Tim Siap Masa Deui - Kumaha Damel, Tim Laras & Inovatif

Naha tim anjeun hasil ngahijikeun kana visi, fokus sareng tujuan?

Naha tim anjeun tiasa kolaborasi, innovate sareng adaptasi kana parobihan gancang dina gaw?

Naha tim anjeun ngungkit téknologi pikeun ningkatkeun pangalaman klien sareng karyawan?

Tim tangkas, fleksibel sareng inovatif mangrupikeun Masa Depan

Ieu kahareup na konci tim nyadiakeun wawasan dinamis kana masa depan tim sareng kumaha struktur tim morphing pikeun nyumponan gangguan anu nyata sareng tungtutan dunya parobihan gancang. Panaliti nunjukkeun yén tim alit kalayan individu anu ngamotivasi sareng aktipitas tiasa ngémutan sareng ngaéksekusi gancang pisan. Pangaruh kana usaha sareng tim anu ngajalankeun luhur mangrupikeun ideu langkung gancang ka pasar, solusi nimble pikeun pangalaman klien sareng kauntungan pamustunganana.

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Panaliti panganyarna ngeunaan dinamika tim anu diperyogikeun kanggo masa depan damel
  • Statistik sareng data ngeunaan masa depan anu paling saé pikeun struktur karya tim, campuran kapribadian, aptitude sareng anu sanésna
  • Strategi pikeun anggota tim ngawangun 'kuring ka urang' masa depan sikep padamelan
  • Modél pola pikir ngeunaan cara mindahkeun arah 'kapamimpinan dibagi' budaya budaya
  • Gagasan kumaha cara nyebrang kolaborasi, ngarobih silos sareng ngahémat usaha
  • Cara nyiptakeun lincah, adaptable sareng inovatif tim
  • Inspirasi sareng rencana pikeun 'peta kaluar' naon salajengna pikeun tim anjeun pikeun masa depan siap siap

Cheryl Cran mangrupikeun "Real Real deal"

Teu aya spiker motivasi anu langkung saé, ahli psikologi generasional, sareng ngarobih guru salaku kapamimpinan tinimbang Cheryl Cran.

Cheryl leres pisan tiasa dipercaya, ikhlas, transparan, sareng pikaresepeun nalika anjeunna nyarioskeun pangalaman hirupna dina kaayaan bisnis sareng padamelan ayeuna.

Kuring teu ngagaduhan resép pikeun nyarankeun anjeunna ka mana-mana perusahaan Fortune 100 anu nuju kaayaan radikal dina tenaga kerja.

Dunya bakal janten tempat anu langkung saé upami aranjeunna nuturkeun naséhat sareng rekomendasi Cheryl ngeunaan harepan pikeun hubungan sareng batur sareng kumaha cara ngungkulanana. ”

C.Lee / Présidén
Paguyuban Pagawean Raytheon
Maca kasaksian sanés