NextMapping ™ Pelatih

Palatih Kepemimpinan Peryogikeun Pikeun Nyiptakeun Pamimpin Hadé Siap

Naha anjeun ngarasa yakin ngeunaan masa depan? Naha anjeun bungah ngeunaan kemungkinan pikeun anjeun sareng usaha anjeun di hareup? Naha perusahaan anjeun ngagaduhan strategi sareng alat pikeun nyababkeun parobahan?

Pelatih sareng konsultan NextMapping ™ kami bakal masihan anjeun rangka kerja, dukungan sareng panduan pikeun nyiptakeun masa depan anu pangsaéna. Saban jalma anu suksés ngagunakeun palatih usaha atanapi palatih kapimpinan dina bentuk guru / pelatih / pandoman.

Pelatih bisnis anu disertifikasi NextMapping ™ kami bakal pasangan sareng anjeun pikeun ngawangun strategi, mere ilham ka hareupeun pola pikir anjeun sareng ngabantosan anjeun dina katerampilan anu dipikabutuh pikeun anjeun berkembang sareng unggul dina waktos gancang sareng waktos gancang.

Minuhan Pelatih NextMapping ™ kami

céri-cran-headshot

Cheryl Cran mangrupikeun pangadeg NextMapping ™ / NextMapping.com sareng CEO induk perusahaan sintétis di Work Inc.

Diakuan salaku influencer # Future of Work ku Onalytica, sareng panulis 1 buku kaasup édisi kadua “NextMapping ™ - Aniticape, Navigasi sareng Jieun masa depan damel”Sareng pendamping workbook. Judul buku anu sanésna nyaéta “Art of Change Kapamingpinan - Transformasi nyetir Dina Deui Pacuan Cepet"(Wiley 2015),"Cara 101 Jieun Generasi X, Y sareng Zoomers Bagéan Gawé”(2010) sareng 4 buku anu sanés pikeun kaahlian kapamimpinan pamungkas anu diperyogikeun janten masa kerja siap.

Kahareupna kapamimpinan panginten karya Cheryl parantos diulas dina publikasi sapertos Huff Post, Forbes, Majalah IABC, Majalah Hukum, Metro New York, Majalah Pengusaha, Readers Digest, CBS Online, NBC Online, Fox Online sareng seueur deui. Pikeun langkung ti dua dasawarsa Cheryl parantos ngawangun reputasi pikeun nganteurkeun nilai anu luar biasa pikeun klien anu kalebet AT&T, Bell Mobility, Omnitel, Gartner, British Telcomm, Manulife, ogé perusahaan ukuran tengah sareng pengusaha dina industri anu kalebet téknologi, kasihatan, pertanian, kauangan, asuransi sareng seueur deui.

NextMapping ™ dikembangkeun salaku merek solusi propriétasi bisnis anu ngalangkungan sadaya padamelan Cheryl sareng panalungtikan ngeunaan masa depan padamelan sareng kapemimpinan anu diperyogikeun pikeun napigasi perobihan di gaw. Waktosna mah sakadar ngadangu tentang waktos hareup tapi mun nganggo NextMapping ™ dugi ka ditu! Teknologi di tempat kerja kedah dianggo pikeun nyiapkeun masa depan kalayan fokus kana téknologi tiasa ningkatkeun hasil pikeun urang.

Téma umum sadaya padamelan Cheryl nyaéta karya 'jalma-jalma heula' sareng pendekatan kadua digital pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung manusa, ngabantuan perusahaan ngawangun kapasitas kapamimpinan anu diperlukeun pikeun 'ngarobih dunya liwat usaha.'

 

Sambung sareng kami ayeuna!

Crystal Metz mangrupikeun pengusaha anu suksés sareng pamimpin tim. Kami resep gaduh Crystal salaku wirausaha urang fokus kana pelatih NextMapping ™.

Salaku pelatih NextMapping ™, Crystal mendorong drive, semangat sareng catetan lagu anu kabuktian pikeun ngabantosan klienna nyiptakeun langkung suksés, narabas halangan kana kasuksésan sareng ngadamel strategi énggal pikeun nyiptakeun naon anu salajengna.

