NextMapping Masa depan Gawé Kertas Bodas

Di NextMapping urang ngalakukeun panalungtikan lumangsung ngeunaan sagala hal anu bakal dianggo. Kertas Bodas urang kalebet panalungtikan ngeunaan AI, automation sareng robotics ogé tantangan gawana anu di nyanghareupan usaha ayeuna.

NEW! Tren Pagawean Terakhir 20 Terpanjang 2020

luhur-20-sato-tren-2020-wp

20 Pangluhurna Tren Usaha 2020

Dina NextMapping panalungtikan urang dumasar kana kerangka proprietary kami, model PREDICT anu digaris dina bestseller, "NextMapping - Antisipate, Navigate and Create The Future of Work."

Model PREDICT diwangun ku tahap 7 tina tren nganteurkeun pikeun masihan wawasan strategis pikeun pamimpin, tim sareng usaha. Model PREDICT nyayogikeun kerangka pikeun mantuan nyiptakeun NEW enggal ngeunaan padamelan anu saluyu sareng strategi sareng tindakan ayeuna.

Laporan ieu ngungkabkeun panilitian sareng cara ngabantosan pamimpin, tim, pangusaha sareng usaha pikeun nyiptakeun masa depan!

ngundeur Ayeuna

NextMapping Bodas Kertas - ReThink Recruitment & Retention in the Future Work

ReThink Recruitment & Retention in the Future Work

Salah sahiji fokus anu panggedéna pikeun usaha di 2019 sareng saluareun kana 2020 nyaéta nyungsi, nyewa sareng ngajaga jalma anu saé.

Pimpinan ditantang ku milari anu berkemampuan sareng siap damel padamelna. Pimpinan ogé ditantang sareng kumaha ngajaga jalma anu berbakat.

Kanyataanna yén pamingpin ayeuna tiasa bersaing sareng sababaraha faktor pikeun ngarawat - kompetisi henteu ngan ukur perusahaan séjén, éta pagawé sorangan.

Strategi anu digarap salami taun moal bakal dianggo ayeuna atanapi di hareup. Sikep anu digerakkeun sareng karyawan generasi ieu henteu milarian seueur pikeun 'padamelan' atanapi 'kerjaya' sabab milarian proyék anu bermakna, kasempetan sambilan, kasempetan damel babarengan, karya jauh sareng seueur deui.

Dina Kertas Bodas gratis anu lengkep ieu, kami nyayogikeun data, riset sareng anekdot ngeunaan cara anu aya dina ujung ngarékam sareng mertahankeun bakat top.

ngundeur Ayeuna

Whitepaper

Upami Robot mangrupikeun masa depan Gawé - Naon salajengna kanggo Manusa?

Seueur futuris museurkeun kana tampilan dystopian ngeunaan masa depan dimana kami bakal digawé sareng hirup dina kanyataan robot dehumanized.

Aya ogé panalungtikan anu negeskeun yén KAMI salaku manusa tiasa ngartos kumaha carana kami nganggo robot, automation sareng AI sareng anu kami pakét pikeun ngagunakeun inovasi téknologi pikeun nyiptakeun kahirupan anu langkung saé sareng kanyataan karya pikeun dulur di pangeusina.

Tulisan bodas ieu masihan dua sudut pandang sareng ngamungkinkeun KA mutuskeun masa depan anu badé diciptakeun.

ngundeur Ayeuna