Masa Depan Pikeun narik & Tetep Bakat Top

95% perusahaan ditaliti nunjukkeun fokus anu hadé pikeun masa depan nyaéta mendakan sareng ngajaga bakat luhur dina yuswa robotika, para pekerja jauh sareng ningkatkeun kompetisi.

Tren, studi kasus, sareng ideu kreatif pikeun ngarékam sareng bakat nahan

CEO Fortune 500 ditaliti nyatakeun yén sanajan dina umur robotika aranjeunna ngarencanakeun pikeun neraskeun milarian sareng nyewa jalma-jalma anu bakat kana 2020 sareng saluareun. Kompetisi pikeun narik bakat top naékna, sareng gancang-gancang jalma anu nyewa sareng dilatih industri sanésna ngadeukeutan sareng ngaburu bakat. Salian ti éta kanaékan freelance na pangusaha kasempetan milénialan nyaéta nyiptakeun bakat pencarian bahkan langkung nangtang.

Naon tiasa perusahaan? Naon pamimpin kedah dilakukeun pikeun menang perang bakat?

Dina konci ieu, anjeun bakal diajar kumaha ménu strategi sareng rencana kumaha mikat bakat top sareng kumaha mertahankeunana langkung lami tibatan pigura waktos rata.

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Panalitiana panganyarna pikeun industri anjeun ngeunaan tren anu bakal aya ngeunaan narik sareng mertahankeun bakat top
  • Wawasan kana realitas anu ayeuna pikeun manggihan sareng ngajaga jalma-jalma alus dina statistik sareng amalan anu pangsaéna
  • Gagasan inovatif pikeun mendakan jalma anu pas anu cocog pikeun industri anjeun
  • Gagasan kreatif sareng conto ti perusahaan global anu unggul perang pikeun bakat
  • Sapuluh 'atraktor luhureun naon bakat luhur hoyong upami milarian damel kanggo perusahaan
  • Kumaha janten perusahaan anu 'narik' bakat, kalebet gaduh pamimpin transformasional sareng nyiptakeun budaya anu difokuskeun kapamimpinan dibagi
  • Alesan anu nomer hiji jalma ninggalkeun dunungan sareng kumaha carana ngalereskeunana
  • Pangertosan anu langkung ageung naha kunaon investasi dina ngan ukur nyalira mangrupakeun pendekatan anu teu meunang
  • Solusi kreatif anu anjeun tiasa nempatkeun kana tempat anu langsung pikeun ningkatkeun kameunangan anjeun pikeun narik sareng ngajaga bakat luhur

Cheryl Cran mangrupikeun spiker pembukaan urang dina 2018 CSU Conference Management Conference sareng anjeunna luar biasa! Pesen nya dina robih, wani sareng kolaborasi pisan anu diperyogikeun ku kelompok urang.

Kapayunna henteu matak kasieun nalika aya sadar anjeun mangrupikeun arsiték. Parantos ngabagi alat anu tiasa dianggo anu sadayana urang tiasa uih deui sareng nerapkeun langsung pikeun hasil sukses tim. Pamakéan texting Cheryl kalayan pamirsa sareng polling dipasihkeun pisan sareng grup urang aktip sareng aktipitas dirina nganggo alat ieu. Kuring resep kumaha Cheryl kalayan rela ngajawab ALL patarosan téks kaasup anu nangtang. Pertanyaan tulisan nyukcruk ekspresi masarakat ngeunaan karasa ati.

Seueur anu hadir dina ngalaporkeun téks sareng Twitter yén konci konci dinamis Cheryl nyetél nada pikeun konperénsi dua dinten anu suksés. ”

N.Freelander-Paice / Diréktur Program Modal
California State University, Kantor rektor
Maca kasaksian sanés