Anjeunna mangrupikeun asuransi Crystal Metz, perusahaan asuransi # 1. Ti saprak asuransi Crystal Metz parantos ngalangkungan pesaingna sareng dina pamimpin Crystal terus mekar sanajan aya dina industri anu robih dina taun gancang. Kristal atribut kasuksésan anjeunna salaku pangusaha ngalahirkeun sareng digedékeun dina kulawarga tani. Dina umur anu ngora, anjeunna diajar kaahlian manajemén, kerja keras sareng Persib ditambah hiji nafsu pikeun usaha.

Pengusaha ti leuleutik, dina awal umur 20an anjeunna muka perusahaan perumahan na sorangan, CENTURY 21 Medellis Realty. Kabisat ieu maksa Crystal diajar gancang pisan, adaptasi pikeun ngarah tim bari paham kana aspék penting dina bisnis. Dina 5 taun yén anjeunna lumpat sareng ngoperasikeun franchise perumahan na, kamekaran sareng kanyaho ngeunaan naon anu kedah dilakukeun sareng naon anu henteu kedah dilakukeun nyaéta pelajaran anu diajar sareng henteu pernah hilap. Crystal ngalihkeun fokus wirausahaana pikeun asuransi sareng dibuka asuransi Crystal Metz. Anjeunna kiridit kasuksésanna pikeun timnya - anjeunna parantos ngawangun bisnis na ku mendakan jalma anu leres sareng ngabagi kapamimpinan. Tim kasatiaan sareng papacangan mangrupikeun salah sahiji prestasi anu paling reueus salaku wirausaha. Gaya kapamimpinan Crystal nyaéta ngayakeun ekspektasi sareng standar anu luhur bari ngalatih sareng mingpin timnya dina budaya kapamimpinan anu dibagi.

Salaku drive pelatih NextMapping ™ pikeun kasuksesan sareng fokus ka jalma-jalma nyaéta kado pangpentingna. Anjeunna tangtangan jalma pikeun ngajalajah naon anu ngajadikeun aranjeunna senang salaku pangusaha sareng salaku jalma teras masihan inspirasi sareng strategi pikeun ngabantosan anjeun pikeun milari éta.

Markisa na pikeun ngabantosan jalma ngawangun sareng nguatkeun kamampuan, ningkatkeun kapercayaan, ngabantosan aranjeunna tumuhuna sareng ngahontal teu mungkin.

Kristal ngabantosan pangusaha dina panalungtikan pasar, bisnis, solusi tim sareng perencanaan strategis. Salaku NextMapping ™ palatih Crystal bakal ngabantosan bisnis anjeun tumuwuh nepi ka tingkat anu anjeun moal pernah bayangkeun. Anjeunna mendakan nilai anu ageung salaku palatih pengusaha anu leumpang sareng milarian catetan kasuksésan anu kabuktian.

Pikeun milarian langkung seueur ngeunaan Pangusaha Pelatih sareng Crystal angkat ka dieu: https://nextmapping.com/nextmapping-coaches/entrepreneur-coaching/

Sambung sareng kami ayeuna!

NextMapping Pelatih Reg Cran

Salaku pelatih kapemimpinan NextMapping ™ Reg boga latar tukang éksténsif salaku pamimpin senior dina bisnis langkung ti 25 taun.

Kasang tukangna kaasup karir anu terhormat dina industri perbankan, ngembangkeun strategi e-commerce pikeun dua toko ritel utama Kanada (Best Buy and Future Shop) sareng salaku pangusaha sareng ko-boga tilu perusahaan anu suksés.

Reg ngagaduhan pangalaman bisnis sareng konsultasi anu luas kaasup desain sareng pamekaran organisasi, analisis konflik sareng manajemén, kapamimpinan sareng pangwangunan tim sareng strategi e-commerce anu suksés sareng palaksanaan.

Pendidikan Reg kalebet Gelar Magister Seni dina Analisis Konflik & Manajemén ti Royal Roads University.

Anjeunna komitmen ngabantosan ngarobihkeun pamekaran sareng kamekaran bisnis sareng karyawan dina unggal tingkat kalayan nyayogikeun inpormasi, solusi kreatif anu henteu ngan ukur ilham sareng ngaktifkeun prestasi sareng kamekaran luhur tapi ogé ngamungkinkeun perusahaan mendakan, muka konci sareng ngaleungitkeun poténsi masing-masing karyawan.

