Masa depan Kapamingpinan

Kapamingpinan, Keynote, Speaker Keynote Perempuan
Naon ciri-ciri, naon kana pola pikir sareng naon rusiah pikeun janten pamimpin parobahan anu nyetir nuju masa depan damel.

Inspirasi, wawasan sareng modél kumaha pikeun janten pamimpin siap hareup

Kungsi sateuacanna tempat kerja ngagaduhan seueur kakaburan, kateupastian sareng parobahan konstan. Pagawe ditantang sareng ngalakukeun langkung seueur kalayan kurang, diajar dina kacepetan gangguan sareng damel sareng kaayaan anu rupa-rupa. Aya kasempetan masif pikeun pamingpin pikeun nyiptakeun masa depan pikeun diri sareng timna.

Kalayan ningkatna transformasi digital aya sauran pamimpin tiasa nyambung, simpati sareng mereun pikeun tim na.

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Anu paling panganyarna sareng hasil panalitiang dina padamelan masa depan sareng naon hartosna pikeun pamingpin ayeuna
  • Statistik sareng analisis sentimen ngeunaan sikep pekerja sareng naon anu dipikahoyong para padamel ayeuna sareng ka hareup ti pamimpin na
  • Modél kapamingpinan dina pola pikir 'kuring ka urang' sareng pemetaan masa depan perjalanan kapamimpinan
  • Tip sareng strategi kumaha ngungkit penguasaan kapamimpinan pikeun ningkatkeun daya tarik sareng tetep bakat luhur
  • Gagasan anu inspirasi anu tiasa dilaksanakeun dina tindakan langsung pikeun ningkatkeun motivasi sareng padamelan karyawan
  • Laku lampah anu praktis unggal dinten pikeun ngabantosan pamimpin ngarasa énérgi sareng ngabantosan timna janten inspirasi sareng bungah pikeun nyiptakeun masa depan padamelan

Cheryl Cran masa depan ahli karya sareng pangadeg NextMapping ngabagi inspirasi, uplifting sareng praktis ide pikeun pamingpin janten siap ayeuna!

Cheryl Cran mangrupikeun hit dina konperénsi ISBN kami. Eusi Cheryl sampurna dilereskeun kanggo grup eksekutif C-Level kami sabab ngabantosan aranjeunna ngatur konperénsi anu sanés ideu kana strategi beton pikeun ngalambatkeun organisasi. Grup kami pisan ngabédakeun sareng tiasa janten kritik panyatur di luar industri salon sareng spa, tapi anu keynote Cheryl dinamis sareng tepat dina artos.

Cheryl ngarobih keynote na pikeun grup kami, Masa Depan Karya Ayeuna - Naha Salon Anjeun Siap? sareng pesenna mangrupikeun kasaimbangan anu sampurna dina panilitian, ideu anu aya hubunganana, ngajentrekeun kana masa depan ogé nyiapkeun gangguan anu bakal datang.

Béda sareng kaseueuran keynotes, Cheryl sacara proaktif nawiskeun matérial teaser, kalebet pidéo dina blog sareng nawiskeun ogé pikeun survey para hadirin ogé ngayakeun hubungan polling langsung sareng kalebet tanggapanana dina intina. Kami ogé ngagaduhan Cheryl mempermudah diskusi dalang ngeunaan narik bakat luhur sareng kelompokna ngan ukur kamar nangtung. Kami moal ragu nyarankeun anjeunna ka batur. "

V. Tate / Diréktur Eksekutif
Jaringan Bisnis Spa Salon Internasional
Maca kasaksian sanés