Art of Change Kapamingpinan - Transformasi nyetir Dina Dunya Paced

Parobihan kapemimpinan ieu robih kanggo sadayana kusabab "Dulur sadayana pamimpin!"

Ngaronjatna parobihan gancang dina pangabutuh budaya janten sadayana anu janten pamimpin parobihan

Saréréa di tempat damel tiasa dianggo dina waktos inovasi téknologi anu kuat sareng kaayaan parobahan gancang sareng gangguan. Koncina nyaéta kumaha pikeun ilham sareng ngiringan sadayana janten 'pamimpin parobahan' sareng sacara dinamis ningkatkeun inovasi, kolaborasi sareng kasuksésan pikeun sadayana dina perusahaan sareng pikeun bisnis sacara umum. Konci ieu fokus kana kumaha unggal jalma tiasa nganggo kamampuan batin nyalira pikeun nuju parobahan kapamimpinan pribadi sareng cara anu positip sareng proaktif. Konci ieu dumasar kana Buku Cheryl "Art of Change Kapamingpinan" (Wiley 2015)

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Wawasan langkung seueur ngeunaan kumaha parobahan gancang nyaéta dampak pangaruh kagancangan sareng kumaha urang salaku pamimpin kedah ngawangun adaptability kana kanyataan anyar
  • Hiji sudut pandang bergeser kumaha urang salaku individu tiasa ngagunakeun setrés positip sareng ngungkit waktos di lingkungan padamelan anu langkung gancang
  • Pangertosan anu jelas kumaha pandangan unggal generasi ngarobih, ngurus parobahan sareng strategi pikeun ngaronjatkeun réspon sareng tindakan
  • Parobihan perobihan sareng cara ngagunakeun modél ieu pikeun nyababkeun parobahan pikeun diri sareng batur
  • Wawasan kana perilaku parobahan pribadi sareng alat pikeun ngungkitkeun kamampuan masing-masing pikeun adaptasi langkung gancang kana parobihan sareng pendekatan positif
  • Alat pikeun nimbulkeun parobahan kalayan sababaraha sudut pandang kalebet kecerdasan émosional, intelektual generasi sareng intelijen anu énérgi
  • Parobihan ngarobih 'peta salajengna' anu bakal ngagariskeun léngkah anjeun pikeun nyiptakeun masa depan anu badé ciptakeun

Kuring resep ngiringan Cheryl Cran pikeun grup ageung sadayana bengkel staf, kalebet sababaraha ratus karyawan. Cheryl nampilkeun The Future of Work is Now - Naha Anjeun Siap pikeun acara anu panjang dinten ieu. Anjeunna henteu ngan ukur alamat intina, tapi ogé sinopsis panutup pikeun ngagedékeun rasa / hartosna anu ngajantenkeun pangalaman para hadirin. Kami ngahargaan pangabisa na pikeun ngasupkeun aspék sadaya kagiatan sadidinten nalika nyimpulkeun panutupanana - unik sareng intuitifna dina keun keun budaya grup leres-leres menonjol. Sing saha anu hadir sadidinten ngajelaskeun keynote pangiriman Cheryl salaku mereun sumanget sareng enerjik. Hiji jalma ngabagi yén anjeunna nyiptakeun seueur tanaga, éta gampang gumbira ngeunaan naon anu lumangsung di rohangan. Koncina sareng panutupan Cheryl mangrupikeun unsur konci lokakarya sadidinten urang, nambihan pisan kana 'kasuksésanna. Kami pasti bakal nimbangkeun damel sareng anjeunna deui sareng kuring nyarankeun pisan Cheryl Cran salaku pembicara pikeun organisasi anu nyanghareupan parobihan atanapi anu hoyong hoyong ngajajah topik transformasi, prosés bisnis, atanapi motivasi. Hatur nuhun, Cheryl pikeun anjeun gaduh cara anu saé ku kecap. "

L. Masse
Bumi Langkung Luhur
Maca kasaksian sanés