Art of Change Kapamingpinan - Transformasi nyetir Dina Dunya Paced

Parobihan kapemimpinan ieu robih kanggo sadayana kusabab "Dulur sadayana pamimpin!"

Ngaronjatna parobihan gancang dina pangabutuh budaya janten sadayana anu janten pamimpin parobihan

Saréréa di tempat damel tiasa dianggo dina waktos inovasi téknologi anu kuat sareng kaayaan parobahan gancang sareng gangguan. Koncina nyaéta kumaha pikeun ilham sareng ngiringan sadayana janten 'pamimpin parobahan' sareng sacara dinamis ningkatkeun inovasi, kolaborasi sareng kasuksésan pikeun sadayana dina perusahaan sareng pikeun bisnis sacara umum. Konci ieu fokus kana kumaha unggal jalma tiasa nganggo kamampuan batin nyalira pikeun nuju parobahan kapamimpinan pribadi sareng cara anu positip sareng proaktif. Konci ieu dumasar kana Buku Cheryl "Art of Change Kapamingpinan" (Wiley 2015)

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Wawasan langkung seueur ngeunaan kumaha parobahan gancang nyaéta dampak pangaruh kagancangan sareng kumaha urang salaku pamimpin kedah ngawangun adaptability kana kanyataan anyar
  • Hiji sudut pandang bergeser kumaha urang salaku individu tiasa ngagunakeun setrés positip sareng ngungkit waktos di lingkungan padamelan anu langkung gancang
  • Pangertosan anu jelas kumaha pandangan unggal generasi ngarobih, ngurus parobahan sareng strategi pikeun ngaronjatkeun réspon sareng tindakan
  • Parobihan perobihan sareng cara ngagunakeun modél ieu pikeun nyababkeun parobahan pikeun diri sareng batur
  • Wawasan kana perilaku parobahan pribadi sareng alat pikeun ngungkitkeun kamampuan masing-masing pikeun adaptasi langkung gancang kana parobihan sareng pendekatan positif
  • Alat pikeun nimbulkeun parobahan kalayan sababaraha sudut pandang kalebet kecerdasan émosional, intelektual generasi sareng intelijen anu énérgi
  • Parobihan ngarobih 'peta salajengna' anu bakal ngagariskeun léngkah anjeun pikeun nyiptakeun masa depan anu badé ciptakeun

Cheryl mangrupikeun panyatur keynote kami di Forum Ékonomi Wawasan UVA sareng anjeunna ngabenten "Masa Depan Gawé Ayeuna - Naha Anjeun Siap?" Respon ti pamiarsa urang ngalebetkeun koméntar sapertos:

"Pintonan hebat sareng inspirasi ka hareup"
"Disayangkeun kana campuran praktis sareng dorong pikeun ngabantosan urang langkung inovatif"
"Ideu anu penting pikeun kumaha urang tiasa ngémutan sareng ningkatkeun kreatip waktos nyata pikeun kasuksésan hareup"
"Panaliti sareng statistik statistik pikeun masa depan padamelan sareng hubungan na pikeun atikan sareng usaha"
"Diideuan ku Cheryl Cran"

Urang pasti bakal ngiringan deui Cheryl pikeun masihan langkung seueur wawasan masa depan damel, inovasi sareng kapamimpinan. "

B. Bungah
Universitas Virginia di Wise
Maca kasaksian sanés