Masa depan Kapamingpinan - NEW Keynote !!!!

Kapamingpinan, Keynote, Speaker Keynote Perempuan
Naon ciri-ciri, naon kana pola pikir sareng naon rusiah pikeun janten pamimpin parobahan anu nyetir nuju masa depan damel.

Inspirasi, wawasan sareng modél kumaha pikeun janten pamimpin siap hareup

Kungsi sateuacanna tempat kerja ngagaduhan seueur kakaburan, kateupastian sareng parobahan konstan. Pagawe ditantang sareng ngalakukeun langkung seueur kalayan kurang, diajar dina kacepetan gangguan sareng damel sareng kaayaan anu rupa-rupa. Aya kasempetan masif pikeun pamingpin pikeun nyiptakeun masa depan pikeun diri sareng timna.

Kalayan ningkatna transformasi digital aya sauran pamimpin tiasa nyambung, simpati sareng mereun pikeun tim na.

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Anu paling panganyarna sareng hasil panalitiang dina padamelan masa depan sareng naon hartosna pikeun pamingpin ayeuna
  • Statistik sareng analisis sentimen ngeunaan sikep pekerja sareng naon anu dipikahoyong para padamel ayeuna sareng ka hareup ti pamimpin na
  • Modél kapamingpinan dina pola pikir 'kuring ka urang' sareng pemetaan masa depan perjalanan kapamimpinan
  • Tip sareng strategi kumaha ngungkit penguasaan kapamimpinan pikeun ningkatkeun daya tarik sareng tetep bakat luhur
  • Gagasan anu inspirasi anu tiasa dilaksanakeun dina tindakan langsung pikeun ningkatkeun motivasi sareng padamelan karyawan
  • Laku lampah anu praktis unggal dinten pikeun ngabantosan pamimpin ngarasa énérgi sareng ngabantosan timna janten inspirasi sareng bungah pikeun nyiptakeun masa depan padamelan

Cheryl Cran masa depan ahli karya sareng pangadeg NextMapping ngabagi inspirasi, uplifting sareng praktis ide pikeun pamingpin janten siap ayeuna!

Cheryl mangrupikeun pas mutlak pikeun Sidang Kemuncak Niaga urang - urang gaduh kelompok anu penting pikeun pamimpin union union anu kareueus sorangan dina kaayaan ngarah AND Cheryl nantang aranjeunna mikir bahkan langkung kreatif, pikeun ngaladarkeun pendekatan inovasi na ogé ngawangun strategi masa depan dumasar kana realitas parobahan gancang dina industri jasa finansial. Kami bakal nyarankeun pisan ka Cheryl Cran salaku masa depan ahli kerja sareng spiker keynote. "

J. Kile
Hadir Summit Kredit Uni Eksekutif MN
Maca kasaksian sanés