Rapat Rapat

Hatur nuhun pikeun milih pikeun damel sareng spiker keynote Cheryl Cran pikeun acara anu badé sumping. Di dieu anjeun bakal mendakan sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun nyiapkeun Cheryl salaku spiker keynote pikeun grup anjeun. Kami ngarep pisan ngabantosan anjeun ngadamel pangalaman pasamoan anu luar biasa!

Video Demo

bio

Cheryl Cran mangrupikeun pangadeg NextMapping ™ / NextMapping.com sareng CEO induk perusahaan sintétis di Work Inc.

Diaku salaku #1 Future of Work influencer ku Onalytica, sareng panulis buku 7 kalebet “NextMapping ™ - Anticipate, Navigate and Create the Future of Work”.

Judul buku anu sanésna nyaéta "The Art of Change Leadership - Driving Transform In a Fast Paced-World" (Wiley 2015), "Cara 101 Pikeun Ngalaksanakeun Generasi X, Y sareng Zoomers Bagéan Gawé" (2010) sareng buku 4 anu sanésna kapamimpinan kaperluan diperlukeun pikeun masa depan sayaga siap.

Kepemimpinan karya Cheryl kapayunna pamikiran parantos diusahakeun dina publikasi sapertos Huff Post, Forbes, IABC Magazine, Majalah Hukum, Metro New York, Majalah Usahawan, Readers Digest, CBS Online, NBC Online, Fox Online sareng seueur deui.

Salami langkung ti dua puluh taun Cheryl parantos ngawangun reputasi pikeun nganteurkeun nilai anu luar biasa pikeun klien anu kalebet AT&T, Bell Mobility, Omnitel, Gartner, Telcomm Inggris, Manulife, ogé perusahaan ukuran ageung sareng pangusaha dina industri anu kalebet téknologi, kasehatan, tatanén. keuangan, asuransi sareng seueur deui.

NextMapping ™ dikembangkeun salaku merek solusi propriétasi bisnis anu ngalangkungan sadaya padamelan Cheryl sareng panalungtikan ngeunaan masa depan padamelan sareng kapemimpinan anu diperyogikeun pikeun napigasi perobihan di gaw. Waktosna mah sakadar ngadangu tentang waktos hareup tapi mun nganggo NextMapping ™ dugi ka ditu! Teknologi di tempat kerja kedah dianggo pikeun nyiapkeun masa depan kalayan fokus kana téknologi tiasa ningkatkeun hasil pikeun urang.

Téma umum sadaya padamelan Cheryl nyaéta karya 'jalma mimiti' sareng pendekatan kadua digital pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung manusa, ngabantuan perusahaan ngawangun kapasitas kapamimpinan anu diperlukeun pikeun 'ngarobih dunya liwat usaha.'

Poto pikeun nyetak sareng wéb

  • CherylCran-Headshot-1-Wéb
  • CherylCran-Headshot-2-Wéb
  • CherylCran-Headshot-3-Wéb
  • CherylCran-Headshot-4-Wéb
  • CherylCran-Headshot-6-Wéb
  • CherylCran-Headshot-5-Wéb

NextMapping logos

SVG
  • Cheryl Cran Lengkep Warna SVG Logo
  • Cheryl Cran Logo Bodas Bodas Bodas
  • Cheryl Cran Full Hideung Logo
PNG
  • Cheryl Cran Lengkep Warna PNG Logo
  • Cheryl Cran Lengkap PNG Bodas Logo
  • Cheryl Cran Lengkep PNG Logo Hideung