Masa Depan Gawé Ayeuna - Anjeun Siap?

Naon anu bakal dilakukeun ku pamingpin sareng timnya pikeun maju ayeuna sareng langkung ka sataun 2030? Tantangan anu ayeuna kalebet ngalaksanakeun parobahan global, inovasi téknologi sareng dinamika tempat kerja anu gancang.

Tren, wawasan sareng panalungtikan ngeunaan masa depan Gawé

Dursasana karyawan, nyiptakeun pamingpin siap hareup, narik sareng mertahankeun bakat top mangrupikeun unsur anu gancang dina ngarobih sareng mangaruhan kana cara urang tiasa dianggo sareng kumaha urang kedah robih pikeun nyumponan tantangan-usaha di masa depan dinten ayeuna.

Kata konci ieu bakal masihan wawasan bisnis global anu nalungtik, pamikiran provokasi, kreatif, pamimpin pamikiran sareng strategi kumaha pimpinan tiasa nyandak tindakan saatos nambahan tim mésér, adaptability sareng palaksanaan AYEUNA nalika urang nuju ka 2030.

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Panémbongkeun tren sareng téknologi ngawangun tempat hareup anu ayeuna
  • Gagasan pikeun pamingpin sareng timnya pikeun adaptasi gaya kapribadian sareng gaya kapamimpinan kana gaw énggal
  • "Kumaha" pikeun berhasil gawé sareng sareng kalibet sababaraha generasi di tempat gaw
  • Wawasan kumaha pamimpin kedah adaptasi sareng realitas anu kantos roboh tina sikap padamelan sareng sikep beralih dina kasatiaan, kepuasan padamelan sareng kumaha padamelna dilakukeun
  • Modél mindset kumaha kanggo nyetél laju édisi gancang nalika urang angkat ka masa hareup padamelan
  • Panaliti ngeunaan sababaraha kapinteran anu diperyogikeun pikeun némbalan masa depan damel
  • Studi kasus sareng conto perusahaan sareng pimpinan kutang dina ujung ngarah nyiptakeun tempat kerja siap hareup
  • Strategi ngeunaan cara ngalamun dulur sakalian kalayan visi masa depan, ngawangun pikagumbiraeun pikeun arah perusahaan sareng ngadamel komitmen sareng mésér dina ngalakukeun tindakan ayeuna sareng kanggo masa depan

Gaya Cheryl nyaéta énergi anu kuat sareng interaktif, anjeunna ningalikeun panalungtikan anu relevan sareng presentasi dirina salawasna gaduh klip pilem sareng musik anu pikaresepeun. Kalayan Cheryl Cran salaku speaker keynote anjeun dijamin boga salah sahiji acara anu pangsaéna pikeun kantos ningkatkeun panongton pamiarsa, sareng hiji pamiarsa anu gampang sadamel pikeun ngalaksanakeun ideu ogé diideuan pikeun dijalankeun ku visi 2030 pikeun ngawangun tempat kerja anu ayeuna.

Cheryl Cran mangrupikeun juru carios utama kami dina konperénsi kapamimpinan urang sareng keynote na judulna: "The Art of Change Leadership - Make It Happen Make it Matter" mangrupikeun kasuksésan anu hébat sareng tim kapamimpinan toko urang. 

Di Rubicon urang ngembang sareng ngalaman seueur parobahan internal anu didorong sareng perobihan anu ditumpukeun sacara internal. Panaliti sareng kustomisasi Cheryl pikeun grup urang ngajantenkeun dampak sareng kami. 

Kami ngahargaan tulisan, polling sareng interaksi sareng konten anu tiasa dianggo, ideu anu dipikabutuh sareng ngiringan réspon kana patarosan téks kelompok. 

Cheryl nganteurkeun tujuan urang sareng ngabantosan tim kapamimpinan toko urang mikirkeun cara anu énggal sareng luhur ngeunaan parobihan, integrasi bisnis sareng kasuksesan kahareup. "

R. Peduli / COO
Farmasi Rubicon
Maca kasaksian sanés