NextMapping pikeun Tim

Tempat kerja di hareup butuh tim anu nganutkeun pendekatan 'kapamimpinan'.

NextMapping ™ kanggo tim ngabantosan ngawangun tujuan pangembang profésional ketahanan, ketangkasan, sareng pandangan.

Di hareup, kasuksésan tim bakal janten kamampuan pikeun ngatur diri. ”

Jurnal HBR

keynotes

NextMapping ™ Future Ready Timams - Kumaha Janten Agile, Adaptable & Inovative Tim

Ieu kahareup na konci tim nyayogikeun panalungtikan sareng strategi pikeun masa depan tim sareng wawasan kumaha struktur tim morphing pikeun nyumponan gangguan anu nyata sareng tungtutan dunya parobihan gancang. Panaliti nunjukkeun yén tim alit kalayan individu anu ngamotivasi sareng aktipitas tiasa ngémutan sareng ngaéksekusi gancang pisan. Pangaruh kana usaha sareng tim anu ngajalankeun luhur mangrupikeun ideu langkung gancang ka pasar, solusi nimble pikeun pangalaman klien sareng kauntungan pamustunganana.

Panggihan leuwih

Ikon target ngahontal tujuan

Pangwangunan masa depan siap pikeun tim

Tim gaduh tujuan pangwangunan profésional unik sareng tantangan nalika aranjeunna nuju ngusahakeun hasil anu luar biasa pikeun para klien sareng perusahaan. Tantangan-tantangan kasebut kalebet adaptasi kana realitas gancang tina perobosan anu terus-terusan, gawé bareng babarengan sareng hubungan anu béda-béda, generasi anu béda, tim jauh sareng pendapat anu rupa-rupa. Pendekatan pelatih unik kami pikeun nulungan tim napigasi 'naon anu salajengna' nyayogikeun rencana pangwangunan profésional NextMapping ™ pikeun tim pikeun giat ngalaksanakeun perobihan anu diperyogikeun pikeun siap ayeuna.

Panggihan leuwih

Ikon ramo mencet tombol Play

Masa depan damel kursus online

Dina masa depan damel sarerea bakal janten pamimpin damel dina budaya kapamimpinan anu dibagi. Ieu henteu hartosna aya sadayana kebat jalma sareng gelar kapamimpinan - éta hartosna yén budaya éta sorangan museurkeun kana sadayana anu nyandak tanggung jawab pinuh pikeun hasil, ngawangun kaahlian 'intrapreneurial' sareng ningkatkeun kamampuan individu pikeun kolaborasi sareng ngabagéakeun dina laju gancang. Masa depan online kami pikeun kursus pangwangunan profésional damel dumasar kana video sareng tiasa dicandak nganggo atanapi tanpa ngadukung palatih.

Panggihan leuwih

Ikon gambar kompas

Ngawangun NextMapping Anjeun rencana pikeun tim

Tim dibentuk tina jalma sareng jalma anu unik. Tujuan pangwangunan profésional pikeun tim di masa depan damel ngalangkungan ngembangkeun dangong 'kuring ka urang'. Tim kerja saleresna diwangun ku unggal jalma ngawangun kasadaran diri, penilaian diri, sareng kamampuan kaahlian. Kalayan prosés konsultasi NextMapping ™ kami ngabantosan pikeun ngukur kaunggulan jalma-tim dina tim, kami netepkeun kakuatan tim salaku koléktif sareng kami nyayogikeun solusi sareng strategi pikeun tim supaya tiasa damel babarengan kalayan fokus ekstrim, motivasi sareng sinergis.

Panggihan leuwih

Ikon sakelompok jalma

Ngembangkeun sinergis tim

Tim tiasa damel sareng langkung intensitas ti kantos sateuacanna, deadlines anu langkung ketat, target langkung ageung sareng tekanan anu teraskeun supados langkung seueur. Sering tim janten kabeungkeut dina tugas sareng naon anu kedah dilakukeun ayeuna sareng jarang nampi kasempetan pikeun pokus nyiptakeun sareng nyiapkeun poténsi gangguan. Kalayan pelatihan NextMapping ™ kami pikeun tim kami nyayogikeun alat sareng rencana pangwangunan NextMapping ™ pikeun ngabantosan anggota tim ngadamel masa depan, solusi brainstorm kreatif sareng ngawangun cara supaya tim gawé babarengan.

Panggihan leuwih