Masa Hadé Usaha Speaker Keynote

Cheryl Cran mangrupikeun spiker konci kelas dunya anu parantos namina salaku #1 masa depan influencer damel. Klién na ngajelaskeun dirina salaku 'pangsaéna' dina nyayogikeun kontéks sareng solusi pikeun masa depan anu gancang dina gaya pangiriman pidato anu canggih sareng interaktif.

Minangka salah sahiji narasumber keynote inovasi awéwé anu dinamis, Cran mikeun nilai anu leres pikeun pamimpin sareng tim ku ngabantosan aranjeunna ngarobih pamikiran maranéhanana ti liniér nepi ka kreatif sareng ngajalankeun inovasi pikeun dirina sareng perusahaan.

Pendekatan Cran salaku inovasi, kapamimpinan sareng pamicara keynote spésialis kalebet ngempelkeun data pamiarsa, sareng ngahijikeun data kana kecap konci anu disederhanakeun ogé interaksi waktos nyata dina waktos konci.

Ieu di handap aya pilihan pidato anu ditepikeun Cheryl ka klien di dunya - unggal kecap konci ieu ngaropéa sareng anjeunna tiasa nyampur unsur-unsur unggal keynote pikeun nyieun presentasi anu unik pikeun acara anjeun.

Kapamingpinan, Keynote, Speaker Keynote Perempuan

Masa depan Kapamingpinan - NEW Keynote !!!!

Naon ciri-ciri, naon kana pola pikir sareng naon rusiah pikeun janten pamimpin parobahan anu nyetir nuju masa depan damel.

Diajar deui

"Cheryl Cran mangrupikeun narasumber pikeun acara kapemimpinan taunan kami sareng dina kecap anu anjeunna luar biasa. Perspektif unik Cheryl ngeunaan masa depan damel sareng naon anu diperyogikeun kanggo perusahaan-perusahaan anu aya dina pojokan ngarah ngahasilkeun nilai anu luar biasa pikeun grup kami. Anjeunna nyéépkeun waktos konsultasi sareng diri kuring sareng tim kapamimpinan ngeunaan budaya urang anu béda sareng kumaha carana ngungkit naon anu parantos urang laksanakeun saé. Pamimpin kami masihan dua jempol pikeun gaya kiriman Cheryl anu gancang, langsung sareng dinamis. Salaku tambahan, para pamimpin bener-bener menikmati anu Cheryl gabung ka kami pikeun sasarap sore urang. Anu kuring mendakan pisan berharga salaku CEO perusahaan mangrupikeun survey sateuacan kajadian yén anjeunna nyebetkeun kana konci na ogé waktos polling sareng tulisan anu leres-leres kalibet pamimpin pamimpin kami. Cheryl henteu ngan ukur nyarioskeun perkawis masa depan sareng tren anjeunna saleresna masihan kami alat-alat kapamimpinan ngarobih pikeun nyiptakeun tingkat kasuksesan kami. "

B.Batz
Rambut

Masa Depan Gawé ayeuna - anjeun siap?

Naon anu bakal dilakukeun ku pamingpin sareng timnya pikeun maju ayeuna sareng langkung ka sataun 2030?

Diajar deui

"Cheryl mangrupikeun pas mutlak pikeun Sidang Kemuncak Niaga urang - urang gaduh kelompok anu penting pikeun pamimpin union union anu kareueus sorangan dina kaayaan ngarah AND Cheryl nantang aranjeunna mikir bahkan langkung kreatif, pikeun mentang pendekatan inovasi na ogé. ngawangun strategi masa depan dumasar kana realitas parobahan gancang dina industri jasa finansial. Kami bakal nyarankeun pisan ka Cheryl Cran salaku masa depan ahli kerja sareng spiker keynote. "

J. Kile
Hadir Summit Kredit Uni Eksekutif MN

Cara anu pangsaéna pikeun nyiptakeun masa depan nyaéta mapana

Naha anjeun sareng pamingpin anjeun siap-siap siap sacara proaktif nuju ka hareup?

Diajar deui

"Cheryl damel sareng urang nalika mundur-lega kota munggaran. Mundur fokus kana topik anu lega ngeunaan inovasi sareng parobahan kapamimpinan. Kami ngondang hadirin pikeun mundur kami anu duanana pikeun palanggan internal sareng éksternal pikeun organisasi kami. Kaahlian Cheryl tiasa ditingali dina sadayana kaasup pre-perencanaan acara sareng salami mundur siang-satengah. Salami mundur, Cheryl mahér dina ngahijikeun babarengan sareng ngabantosan pamimpin pikeun ngajala masa depan pikeun dirina sareng usaha. "

W.Foeman
Kota Gables Karang

Tim siap hareup - kumaha cara nyieun lincah, adaptable & inovatif tim

Naha tim anjeun hasil ngahijikeun kana visi, fokus sareng tujuan?

Diajar deui

Cheryl Cran sanes Sheryl Crow tapi anjeunna mangrupikeun béntang batu anu kirang pisan! Kami ngagaduhan Cheryl salaku spiker nutup nutup kami pikeun sababaraha program kanggo tim kapamimpinan urang. Cheryl damel sareng urang dina langkung belasan acara dimana anjeunna dikirimkeun ka pamimpin 6000 dina tim siap-siap. Kamampuhan pikeun ninun pesen tina paméré sanésna, pangabisa nya pikeun ngiringan kelompok-kelompok kalayan heureuy, senang, kaaslian sareng pamikiran provokatif cukup ngan saukur luar biasa sareng HENTEU naon anu diperyogikeun salaku deukeut ka acara urang.

Universitas VP AT&T

Masa depan narik & ngajaga bakat luhur

95% perusahaan ditaliti nunjukkeun fokus anu hadé pikeun masa depan nyaéta mendakan sareng ngajaga bakat luhur dina yuswa robotika, para pekerja jauh sareng ningkatkeun kompetisi.

Diajar deui

"Grup kami dipeunteun Cheryl 10 kaluar tina 10 salaku speaker utama kami. Anjeunna mangrupikeun spiker keynote dipeunteun kami dina konperénsi kami. Anjeunna ngaleuwihan ekspektasi urang! "

CEO Nasional Agra Marketing

Seni pikeun kapamimpinan parobihan - nyetir transformasi dina dunya gancang

Kami hirup dina waktos transformasi sareng KAU anu ngarubah!

Diajar deui

"Cheryl mangrupikeun ahli tamu dina konperénsi pimpinan taunan urang - anjeunna nunjukkeun ngeunaan kapamimpinan parobahan sareng recruiting bakat. Dina tingkat anu luhur, kami mendakan pendekatan Cheryl, hubungan sareng tim pimpinan sareng modél anu dipasihkeun persisna saluyu sareng tujuan urang konperénsi. Hasilna mangrupikeun hal anu ditinggalkeun ku urang hoyong terang langkung seueur ngeunaan siklus parobihan sareng kanggo neuteup langkung caket kana kumaha carana ngadukung pamingpin urang langkung fleksibel sareng lincah kalayan parobihan anu lumangsung. "

WB Panaliti & Pangembangan BASF