NextMapping Kauntungan Blog Gawé

Cheryl Cran

Wilujeng sumping di Blog Pagawean Masa Depan - ieu mangrupikeun anjeun bakal mendakan tulisan dina sagala hal anu aya hubunganana sareng masa depan damel.

Kami ngagaduhan blogger tamu anu ngalebetkeun CIO, Élmu Prilaku, CEO, Data Élmuwan kaasup tulisan ku pangadeg urang Cheryl Cran.

Tingali sagala tulisan blog

Prakték Pangsaéna Ti Pagawe Jauh

Pébruari 17, 2021

Kami parantos ngalaksanakeun seueur survey ngeunaan pagawé jarak jauh sareng parantos nyusun prakték pangsaéna pikeun pagawé jarak jauh.

Ku sababaraha cara aya konsensus umum yén nalika 2020 réngsé bakal aya rasa balik deui ka 'normal'. Naon waé anu normal standar dinten ayeuna dibuktikeun yén aya normal anyar anu muncul.

Kami survey langkung ti 1000 padamel jarak jauh sareng naros: "Naha anjeun hoyong balik deui ka tempat padamelan nalika pandemi masih dikendalikeun?"

Langkung 90% réspondén nyarios yén aranjeunna henteu hoyong balik deui ka tempat damel sateuacan Covid.

Tanggapan survey henteu kaget ku urang di NextMapping - kami parantos difokuskeun kana tren sosial sareng pola pikir pagawé dina masa depan damel salami dékade ka tukang.

Nalika kami ngabagi statistik di luhur sareng pamimpin aranjeunna mastikeun yén survey internal pagawé na nunjukkeun réspon anu sami. Upami padamel hoyong teraskeun damel utamina jarak jauh hartosna éta seueur perusahaan kedah ningali-balik sistem sareng sumberna pikeun ngadukung tempat damel jarak jauh kapayunna.

Sababaraha pamimpin perusahaan merjuangkeun kahoyong pikeun pagawé damel jarak jauh sareng mandat pendekatan 'balik ka kantor'. Pendekatan ieu iyeu moal jalan mun dina jangka panjang. Jin éta parantos dileupaskeun tina botol sareng padamel parantos tiasa ngabuktoskeun nalika Covid yén damel ti bumi BISA damel sareng damel saé.

Panilitian urang nunjukkeun yén balik deui kana prosés damel pikeun seueur perusahaan bakal kalebet kabijakan kerja jarak jauh resmi. Salaku tambahan bakal aya modél hibrid karya jarak jauh sareng dina padamelan.

Pagawe jarak jauh efektif pisan pikeun seueur padamel sareng kami parantos nyatet yén aya pola umum di antara pagawé jarak jauh anu suksés.

Prak-prakan anu hadé pikeun pagawé jarak jauh diantarana:

  • Jelas netepkeun ekspektasi antara pamimpin sareng padamel sakitar pengiriman barang - naon padamel anu kedah dilakukeun, padoman kira-kira pigura waktos kanggo ngalaksanakeunana sareng kumaha padamelan anu dilakukeun dilacak.
  • Komunikasi konstanta sareng konsisten ngalangkungan SADAYA jalan komunikasi - pagawé jarak jauh anu berhasil ngungkit obrolan liwat tim MS atanapi portal online na, dugi ka IM ka anggota tim pikeun ngabagi hal anu dipikaresep ku grup, panggunaan email anu épéktip sareng terang iraha tiasa nyandak telepon atanapi pikeun nyungkeun patepungan virtual.
  • Fokus kana wates damel pikeun nyegah kabakaran - padamel jauh anu suksés mikawanoh nilaina ngaléngkah tina padamelan pikeun ngareset sareng ngeusian ulang
  • Kamampuh mandiri ku olahraga, badé milampah, ngadangukeun musik, tapa sareng nyungkeun bantosan atanapi bantosan.
  • Nalika ngagarap proyék tim nganggo pendekatan manajemén proyék pikeun mastikeun saha waé tetep nyambung sareng inpormasi éta dibagi sacara kabuka kalebet garis waktos sareng pangiriman.
  • Pamingpin jauh anu suksés ngahaja ngeunaan pamariksaan mingguan sareng masing-masing anggota timna khusus naros 'kumaha kabar anjeun?' sareng nyayogikeun dukungan sareng pembinaan.
  • Perencanaan pikeun prioritas sateuacanna unggal minggu - difokuskeun 3 prioritas utama sapoé - netepkeun tujuan anu tiasa kahontal pikeun pangiriman.
  • Ngajadwalkeun rohangan bodas antara rapat virtual - netepkeun panyangga 15 dugi 30 menit antara rapat ngamungkinkeun régang, jalan-jalan sareng nyegerkeun jauh tina layar.
  • Debing unggal dinten ku mariksa gancang naon anu parantos kahontal, naon anu saé sareng naon anu tiasa aranjeunna lakukeun langkung saé énjing (fokus kana paningkatan anu teras-terasan).

Kami moal tiasa nganggap enteng 'pola pikir pekerja' sareng kumaha éta mangaruhan masa depan tempat damel. Kami aya di 'pasar pagawé' anu hartosna yén padamel daék milari padamelan di tempat sanés upami dununganana teu tiasa nyayogikeun padamelan jarak jauh.

Upami urang fokus kana prakték anu pangsaéna pikeun pagawé jarak jauh urang tiasa ngungkit épéktipitas kumaha damel parantos jarak jauh.