Karep Reg nyaéta pikeun ngabantosan pamimpin ningkatkeun hubungan tim ogé ngabantosan pamimpin tingkat menengah naék kana jabatan éksékutip.

Pamingpin sareng anggota tim anu Reg kedah ngalatih konsistén nyatakeun yén anjeunna nyayogikeun kontéks, inpormasi sareng alat anu henteu ternilai, ngabantosan aranjeunna tiasa janten di gaw.

Gaya Reg salaku pelatih NextMapping ™ sacara langsung, analitis sareng strategis kalayan fokus pikeun ngabantosan masarakat suksés.

 

Sambung sareng kami ayeuna!

Ashley Farren mangrupikeun palatih sareng konsultan NextMapping ™ anu disertipikasi. Kami resep gaduh Ashley di tim NextMapping ™.

Ashley jero pisan wawasan, strategis sareng kolaborasi. Anjeunna gaduh kasuksésan sajarah sukses dina inisiatif strategis pikeun perusahaan global.

Sajarah karirna nyakup taun 12 di Singapura dina peran HR Usaha HR strategis anu damel pikeun perusahaan Multinasional di sababaraha rupa industri kalebet Hi Tech, FMCG, Pertambangan.

Salami 6 taun, Ashley damel di Autodesk, sacara strategis mingpin fungsi HR pikeun fungsi Téknik Global kalebet dua situs lepas pantai ageung di Singapura sareng Shanghai (1200 padamel) sareng tim di Amérika Serikat & Éropa.

Sateuacan ieu, anjeunna nyéépkeun taun 12 di Unilever damel di Asia, Afrika, Wétan Tengah ngadukung sababaraha fungsi bisnis (kalebet IT (Infrastruktur sareng Sistem Usaha) / Pelanggan / Penjualan, Pamasaran sareng salaku Managers Pembelajaran sareng Pengembangan.

Salila waktos ieu anjeunna ngadukung Organisasi Infrastruktur dina tingkatan régional ngadamel fungsi layanan berbagi global, sareng ngatur palaksanaan peuntas Afrika sareng Wétan Tengah, salian ti ngatur inisiatif outsourcing ageung.

Dina mangsa karir perusahaan 22 taun, Ashley parantos ngadamel sareng ngatur program organisasi anu ageung parobihan antawisna réorganisasi / rétrukturna. Anjeunna ngagaduhan inisiatif manajemén pamimpin sareng program, ngadegkeun prosés manajemén bakat sareng prestasi, ngalaksanakeun préparasi sareng inisiatif citakan pimpinan senior sareng manajer, didorong program pamilarian karyawan, dimudahkeun pendirian prosés HR.

 

Sambung sareng kami ayeuna!

 

 

Helene-Tarigan-Headshot

Hélène Hamilton mangrupikeun palatih anu disertifikasi ICF sareng ngahasilkeun rupa-rupa pangalaman sareng seueur strategi suksés klien ka tim NextMapping ™.

Latar kasarna ngalangkungan 30 taun kapamimpinan pangalaman kaasup taun 15 salaku eksekutif senior. Hélène mawa kaahlian dina pamekaran organisasi sareng Sumber Daya Manusia. Klien nya ngahargaan pangabisa nya pikeun ngabantosan aranjeunna sareng solusi kreatif dina dunya anu beuki rumit.

Anjeunna mangrupikeun panulis "The Rahasia Kept Best pikeun Ngiringan Staf" (2017) sareng disertifikasi dina Propil Nova ™ sareng alat kapamimpinan sanésna.

Industri anu anjeunna damel sareng ngawengku kasehatan, séktor publik, pendidikan sareng usaha leutik.

Pelatih sareng palatih Hélène janten ngahargaan kabisa na tiasa nyandak kontéks gancang, pamikiran strategisna sareng pendekatan pikeun adaptasi pikeun ngabantosan pamimpin sareng anggota tim dina ngajentrekeun kakuatan pikeun siap hareup.

 

Sambung sareng kami ayeuna!