diajar pedah kapamimpinan sareng pendekatan tim. Dina yuswa 22, anjeunna lulusan U ti S sareng CDI College sareng gelar diploma dina Manajemén Bisnis, pas saatosna ngamimitian karir di perumahan. Teu lami saatos ngamimitian karir perumahan na anjeunna ngabuka nyalira Century 21 Brokerage di Kedok Kedokteran. Saatos karir anu suksés dina perumahan Kristal ngalihkeun fokus wirausaha ka asuransi sareng dibuka asuransi Crystal Metz. Anjeunna ngagaduhan kasuksésan pikeun timnya - anjeunna parantos ngawangun bisnisna ku milarian jalma anu pas sareng ngabagi kapamimpinan. Kasatiaan timnya mangrupikeun salah sahiji prestasi anu paling sombong minangka pangusaha.

Kristal percaya dina masihan deui sareng dipikiran masarakat Anjeunna janten sukarelawan pikeun SPCA lokal (BOD) lokal, sareng Bank Bank. Pangakuan pikeun Kristal kalebet 2014 Kamar Bisnis tina Penghargaan Taun, 2016 Kamar Perdagangan Penglibatan Komunitas sareng Kamar Penghargaan Dagang. Salaku pelatih NextMapping fokus Crystal dina jalma salah sahiji kado hébat nya. Anjeunna tangtangan jalma pikeun ngajalajah naon anu ngajadikeun jalma bagja teras angkat ka éta. Markisa na pikeun ngabantosan jalma ngawangun sareng nguatkeun kamampuan, ningkatkeun kapercayaan, ngabantosan aranjeunna tumuhuna sareng ngahontal teu mungkin.

Sambung sareng kami ayeuna!