Tim Siap Masa Deui - Kumaha Damel, Tim Laras & Inovatif

Naha tim anjeun hasil ngahijikeun kana visi, fokus sareng tujuan?

Naha tim anjeun tiasa kolaborasi, innovate sareng adaptasi kana parobihan gancang dina gaw?

Naha tim anjeun ngungkit téknologi pikeun ningkatkeun pangalaman klien sareng karyawan?

Tim tangkas, fleksibel sareng inovatif mangrupikeun Masa Depan

Ieu kahareup na konci tim nyadiakeun wawasan dinamis kana masa depan tim sareng kumaha struktur tim morphing pikeun nyumponan gangguan anu nyata sareng tungtutan dunya parobihan gancang. Panaliti nunjukkeun yén tim alit kalayan individu anu ngamotivasi sareng aktipitas tiasa ngémutan sareng ngaéksekusi gancang pisan. Pangaruh kana usaha sareng tim anu ngajalankeun luhur mangrupikeun ideu langkung gancang ka pasar, solusi nimble pikeun pangalaman klien sareng kauntungan pamustunganana.

Hadirin bakal ninggalkeun sesi ieu sareng:

  • Panaliti panganyarna ngeunaan dinamika tim anu diperyogikeun kanggo masa depan damel
  • Statistik sareng data ngeunaan masa depan anu paling saé pikeun struktur karya tim, campuran kapribadian, aptitude sareng anu sanésna
  • Strategi pikeun anggota tim ngawangun 'kuring ka urang' masa depan sikep padamelan
  • Modél pola pikir ngeunaan cara mindahkeun arah 'kapamimpinan dibagi' budaya budaya
  • Gagasan kumaha cara nyebrang kolaborasi, ngarobih silos sareng ngahémat usaha
  • Cara nyiptakeun lincah, adaptable sareng inovatif tim
  • Inspirasi sareng rencana pikeun 'peta kaluar' naon salajengna pikeun tim anjeun pikeun masa depan siap siap

Abdi teu tiasa hatur Cheryl cukup pikeun inspirnasi sareng inpormasi informatif nya éta di Menarik Robah Makam di JLT Kanada Public Séktor Summit 2018. Sesi dirina pasti resonated sareng panongton kotamadya urang, tapi salaku millennial anu tujuanana janten parantos robih dina hiji dinten, sési Cheryl badarat sakantenan kuring sorangan. Sareng perwakilan urang teu tiasa lirén nyarioskeun unsur interaktif pikeun presentasi dirina - éta leres-leres ogé cara nyambungkeun sadayana, sacara harfiah!


"

P.Yung / Pemasaran sareng Komunikasi
Jardine Lloyd Thompson Kanada Inc.
Maca kasaksian sanés