Masa Depan Pikeun narik & Tetep Bakat Top

95% perusahaan ditaliti nunjukkeun fokus anu hadé pikeun masa depan nyaéta mendakan sareng ngajaga bakat luhur dina yuswa robotika, para pekerja jauh sareng ningkatkeun kompetisi.

Tren, studi kasus, sareng ideu kreatif pikeun ngarékam sareng bakat nahan

CEO Fortune 500 ditaliti nyatakeun yén sanajan dina umur robotika aranjeunna ngarencanakeun pikeun neraskeun milarian sareng nyewa jalma-jalma anu bakat kana 2020 sareng saluareun. Kompetisi pikeun narik bakat top naékna, sareng gancang-gancang jalma anu nyewa sareng dilatih industri sanésna ngadeukeutan sareng ngaburu bakat. Salian ti éta kanaékan freelance na pangusaha kasempetan milénialan nyaéta nyiptakeun bakat pencarian bahkan langkung nangtang.

Naon tiasa perusahaan? Naon pamimpin kedah dilakukeun pikeun menang perang bakat?

Dina konci ieu, anjeun bakal diajar kumaha ménu strategi sareng rencana kumaha mikat bakat top sareng kumaha mertahankeunana langkung lami tibatan pigura waktos rata.

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Panalitiana panganyarna pikeun industri anjeun ngeunaan tren anu bakal aya ngeunaan narik sareng mertahankeun bakat top
  • Wawasan kana realitas anu ayeuna pikeun manggihan sareng ngajaga jalma-jalma alus dina statistik sareng amalan anu pangsaéna
  • Gagasan inovatif pikeun mendakan jalma anu pas anu cocog pikeun industri anjeun
  • Gagasan kreatif sareng conto ti perusahaan global anu unggul perang pikeun bakat
  • Sapuluh 'atraktor luhureun naon bakat luhur hoyong upami milarian damel kanggo perusahaan
  • Kumaha janten perusahaan anu 'narik' bakat, kalebet gaduh pamimpin transformasional sareng nyiptakeun budaya anu difokuskeun kapamimpinan dibagi
  • Alesan anu nomer hiji jalma ninggalkeun dunungan sareng kumaha carana ngalereskeunana
  • Pangertosan anu langkung ageung naha kunaon investasi dina ngan ukur nyalira mangrupakeun pendekatan anu teu meunang
  • Solusi kreatif anu anjeun tiasa nempatkeun kana tempat anu langsung pikeun ningkatkeun kameunangan anjeun pikeun narik sareng ngajaga bakat luhur

Cheryl Cran mangrupikeun juru carios utama kami dina konperénsi MISA BC anyar pikeun propésional TI kotamadya - keynote Cheryl kasohor ku grup kami! Kuring ngahargaan sajumlah barang kalayan keynote Cheryl - aya kasaimbangan sampurna eusi, panilitian sareng ideu dibarengan inspirasi.
 
Eupan balik ti para hadirin urang éta fenomenal sareng aranjeunna ngahaturkeun nuhun kana kamampuan pikeun nga-SMS patarosan ka Cheryl sareng réspon anu jujur ​​nya sareng polling pikeun ngalibetkeun grup. Hadirin ninggali inti konci Cheryl sacara énergi, terinspirasi sareng siap nyandak ideu sareng tindakan deui ka tempat damel sareng nempatkeun langsung pikeun nambih kasuksésan. 

Cheryl ngaleuwihan ekspektasi urang! ”

C. Panitia Crabtree / Konperénsi
Asosiasi Sistem Informasi Perbandaran SM (MISA-SM)
Maca kasaksian sanés