Cara Pangsaéna pikeun Ngadamel Ka hareup nyaéta Map Éta.

Naha anjeun sareng pamingpin anjeun siap-siap siap sacara proaktif pikeun ngalaksanakeun masa depan damel?

Naha perusahaan anjeun ngapih ngaluncat kasempetan sareng ngarobih dina laju parobahan di gaw?

Naha industri anjeun ngarobih status quo atanapi kaganggu?

Naha anjeun ngagaduhan jalma anu pas sareng téknologi anu leres dina gaw gaw anu gancang tiasa ngorbankeun nilai anu luar biasa ka klien sareng tim anjeun?

Peta masa depan anjeun kalayan kreatifitas sareng ketangkasan

Seueur gangguan anu kaasup peralihan pamaréntahan, bencana global, ngahiji sareng étisiisi, intelijen buatan, robotika, sareng ngarobih sikap padamelan anu nyababkeun kabutuhan pamimpin tiasa ngajantenkeun masa depan karya pikeun perusahaan sareng timna.

Jinis kapamingpinan anu diperyogikeun salami ayeuna-gancang nyaéta kamampuan flex dina waktos fluks. Kaleresan, adaptasi sareng inovasi mangrupikeun sifat penting anu bakal ngabantosan pamimpin pikeun ngajalankeun parobahan sareng transformasi anu dipikabutuh pikeun dugi ka masa depan damel.

Ieu masa depan karya konci nyadiakeun wawasan masa depan padamelan sareng strategi pikeun sacara proaktif ngajantenkeun masa depan salaku pamimpin. Gagasan dinamis sareng pendekatan kreatif pikeun ngabantosan kapamimpinan siap hareup anu nyababkeun transformasi nuju masa depan pagawéan.

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Wawasan ngeunaan dampak AI sareng robotik dina industri anjeun sacara lokal sareng global
  • Modél modél bi-modal ngeunaan cara ngungkit anu pangsaéna tina naon anu ayeuna dianggo sareng data tina riset tren kahareup
  • Studi kasus organisasi anu parantos hasil dipetakan masa depanna ku ayana di luhur tren sareng masa depan damel
  • Kumaha cara memanfaatkeun prinsip 'jalma pangheulana' ti tempat kerja di hareup sareng tampilan pamingpin anu ngagaduhan téknologi anu ngaktifkeun nilai luar biasa pikeun klien sareng pangalaman padamel.
  • A 'naon anu kedah dirobih' sareng 'naon anu moal pernah ngarobih' daptar pariksa pikeun ngabantosan tindakan strategis ka payuneun padamelan
  • Inspirasi, ideu sareng 'peta' masa depan pikeun diri / tim / usaha anu tiasa dipasang kana aplikasi praktis langsung
  • NextMapping ™ sareng léngkah pikeun nyiptakeun masa depan anjeun pikeun diri / bisnis

Cheryl Cran mangrupikeun hit dina konperénsi ISBN kami. Eusi Cheryl sampurna dilereskeun kanggo grup eksekutif C-Level kami sabab ngabantosan aranjeunna ngatur konperénsi anu sanés ideu kana strategi beton pikeun ngalambatkeun organisasi. Grup kami pisan ngabédakeun sareng tiasa janten kritik panyatur di luar industri salon sareng spa, tapi anu keynote Cheryl dinamis sareng tepat dina artos.

Cheryl ngarobih keynote na pikeun grup kami, Masa Depan Karya Ayeuna - Naha Salon Anjeun Siap? sareng pesenna mangrupikeun kasaimbangan anu sampurna dina panilitian, ideu anu aya hubunganana, ngajentrekeun kana masa depan ogé nyiapkeun gangguan anu bakal datang.

Béda sareng kaseueuran keynotes, Cheryl sacara proaktif nawiskeun matérial teaser, kalebet pidéo dina blog sareng nawiskeun ogé pikeun survey para hadirin ogé ngayakeun hubungan polling langsung sareng kalebet tanggapanana dina intina. Kami ogé ngagaduhan Cheryl mempermudah diskusi dalang ngeunaan narik bakat luhur sareng kelompokna ngan ukur kamar nangtung. Kami moal ragu nyarankeun anjeunna ka batur. "

V. Tate / Diréktur Eksekutif
Jaringan Bisnis Spa Salon Internasional
Maca kasaksian sanés