NextMapping podcast

Cheryl Cran profil 3 leutik

Cheryl Cran sareng tamu na nyarioskeun sagala hal ngeunaan 'masa depan kerja' sareng cara ngagunakeun NextMapping ™ pikeun nyiptakeun masa depan anu anjeun suksés.

Ngadangu ti CEO, CIO's, Scientists Data, Élmu Élmu, Émuwan Tingkah Laku, sareng Kadatangan Visiaris Bumi dina podcast Kita NextMapping

Episod Ayeuna

Ngadengekeun pamimpin ngabagi wawasan ngeunaan masa depan damel ti perusahaan sapertos Upwork, Freelancer, BDO sareng seueur deui.

Podcast #17

Ningalikeun Jim Somers, VP Pemasaran di LogMeIn

Dangukeun masa depan wawancara kolaborasi sareng Jim Somers, VP Marketing kanggo unit bisnis Komunikasi sareng Kolaborasi di LogMeIn

Ngundeur dina iTunes

Podcast #16

Ngadaptarkeun Ryan Lester, Diréktur Senior tina Pangalaman Pelanggan Panyiaran di LogMeIn. Ryan sareng Cheryl ngabahas kumaha AI, bot sareng automation tiasa mangaruhan masa depan damel sareng kahirupan.

Parios AI Ryan AI: Dina Real Life Podcast Ieuh.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #15

Rovy Branon, Wakil Provost pikeun Universitas Washington Continum College. Rovy sareng Cheryl ngabahas masa depan pendidikan.

Ngundeur dina iTunes

Ieu Kunaon - Podcast Berita Global

Tampilan Cheryl Cran - Kalayan téknologi anu kantos maju sareng intelijen intelijen ngiringan kana tenaga kerja, kaamanan padamelan pikeun generasi ayeuna sareng ka hareup teu kantos langkung hariwang. Minggu ieu, urang tingali kumaha pasar tenaga kerja bakal mekar sareng kumaha ngabantosan para padamelan kéngingkeun kasempetan padamelan anu pangsaéna dina waktosna.

Podcast #14

Ngiringan Ben Wright, CEO na Kecepatan Global. Ben sareng Cheryl ngabahas kumaha perusahaan tiasa skala sareng ngagedekeun global ngalangkungan téknologi sareng kumaha nyiapkeun masa depan damel.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #13

Ngenalkeun Amber Mac, Présidén, AmberMac Media, Inc. Amber sareng Cheryl ngabahas tren téknologi, transformasi digital, inovasi sareng masa depan damel.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #12

Ngadaptarkeun Matt Barrie, CEO na Freelancer.com & Escrow.com Matt sareng Cheryl ngabahas masa depan damel, masa depan padamelan sareng freelancer - pasar freelancing panglegana, nyambungkeun 30 juta juta di sakumna dunya.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #11

Dina episode ieu Radikal Agile, Catalant's SVP Partnerships Strategic and Marketing Rich Gardner calik down with Future of Work Expert & Founder of NextMapping Cheryl Cran. Beunghar sareng Cheryl ngabahas definisi lincah, ngarobah kapamimpinan, sareng budaya inovasi. Cheryl nawiskeun wawasan naon anu diperyogikeun pamingpin di dunya tangkas radikal, kalebet, anu paling penting, hiji pola pikir anu fleksibel. Ngadaptarkeun conto pikeun ngadangu conto kumaha pamimpin tiasa ngabantosan organisasi pikeun ngarobih ogé tips praktis sareng léngkah-léngkah pikeun ngawangun tim anu siap-siap.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #10

Thomas Ramsøy nunjukkeun Dr. Neurons, Inc. Cheryl ngawawancara Dr Thomas Ramsøy dina gelombang otak, data-data ngeunaan masa depan damel.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #9

Ngayakeun Liz O'Connor, Madya Kepala Sekolah pikeun Daggerwing Group

Wawancara Cheryl Liz O'Connor dina mingpin Pagawean ku palaksanaan Facebook, ngarobih kapemimpinan, manajemén parobahan, Dursasana pagawe sareng kolaborasi

Ngundeur dina iTunes

Podcast #8

Cheryl Cran diwawancara ku Michael Alf keur na Gangguan Disiplin Podcast dina Masa Depan Gawé sareng kumaha pagawe tiasa nyiptakeun masa depan sorangan.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #7

Ngadaptarkeun Hamoon Ekhtiari, CEO CEO Sasuai Wawancara Cheryl Cran Niaga Hadir CEO Hamoon Ekhtiari ngeunaan masa depan damel sareng kunaon kolaborasi mangrupikeun masa depan.

Kalayan futures ngabantosan mitra sareng klien pikeun ngadangu tangtangan kumaha radikal rétét sareng reimagine kumaha ngawangun masa depan dina kahirupan, organisasi sareng masarakat.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #6

Ningalikeun Jim Somers, VP Pemasaran di LogMeIn

Dangukeun masa depan wawancara kolaborasi sareng Jim Somers, VP Marketing kanggo unit bisnis Komunikasi sareng Kolaborasi di LogMeIn

Ngundeur dina iTunes

Podcast #5

Cheryl Cran diwawancara ku Dr. Nancy McKay ngeunaan parobahan eksponensial anu lumangsung dina masa hareup damel.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #4

Ngadaptarkeun Chris Barbin, CEO Appirio

Cheryl Cran ngawawancara Chris ngeunaan masa depan damel sareng dampak komputasi awan. Anjeunna ngabagi wawasan anu berharga pikeun masa depan awan sareng dampak na pikeun masa depan damel.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #3

Ngayakeun Sebastian Siseles, Diréktur Freelancer

Cheryl Cran ngawawancara Sebastian ngeunaan dampak freelancer dina bisnis. Anjeunna ngabagi kumaha usaha ayeuna kedah tiasa ngungkabkeun tempat gaw anu nyayogikeun waktos pinuh, part time sareng karyawan freelance.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #2

Ngayakeun Shoshana Deutschkron, VP Komunikasi & Brand pikeun UpWork

Cheryl Cran ngawawancara Shoshana ngeunaan tim terpencil - kumaha suksés ngiringan sareng mingpin masa depan kanyataan kanyataan kerja ningkatkeun tim terpencil.

Ngundeur dina iTunes

Podcast #1

CEO na UpWork, Stephane Kasriel

Cheryl Cran ngawawancara Stephane ngeunaan naon anu katingali pikeun masa depan damel sareng pangna perusahaan kedah ngiringan gangguan ka 'pangusaha ékonomi'.

Ngundeur dina iTunes